Šaratický voříšek 2016

Šaratice letos opět přivítaly nejkrásnější křížené pejsky z celé České republiky. Jako sponzoři akce jsme nemohli chybět! Jihomoravská vesnička se v sobotu 7. května 2016 rozštěkala více jak 135 pejsky.

Výhra na dobrou věc

Letos proběhl již 6. ročník výstavy kříženců a psů bez PP s přehlídkou psů s PP Šaratický voříšek. Přihlášeno bylo 135 pejsků a byli rozděleni do patnácti kategorií. Absolutní vítěz svou hodnotnou cenu věnoval útulku Lukavice, pro který tato akce byla uspořádaná.

Byli jsme jedním ze sponzorů této akce a účastníci mohli od nás obdržet věcné ceny. Vítězové od nás obdrželi lahodný masový dort a mezi další cenami byl mix pamlsků a reflexní páska. Soutěžící pejsky jsme na akci podpořili našimi domácími pamlsky.Počasí nám přálo a byl to krásný slunečný den.

Děkujeme organizátorům akce, že jsme mohli být součástí! Více informací můžete nalézt na Šaratický voříšek 2016. Těšíme se na další ročník!

Vanda Nováková

Americký stafordšírský teriér

Ochránce a obranář, který potřebuje důslednou výchovu a pevnou ruku vyzrálého chovatele. Aktivní pes, který s vámi půjde do všeho po hlavě a zároveň plemeno milující děti a rodinu, které bojuje s nálepkou nebezpečného psa.

Akutní pomoc pro Jezevčíky v nouzi

Našim hlavním cílem je pomáhat pejskům, kteří to potřebují. Víme, že se k nám chcete přidat a že chcete pomáhat s námi. Díky našemu E-shopu můžete zakoupit potřebné věci pejskům z útulku a my jim je zdarma zašleme. Pokud nám organizace sama napíše, že potřebují věci akutně, nečekáme a odesíláme jim balíček hned. Třeba hned ze začátku nového roku JVN.

Výživa psa

Pro kvalitní život a dobrou kondici Vašeho psa je mimo jiné důležitá správná výživa. Neexistuje ale univerzální vzorec, podle kterého bychom přesně vypočítali potřebnou dávku a nejlepší složení krmiva. Každý pejsek je jedinečný a my sami musíme rozpoznat, co potřebuje.