Psí hvězda.cz na FOR PETS 2016

Výstava FOR PETS je ojedinělou výstavou chovatelských potřeb u nás. Již 6. ročník proběhl ve dnech 7. – 10.4. v PVA EXPO Praha. Tým Psí hvězdy.cz na něm nemohl chybět.

Výstava začala prvním dnem ve čtvrtek 7.4.2016 a my jsme se na něj plni očekávání rozjeli. FOR PETS je jediný odborný veletrh v Čechách se zaměřením na chov domácích zvířat. Návštěvníci se zde můžou těšit na novinky v oblastech krmiv, veterinárních přípravků, kosmetických přípravků a chovatelských potřeb.

Laická veřejnost se zde má možnost setkat s odborníky ve svých oblastech a získat mnoho užitečných informací na bohatém doprovodném programu. Lákadla byla opravdu veliká!

Chtěli jsme se osobně setkat s jednotlivými vystavovateli, slyšet názory návštěvníků a nasát atmosféru veletrhu. Potkali jsme tu mnoho známých i neznámých tváří, pohladili spoustu krásných psů a dalších zvířat a užili si tento nevšední zážitek.

Velice rádi jsme viděli stánky Biovety, Acany, Yoggies, dále pak například O’lala Pets, Demeven, psí pekárny Dogtown a mnoho dalších. Spokojené úsměvy na tvářích jednotlivých návštěvníků a jiskry v očích pejsků, kteří si tam mohli pochutnat na spoustě výborných dobrůtek, nám dokazovaly, že jsme cestu do Prahy nevážili zbytečně.

S vybranými vystavovateli se velice rádi setkáme i po veletrhu a budeme se těšit na případnou spolupráci. Je toho před námi hodně a věříme, že s dobrými partnery po boku to půjde ještě lépe.

A co vy, kteří jste se byli také podívat na veletrhu FOR PETS 2016? Jaké jste si odnesli dojmy? Co se vám na výstavě líbilo a je něco s čím jste nebyli spokojeni? Zjistili jste vše, proč jste přišli, nebo vám něco na veletrhu chybělo?

Děkujeme vám!

Vanda Nováková

Jak změnit to, co jsme psa naučili?

Není pochyb o tom, že pes potřebuje naši pozornost, když jsme s ním. Pozor však na to, jakému chování psa ji věnujeme.

Německý špic

Velice energický, ostražitý, hravý a mimořádně učenlivý pejsek. Je nedůvěřivý k jiným lidem, a proto je ideálním hlídačem do domů a zahrad.

Přijďte do Psí hvězdy!

Je to tu! Otevřeli jsme pro vás Psí hvězdu! Kde? V Brně na Juliánovském náměstí! Přijďte za námi do zbrusu nové prodejny chovatelských potřeb, těšíme se na vás i vaše chlupaté kamarády.