Psí hvězda.cz na FOR PETS 2016

Výstava FOR PETS je ojedinělou výstavou chovatelských potřeb u nás. Již 6. ročník proběhl ve dnech 7. – 10.4. v PVA EXPO Praha. Tým Psí hvězdy.cz na něm nemohl chybět.

Výstava začala prvním dnem ve čtvrtek 7.4.2016 a my jsme se na něj plni očekávání rozjeli. FOR PETS je jediný odborný veletrh v Čechách se zaměřením na chov domácích zvířat. Návštěvníci se zde můžou těšit na novinky v oblastech krmiv, veterinárních přípravků, kosmetických přípravků a chovatelských potřeb.

Laická veřejnost se zde má možnost setkat s odborníky ve svých oblastech a získat mnoho užitečných informací na bohatém doprovodném programu. Lákadla byla opravdu veliká!

Chtěli jsme se osobně setkat s jednotlivými vystavovateli, slyšet názory návštěvníků a nasát atmosféru veletrhu. Potkali jsme tu mnoho známých i neznámých tváří, pohladili spoustu krásných psů a dalších zvířat a užili si tento nevšední zážitek.

Velice rádi jsme viděli stánky Biovety, Acany, Yoggies, dále pak například O’lala Pets, Demeven, psí pekárny Dogtown a mnoho dalších. Spokojené úsměvy na tvářích jednotlivých návštěvníků a jiskry v očích pejsků, kteří si tam mohli pochutnat na spoustě výborných dobrůtek, nám dokazovaly, že jsme cestu do Prahy nevážili zbytečně.

S vybranými vystavovateli se velice rádi setkáme i po veletrhu a budeme se těšit na případnou spolupráci. Je toho před námi hodně a věříme, že s dobrými partnery po boku to půjde ještě lépe.

A co vy, kteří jste se byli také podívat na veletrhu FOR PETS 2016? Jaké jste si odnesli dojmy? Co se vám na výstavě líbilo a je něco s čím jste nebyli spokojeni? Zjistili jste vše, proč jste přišli, nebo vám něco na veletrhu chybělo?

Děkujeme vám!

Vanda Nováková

Najít znovu chuť a radost do života

Jmenuji se Amy a jsem na světe teprve pár měsíců. Pro mě je to ale jako věčnost. Všechno mě bolí a nemůžu se moc hýbat. Jeden den je jako druhý, moc tomu nerozumím. A nejvíc se bojím, že to bude ještě horší. Přijde mi, že mě nemá rád…

Já, Kvído…

Jsem malý, černý a nosím červený obojek. Jsem jeden z nich a stále hledám. Co? To, co moji kamarádi. To, co všichni pejsci. Svoji milující rodinu, která mě bude chránit a která se mnou bude pomáhat. Kdo jsem? Přece Kvído…

Akutní pomoc pro Jezevčíky v nouzi

Našim hlavním cílem je pomáhat pejskům, kteří to potřebují. Víme, že se k nám chcete přidat a že chcete pomáhat s námi. Díky našemu E-shopu můžete zakoupit potřebné věci pejskům z útulku a my jim je zdarma zašleme. Pokud nám organizace sama napíše, že potřebují věci akutně, nečekáme a odesíláme jim balíček hned. Třeba hned ze začátku nového roku JVN.