Psí hvězda sponzorem! Znáte Bull Sport Gaming?

Koncem září proběhl závod BULL SPORT GAMING 2017 a Psí hvězda měla tu čest stát se jedním ze sponzorů této úžasné akce.

Krásné zázemí a prodloužený víkend plný sportu.

Tak by se dal vystihnout první ročník závodů pro bull plemena konaný v kempu Zlatá Koruna u břehu Vltavy.

Od pátku do neděle bylo pořádně rušno. Postupně proběhlo několik zajímavých soutěží s velkou účastí nejrůznějších bull plemen a tak bylo na co koukat.  Bulíci se nadšeně vrhali do všech připravených disciplín a všichni si to parádně užili. Více o celé akci a soutěžích se můžete dočíst v tomto hezky zpracovaném článku na webových stránkách věnovaným bulíkům. Kompletní fotogalerii najdete v tomto odkazu.

Psí hvězda hrdým sponzorem!

Tým Psí hvězdy věnoval do závodu věcné ceny ve formě 50 kusů odměn pro pejsky. Dále pak SOS karty , o jejichž účelu a důležitosti jsme vám již psali v našem předchozím článku. V případě, že ještě nemáte tuto unikátní kartu doma, můžete ji zakoupit na našem e-shopu. Nechybělo ani 70 žlutých stužek, které byly volně dostupné pro všechny pejsky, co je potřebují. Pokud jste o tomto projektu zatím neslyšeli, přečtěte si více k čemu jsou žluté stužky dobré a jak fungují. Třeba ji zrovna váš pejsek potřebuje.

Děkujeme organizátorům za skvělý průběh celé akce.

Rádi bychom tímto poděkovali všem organizátorům, zejména paní Sabrině Frömlové za hladký průběh celé akce a skvělý výstup, který pro nás připravila. Velmi si takové spolupráce vážíme.

Věříme, že budeme tuto akci moci podpořit i v dalších ročnících.

S poděkováním Tým Psí hvězdy.

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Starostlivost o psí důchodce II.

Navážeme na článek z minulého týdne a povíme si pár základních věcí o výživě psího důchodce.Kvalitná a adekvátna výživa môže významne pomôcť v prevencii najčastejších príčin smrti – nádorov, ochorení srdca a ochorení obličiek, ale tiež zlepšiť kvalitu života ovplyvnením napríklad degeneratívnych ochorení kĺbov.

Problém separace – odstraňte strach ze samoty

Pořídili jste si domů nového psího kamaráda z útulku nebo profesionálního chovu a vše je v pořádku do chvíle než odejdete z domu? Pokud je s vámi pejsek klidný, spokojený a kamarádský, ale jen co zamknete dveře od bytu, stává se z něj tornádo, vše ukazuje na separační úzkost a strach ze samoty.

Výchova a socializace – start života vašeho štěněte

A je tu prosinec, čas vánoční, čas nového zrození, naděje a lásky. Je to i čas rozhodování o tom, čím obdarovat své blízké. Pokud je chcete obdarovat malým štěňátkem, měli byste vědět, jaký život vy nebo vaši blízcí nabídnete psovi. Je to totiž stejně důležité jako to, jak pes obohatí váš život. Přeberete totiž roli „rodičů“ psa a je vaší odpovědností, aby váš pes měl dobrý život.