Sbírka pomoci pro Broumov

Děkujeme, že pomáháte s námi. V dubnu jsme se rozhodli reagovat na prosbu o pomoc Městského útulku v Broumově. Pečlivě se starají o maximální počet pejsků a potřebují pro ně dostatek krmiva. Spojili jsme se s vámi a vyslyšeli jejich prosbu.

Broumov, pomoc, odesláno 21_4_2017Osudy pejsků, které nám nejsou lhostejné

Městský útulek Broumov má v péči celou řadu pejsků s různým osudem. Mnoho z nich je v útulku déle než rok. Velká část z nich zná za svůj život týrání, bezmoc, hlad a zoufalství. Díky paní Janě z Broumova mají lásku a péči, kterou si zaslouží. Přesto potřebují naši pomoc a my jsme moc rádi, že jim ji můžeme poskytnout.

Spojili jsme síly a díky vám jsme jim v pátek 21. dubna 2017 poslali velký balík pomoci.

Do Městského útulku v Broumově jsme odeslali:

• Animonda GranCarno konzervy 800g různé příchutě, celkem 35 ks
  • Granule Brit Premium M 15 kg

Celková cena objednávek pro Broumov je 2.724,- a my moc děkujeme našim zákaznicím Janě L. a Kateřině B. za tyto dary!

Pokud byste rádi podpořili Městský útulek i vy, můžete zakoupit pomoc na našem E-shopu Psí hvězda.cz a my jim vše zdarma doručíme. Více o útulku se dočtete zde.

Vanda Nováková

Nalezli jste psa? Pár rad, co dělat dál

Ohňostroje po Silvestru už dávno utichly, a přesto pracovníci útulků přijímají další a další opuštěné psy. Víte, co máte dělat, pokud se k vám osamocený pes připojí na procházce? Informace, kam máte zavolat, kdo vám může pomoci a zda cizího psa vůbec chytat, vám přináší náš článek.

Mistrovství ČR Bordel Colií v agility 2016

Třebíč hostila ve dnech 3. – 5.června 2016 Mezinárodní mistrovství ČR border colií v agility a Psíhvězda.cz nemohla chybět!

Prosincová vlna pomoci!

Tentokrát posíláme balíčky od našich milých zákazníků hned do čtyřech partnerských útulků. Zvířátka v útulcích jsou vděčná za každou vaši pomoc. Děkujeme, že pomáháte s námi i v předvánočním čase!