Psí hvězda sponzorem! Znáte Bull Sport Gaming?

Koncem září proběhl závod BULL SPORT GAMING 2017 a Psí hvězda měla tu čest stát se jedním ze sponzorů této úžasné akce.

Krásné zázemí a prodloužený víkend plný sportu.

Tak by se dal vystihnout první ročník závodů pro bull plemena konaný v kempu Zlatá Koruna u břehu Vltavy.

Od pátku do neděle bylo pořádně rušno. Postupně proběhlo několik zajímavých soutěží s velkou účastí nejrůznějších bull plemen a tak bylo na co koukat.  Bulíci se nadšeně vrhali do všech připravených disciplín a všichni si to parádně užili. Více o celé akci a soutěžích se můžete dočíst v tomto hezky zpracovaném článku na webových stránkách věnovaným bulíkům. Kompletní fotogalerii najdete v tomto odkazu.

Psí hvězda hrdým sponzorem!

Tým Psí hvězdy věnoval do závodu věcné ceny ve formě 50 kusů odměn pro pejsky. Dále pak SOS karty , o jejichž účelu a důležitosti jsme vám již psali v našem předchozím článku. V případě, že ještě nemáte tuto unikátní kartu doma, můžete ji zakoupit na našem e-shopu. Nechybělo ani 70 žlutých stužek, které byly volně dostupné pro všechny pejsky, co je potřebují. Pokud jste o tomto projektu zatím neslyšeli, přečtěte si více k čemu jsou žluté stužky dobré a jak fungují. Třeba ji zrovna váš pejsek potřebuje.

Děkujeme organizátorům za skvělý průběh celé akce.

Rádi bychom tímto poděkovali všem organizátorům, zejména paní Sabrině Frömlové za hladký průběh celé akce a skvělý výstup, který pro nás připravila. Velmi si takové spolupráce vážíme.

Věříme, že budeme tuto akci moci podpořit i v dalších ročnících.

S poděkováním Tým Psí hvězdy.

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Hledáme Psí hvězdy pro rok 2017!

Přidejte se do naší soutěže, která probíhá na našich Facebookových stránkách. Ještě 13 dní budeme soutěžit o lákavé ceny. Přidejte fotku vašeho miláčka a získejte co nejvíce hlasů! Na jaké výhry se můžete těšit?

INTERCANIS – CACIB FCI 2016

O víkendu 18. – 19. června proběhl 50. ročník Mezinárodní výstavy psů. Do Brna se sjelo bezmála tři tisíce psích krasavců všech plemen, včetně těch neuznaných kynologickou federací.

Aujezskyho choroba, strašák číhající v lese

Je období podzimu a milovníci lesa si užívají společně se svými psími kamarády konec roku. Lovecká sezóna je v plném proudu a s tím přichází i zvýšené riziko některých onemocnění.