Šaratický voříšek 2016

Šaratice letos opět přivítaly nejkrásnější křížené pejsky z celé České republiky. Jako sponzoři akce jsme nemohli chybět! Jihomoravská vesnička se v sobotu 7. května 2016 rozštěkala více jak 135 pejsky.

Výhra na dobrou věc

Letos proběhl již 6. ročník výstavy kříženců a psů bez PP s přehlídkou psů s PP Šaratický voříšek. Přihlášeno bylo 135 pejsků a byli rozděleni do patnácti kategorií. Absolutní vítěz svou hodnotnou cenu věnoval útulku Lukavice, pro který tato akce byla uspořádaná.

Byli jsme jedním ze sponzorů této akce a účastníci mohli od nás obdržet věcné ceny. Vítězové od nás obdrželi lahodný masový dort a mezi další cenami byl mix pamlsků a reflexní páska. Soutěžící pejsky jsme na akci podpořili našimi domácími pamlsky.Počasí nám přálo a byl to krásný slunečný den.

Děkujeme organizátorům akce, že jsme mohli být součástí! Více informací můžete nalézt na Šaratický voříšek 2016. Těšíme se na další ročník!

Vanda Nováková

Jak si vybrat vhodné plemeno psa

Pejska si pořizujete na celou řadu let a měl by být pro vás ideálním společníkem. Ne každý pejsek může sednout vašemu životnímu stylu, nárokům, velikostí nebo svou povahou.Čím pečlivěji si nového kamaráda vyberete, tím vás čeká veselejší společný život. Zodpovíme si tři základní otázky, které by vám měly projít hlavou, než si pro štěňátko pojedete.

Bezpečné cestování se psem v autě

Jezdíte se svým psem často autem? Berte ohled nejen na své, ale také na jeho bezpečí. Poradíme vám, jak se vyhnout pokutě a dovést psa i sebe vždy v pořádku do cíle.

Jak psovi poskytnout kvalitní spánek

Koupili jste vašemu psovi drahý pelíšek a on na něm neleží? Má váš pes jedno místo na spaní dané příkazem? Víme, jak kvalitní spánek nám dokáže udělat dobře, jak moc je důležitý pro zdravou funkci těla i mozku. Stejně prospěšný je i u psů.