Sbírka pomoci pro Broumov

Děkujeme, že pomáháte s námi. V dubnu jsme se rozhodli reagovat na prosbu o pomoc Městského útulku v Broumově. Pečlivě se starají o maximální počet pejsků a potřebují pro ně dostatek krmiva. Spojili jsme se s vámi a vyslyšeli jejich prosbu.

Broumov, pomoc, odesláno 21_4_2017Osudy pejsků, které nám nejsou lhostejné

Městský útulek Broumov má v péči celou řadu pejsků s různým osudem. Mnoho z nich je v útulku déle než rok. Velká část z nich zná za svůj život týrání, bezmoc, hlad a zoufalství. Díky paní Janě z Broumova mají lásku a péči, kterou si zaslouží. Přesto potřebují naši pomoc a my jsme moc rádi, že jim ji můžeme poskytnout.

Spojili jsme síly a díky vám jsme jim v pátek 21. dubna 2017 poslali velký balík pomoci.

Do Městského útulku v Broumově jsme odeslali:

• Animonda GranCarno konzervy 800g různé příchutě, celkem 35 ks
  • Granule Brit Premium M 15 kg

Celková cena objednávek pro Broumov je 2.724,- a my moc děkujeme našim zákaznicím Janě L. a Kateřině B. za tyto dary!

Pokud byste rádi podpořili Městský útulek i vy, můžete zakoupit pomoc na našem E-shopu Psí hvězda.cz a my jim vše zdarma doručíme. Více o útulku se dočtete zde.

Vanda Nováková

Výživa kočky

Kočka je dravec a pravý masožravec. Její výživa je specifičtější a náročnější než výživa psa. Poradíme vám, jak svoji kočku krmit co nejlépe.

Voříškov, místo, kde mění psí osudy

Miniazyl Voříškov najdete nedaleko obce Chýnice kousek od Prahy. S otevřeným srdcem se zde starají dvě slečny o několik pejsků a řídí se heslem, že chtějí změnit psí osudy. Rozhodli jsme se je podpořit a poslali jsme jim začátkem dubna balíček s materiální pomocí.

Štědré Vánoce pro útulky

Díky vám jsme odeslali další vlnu pomoci do osmi partnerských útulků. Děkujeme, že pomáháte dopřát zvířatům v útulku bohatého Ježíška!