Říjnová pomoc pro útulek Přerov

Děkujeme za celý tým Psí hvězdy naší milé zákaznici paní Dagmar F. za zakoupení krmiv pro pejsky v přerovském útulku. S radostí jsme krmivo a konzervy zabalili a zdarma odeslali na adresu útulku. Věříme, že balíček udělá pejskům i kočičkám velkou radost.

Balíček obsahoval:

• Granule Brit Care Medium 3kg
  • Granule Brit Care Puppy  3kg
  • Granule Brit Premium Cat Adult Salmon 1,5 kg
  • 3x konvervu MACs 800g

Celková hodnota balíčku byla bezmála 1000 korun.

Útulek Dr. Matinové pro zvířata v Přerově byl uveden do provozu 1. února 1997. Kapacita útulku je cca 25 psů a 12 koček. Útulek také pomáhá s odchytem psů a koček v Přerově a jeho okolí.

Máte také zájem pomáhat?

Ve spolupráci s Nadací na ochranu zvířat a útulky jsme pro Vás na našem e-shopu připravili wish-listy útulků. Vaši pomoc útulkům doručíme zdarma a přidáme něco navíc.

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Dětský den se psy v Račicích 31.7.2016

Poslední červencovou neděli jsme se vydali podívat a podpořit Dětský den s pejsky, který pořádalo sdružení Dreams From the Darkness.

Hmotné dary JVN

Víme, že je stále něco potřeba. Připravili jsme tedy dva plné boxy užitečných věcí pro Jezevčíky v nouzi.

Zvířata nám bolest nedokážou říct, jak ji ale poznat?

Bolest nás trápí často, někoho víc, někoho míň. Vezmeme si prášek, jdeme si lehnout, nebo jdeme k doktorovi. Ale co když něco bolí našeho zvířecího miláčka? Snaží se nám to říct, ale my to nevidíme a nutíme ho běhat za míčkem, nebo soutěžit? Jak poznat, že vašeho psa nebo kočku něco bolí? Pár tipů vám řekneme v našem článku.