Říjnová pomoc pro útulek Přerov

Děkujeme za celý tým Psí hvězdy naší milé zákaznici paní Dagmar F. za zakoupení krmiv pro pejsky v přerovském útulku. S radostí jsme krmivo a konzervy zabalili a zdarma odeslali na adresu útulku. Věříme, že balíček udělá pejskům i kočičkám velkou radost.

Balíček obsahoval:

• Granule Brit Care Medium 3kg
  • Granule Brit Care Puppy  3kg
  • Granule Brit Premium Cat Adult Salmon 1,5 kg
  • 3x konvervu MACs 800g

Celková hodnota balíčku byla bezmála 1000 korun.

Útulek Dr. Matinové pro zvířata v Přerově byl uveden do provozu 1. února 1997. Kapacita útulku je cca 25 psů a 12 koček. Útulek také pomáhá s odchytem psů a koček v Přerově a jeho okolí.

Máte také zájem pomáhat?

Ve spolupráci s Nadací na ochranu zvířat a útulky jsme pro Vás na našem e-shopu připravili wish-listy útulků. Vaši pomoc útulkům doručíme zdarma a přidáme něco navíc.

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Průjem a jeho příčiny

Průjem u malých zvířat je poměrně častým problémem. Je to příznak upozorňující na onemocnění organismu, především gastrointestinálního traktu. Může mít mnoho příčin a jejich odhalení nebývá vždy jednoduché.

Kastrace – pro a proti

Kastrace našich domácích miláčků je často diskutované téma mezi chovateli. Jaký je pohled veterináře a jaká jsou zdravotní rizika?

BARF a jak na něj

Jak krmit svého psa je poměrně zásadní otázka všech budoucích i současných majitelů. Nejjednodušší je nasypat každé ráno a večer psovi granule, které jsou vyvážené, plné živin a důležitých látek, ale také plné náhražek a umělých složek, které maso nikdy ani neviděli. Co když chcete jít jiným směrem? Zkuste BARF!