Psí hvězda.cz na FOR PETS 2016

Výstava FOR PETS je ojedinělou výstavou chovatelských potřeb u nás. Již 6. ročník proběhl ve dnech 7. – 10.4. v PVA EXPO Praha. Tým Psí hvězdy.cz na něm nemohl chybět.

Výstava začala prvním dnem ve čtvrtek 7.4.2016 a my jsme se na něj plni očekávání rozjeli. FOR PETS je jediný odborný veletrh v Čechách se zaměřením na chov domácích zvířat. Návštěvníci se zde můžou těšit na novinky v oblastech krmiv, veterinárních přípravků, kosmetických přípravků a chovatelských potřeb.

Laická veřejnost se zde má možnost setkat s odborníky ve svých oblastech a získat mnoho užitečných informací na bohatém doprovodném programu. Lákadla byla opravdu veliká!

Chtěli jsme se osobně setkat s jednotlivými vystavovateli, slyšet názory návštěvníků a nasát atmosféru veletrhu. Potkali jsme tu mnoho známých i neznámých tváří, pohladili spoustu krásných psů a dalších zvířat a užili si tento nevšední zážitek.

Velice rádi jsme viděli stánky Biovety, Acany, Yoggies, dále pak například O’lala Pets, Demeven, psí pekárny Dogtown a mnoho dalších. Spokojené úsměvy na tvářích jednotlivých návštěvníků a jiskry v očích pejsků, kteří si tam mohli pochutnat na spoustě výborných dobrůtek, nám dokazovaly, že jsme cestu do Prahy nevážili zbytečně.

S vybranými vystavovateli se velice rádi setkáme i po veletrhu a budeme se těšit na případnou spolupráci. Je toho před námi hodně a věříme, že s dobrými partnery po boku to půjde ještě lépe.

A co vy, kteří jste se byli také podívat na veletrhu FOR PETS 2016? Jaké jste si odnesli dojmy? Co se vám na výstavě líbilo a je něco s čím jste nebyli spokojeni? Zjistili jste vše, proč jste přišli, nebo vám něco na veletrhu chybělo?

Děkujeme vám!

Vanda Nováková

Hledáme Psí hvězdy pro rok 2017!

Přidejte se do naší soutěže, která probíhá na našich Facebookových stránkách. Ještě 13 dní budeme soutěžit o lákavé ceny. Přidejte fotku vašeho miláčka a získejte co nejvíce hlasů! Na jaké výhry se můžete těšit?

Starostlivost o psí důchodce II.

Navážeme na článek z minulého týdne a povíme si pár základních věcí o výživě psího důchodce.Kvalitná a adekvátna výživa môže významne pomôcť v prevencii najčastejších príčin smrti – nádorov, ochorení srdca a ochorení obličiek, ale tiež zlepšiť kvalitu života ovplyvnením napríklad degeneratívnych ochorení kĺbov.

Nový animal box, šance pro zraněná zvířata

První záchranný SOS animal box otevřeli na podzim tohoto roku v Karlovarském kraji. Jedná se o další způsob, jak zvířatům v nouzi pomáhat. Nebo je to jen další šance pro lidi, kam můžou odložit nechtěná zvířata?