Sbírka pomoci pro Broumov

Děkujeme, že pomáháte s námi. V dubnu jsme se rozhodli reagovat na prosbu o pomoc Městského útulku v Broumově. Pečlivě se starají o maximální počet pejsků a potřebují pro ně dostatek krmiva. Spojili jsme se s vámi a vyslyšeli jejich prosbu.

Broumov, pomoc, odesláno 21_4_2017Osudy pejsků, které nám nejsou lhostejné

Městský útulek Broumov má v péči celou řadu pejsků s různým osudem. Mnoho z nich je v útulku déle než rok. Velká část z nich zná za svůj život týrání, bezmoc, hlad a zoufalství. Díky paní Janě z Broumova mají lásku a péči, kterou si zaslouží. Přesto potřebují naši pomoc a my jsme moc rádi, že jim ji můžeme poskytnout.

Spojili jsme síly a díky vám jsme jim v pátek 21. dubna 2017 poslali velký balík pomoci.

Do Městského útulku v Broumově jsme odeslali:

• Animonda GranCarno konzervy 800g různé příchutě, celkem 35 ks
  • Granule Brit Premium M 15 kg

Celková cena objednávek pro Broumov je 2.724,- a my moc děkujeme našim zákaznicím Janě L. a Kateřině B. za tyto dary!

Pokud byste rádi podpořili Městský útulek i vy, můžete zakoupit pomoc na našem E-shopu Psí hvězda.cz a my jim vše zdarma doručíme. Více o útulku se dočtete zde.

Vanda Nováková

Čokoláda, sladký jed

Dnes už je stále větší povědomí mezi lidmi, že čokoláda pejskovi do žaludku nepatří. A je to dobře, neboť zvláště hořká čokoláda je velmi toxická a může vážně poškodit zdraví vašeho zvířete.

Pomoc pro kočičky a buldočky

Pondělí je pro nás všechny hektický den. V pondělí také řešíme naléhavé pomoci, které se k nám přes víkend dostanou. Dnes jsme odeslali hned dva balíčky pomoci pro naše placaté kamarády ze Sdružení Buldočí naděje a druhý balíček pro kočičky do Kočičí oázy v Holubicích.

Mezinárodní výstava psů České Budějovice

Mezinárodní výstava psů všech plemen FCI v Českých Budějovicích proběhla ve dnech 23.-24.4.2016. Výstava byla zahájena v 9.00 po veterinární přejímce psů. Během sobotního dne jste se mohli těšit na plemena tříd I., III., IV., VI., VII., VIII. + neuznalá plemena FCI. V neděli se představili nejkrásnější zástupci plemen tříd II., V., IX., X.