Prosincová vlna pomoci!

Tentokrát posíláme balíčky od našich milých zákazníků hned do čtyřech partnerských útulků. Zvířátka v útulcích jsou vděčná za každou vaši pomoc. Děkujeme, že pomáháte s námi i v předvánočním čase!

Balíček pro depozitum Beruška od paní Zuzany K. z Úpice obsahoval:

• pamlsky
  • hračky
  • 5 kusů poukázek Kvídovy Vánoce

Celková hodnota balíčku byla přes 500 korun.

Druhý balíček od pana Jana B. odeslaný do útulku ForDogs, obsahoval:

• 2ks granulí Brit Care 12 kg
  • poukázku Kvídovy Vánoce

Celková hodnota balíčku byl bezmála 1900 korun.

Třetí balíček od paní Marie K. ze Soběslavi odesíláme do útulku pro nalezené psy v Táboře, obsahuje:

• pamsky Calibra Joy
  • žvýkací pamlsky Trixie
  • 10 ks poukázek Kvídovy Vánoce

Celková hodnota balíčku byla 1500 korun.

Poslední dnešní balíček od paní Petry P. z Přerova letí do útulku Pomocné ruce Olomouc, obsahuje:

• granule pro kočičky Iams
  • konzervy GranCarno

Celková hodnota balíčku byla bezmála 500 korun.

Rádi by jste útulkům také pomohli?

Ve spolupráci s Nadací na ochranu zvířat a útulky jsme pro Vás na našem e-shopu připravili wish-listy útulků. Vaši pomoc útulkům doručíme zdarma a přidáme něco navíc.

Děkujeme, že pomáháte s námi!

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Lovecká plemena psů

Pes je přítel člověka už po několik století. Od počátku byli psi šlechtěni převážně k lovu, protože je k němu předurčují jejich vrozené instinkty a přirozené vlastnosti, zejména vynikající čich.

Materiální pomoc pro hospic Dejte nám šanci

Začátkem října věnovala Psí hvězda pejskům z hospicu Dejte nám šanci, z.s. hmotné dary v hodnotě 7 880 Kč v podobě zajištění střešní krytiny na mobilní buňku. Následně náš tým pomohl s instalací nové střechy během víkendové brigády pořádané hospicem. Psí hvězda také zajistila občerstvení pro všechny účastníky brigády a tak víkend probíhal v příjemném duchu a dobré náladě. Nyní může být buňka plně využita jako sklad krmiv a dalších věcí během celého roku.

Meggie a její cesta ke psímu štěstí

Povíme vám dnes příběh jedné psí dámy, která ze zlé minulosti dokázala začít věřit lidem a užívat si života. Příběh plný lásky a oddanosti lidí, kteří pracují v útulku v Táboře. Každý pes si zaslouží druhou šanci na lepší život.