Sbírka pomoci pro Broumov

Děkujeme, že pomáháte s námi. V dubnu jsme se rozhodli reagovat na prosbu o pomoc Městského útulku v Broumově. Pečlivě se starají o maximální počet pejsků a potřebují pro ně dostatek krmiva. Spojili jsme se s vámi a vyslyšeli jejich prosbu.

Broumov, pomoc, odesláno 21_4_2017Osudy pejsků, které nám nejsou lhostejné

Městský útulek Broumov má v péči celou řadu pejsků s různým osudem. Mnoho z nich je v útulku déle než rok. Velká část z nich zná za svůj život týrání, bezmoc, hlad a zoufalství. Díky paní Janě z Broumova mají lásku a péči, kterou si zaslouží. Přesto potřebují naši pomoc a my jsme moc rádi, že jim ji můžeme poskytnout.

Spojili jsme síly a díky vám jsme jim v pátek 21. dubna 2017 poslali velký balík pomoci.

Do Městského útulku v Broumově jsme odeslali:

• Animonda GranCarno konzervy 800g různé příchutě, celkem 35 ks
  • Granule Brit Premium M 15 kg

Celková cena objednávek pro Broumov je 2.724,- a my moc děkujeme našim zákaznicím Janě L. a Kateřině B. za tyto dary!

Pokud byste rádi podpořili Městský útulek i vy, můžete zakoupit pomoc na našem E-shopu Psí hvězda.cz a my jim vše zdarma doručíme. Více o útulku se dočtete zde.

Vanda Nováková

Víte čím krmit na cestách?

Je léto, teplo, a většina z nás už plánuje letní dovolenou. Jako správní milovníci psů samozřejmě nenecháme svého čtyřnohého parťáka doma. Ať už jedete na výlet autem nebo pěšky, nejčastěji řešeným problémem na cestách je krmení psa.

Mezinárodní výstava psů České Budějovice

Mezinárodní výstava psů všech plemen FCI v Českých Budějovicích proběhla ve dnech 23.-24.4.2016. Výstava byla zahájena v 9.00 po veterinární přejímce psů. Během sobotního dne jste se mohli těšit na plemena tříd I., III., IV., VI., VII., VIII. + neuznalá plemena FCI. V neděli se představili nejkrásnější zástupci plemen tříd II., V., IX., X.

Každý den s obrovskými bolestmi, Theo a jeho příběh

Ani ne roční pejsek si za svůj život prošel už mnohým. Každý krok je pro něj bolestivý, ale přesto má neuvěřitelnou radost ze života. Nyní v Dreams from the Darkness v Račicích bojuje za svůj další život. Aktuálně má za sebou náročnou operaci zlomené zadní nožky a doufá, že ho čekají Vánoce v teple domova. Nyní potřebuje finanční podporu na uhrazení operace.