Psí hvězda.cz na FOR PETS 2016

Výstava FOR PETS je ojedinělou výstavou chovatelských potřeb u nás. Již 6. ročník proběhl ve dnech 7. – 10.4. v PVA EXPO Praha. Tým Psí hvězdy.cz na něm nemohl chybět.

Výstava začala prvním dnem ve čtvrtek 7.4.2016 a my jsme se na něj plni očekávání rozjeli. FOR PETS je jediný odborný veletrh v Čechách se zaměřením na chov domácích zvířat. Návštěvníci se zde můžou těšit na novinky v oblastech krmiv, veterinárních přípravků, kosmetických přípravků a chovatelských potřeb.

Laická veřejnost se zde má možnost setkat s odborníky ve svých oblastech a získat mnoho užitečných informací na bohatém doprovodném programu. Lákadla byla opravdu veliká!

Chtěli jsme se osobně setkat s jednotlivými vystavovateli, slyšet názory návštěvníků a nasát atmosféru veletrhu. Potkali jsme tu mnoho známých i neznámých tváří, pohladili spoustu krásných psů a dalších zvířat a užili si tento nevšední zážitek.

Velice rádi jsme viděli stánky Biovety, Acany, Yoggies, dále pak například O’lala Pets, Demeven, psí pekárny Dogtown a mnoho dalších. Spokojené úsměvy na tvářích jednotlivých návštěvníků a jiskry v očích pejsků, kteří si tam mohli pochutnat na spoustě výborných dobrůtek, nám dokazovaly, že jsme cestu do Prahy nevážili zbytečně.

S vybranými vystavovateli se velice rádi setkáme i po veletrhu a budeme se těšit na případnou spolupráci. Je toho před námi hodně a věříme, že s dobrými partnery po boku to půjde ještě lépe.

A co vy, kteří jste se byli také podívat na veletrhu FOR PETS 2016? Jaké jste si odnesli dojmy? Co se vám na výstavě líbilo a je něco s čím jste nebyli spokojeni? Zjistili jste vše, proč jste přišli, nebo vám něco na veletrhu chybělo?

Děkujeme vám!

Vanda Nováková

Víte čím krmit na cestách?

Je léto, teplo, a většina z nás už plánuje letní dovolenou. Jako správní milovníci psů samozřejmě nenecháme svého čtyřnohého parťáka doma. Ať už jedete na výlet autem nebo pěšky, nejčastěji řešeným problémem na cestách je krmení psa.

Balíček pomoci pro Útulek v Táboře

Posíláme pomoc kam jen to jde. A jsme za to neskutečně rádi, navíc když se k nám přidáte i vy. Dnes vám přinášíme informaci o pomoci pro skvělou partu lidí, kteří dělají pro pejsky maximum. Na konci roku 2016 jsme odeslali balíček pomoci Útulku v Táboře a věříme, že pejskům udělal radost.

Materiální pomoc pro hospic Dejte nám šanci

Začátkem října věnovala Psí hvězda pejskům z hospicu Dejte nám šanci, z.s. hmotné dary v hodnotě 7 880 Kč v podobě zajištění střešní krytiny na mobilní buňku. Následně náš tým pomohl s instalací nové střechy během víkendové brigády pořádané hospicem. Psí hvězda také zajistila občerstvení pro všechny účastníky brigády a tak víkend probíhal v příjemném duchu a dobré náladě. Nyní může být buňka plně využita jako sklad krmiv a dalších věcí během celého roku.