Říjnová pomoc pro útulek Přerov

Děkujeme za celý tým Psí hvězdy naší milé zákaznici paní Dagmar F. za zakoupení krmiv pro pejsky v přerovském útulku. S radostí jsme krmivo a konzervy zabalili a zdarma odeslali na adresu útulku. Věříme, že balíček udělá pejskům i kočičkám velkou radost.

Balíček obsahoval:

• Granule Brit Care Medium 3kg
  • Granule Brit Care Puppy  3kg
  • Granule Brit Premium Cat Adult Salmon 1,5 kg
  • 3x konvervu MACs 800g

Celková hodnota balíčku byla bezmála 1000 korun.

Útulek Dr. Matinové pro zvířata v Přerově byl uveden do provozu 1. února 1997. Kapacita útulku je cca 25 psů a 12 koček. Útulek také pomáhá s odchytem psů a koček v Přerově a jeho okolí.

Máte také zájem pomáhat?

Ve spolupráci s Nadací na ochranu zvířat a útulky jsme pro Vás na našem e-shopu připravili wish-listy útulků. Vaši pomoc útulkům doručíme zdarma a přidáme něco navíc.

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Lékárnička pro psa

Při pořízení pejska získává každý majitel plno informací, co by měl a neměl pořizovat, seznamuje se s různými druhy vodítek a granulí, je zahlcen nepřeberným množstvím všech značek, zkratek plemen a pravidel pro psí výchovu. Na co ale mnozí často zapomínají, je pořízení i lékárničky pro psa, která by v kynologické domácnosti neměla chybět.

Hornický skanzen Mayrau přivítal Psí hvězdy na červeném koberci

Vinařice u Kladna v sobotu 8.října obsadili pejskové. Konala se zde 1. umisťovací výstava pejsků bez domovů s názvem Psí hvězdy 2016.
Na červeném koberci se předvedli zástupci celkem ze sedmi organizací a čtyři pejsci našli přímo na akci svůj domov.

Kašle Vám pejsek? Pozor na psincový kašel!

Akutní infekční onemocnění dýchacích cest u psů. Jak onemocnění poznám a jak mu můžu předcházet?