Rony-natitul

Sbírka pomoci pro Broumov

Děkujeme, že pomáháte s námi. V dubnu jsme se rozhodli reagovat na prosbu o pomoc Městského útulku v Broumově. Pečlivě se starají o maximální počet pejsků a potřebují pro ně dostatek krmiva. Spojili jsme se s vámi a vyslyšeli jejich prosbu.

Broumov, pomoc, odesláno 21_4_2017Osudy pejsků, které nám nejsou lhostejné

Městský útulek Broumov má v péči celou řadu pejsků s různým osudem. Mnoho z nich je v útulku déle než rok. Velká část z nich zná za svůj život týrání, bezmoc, hlad a zoufalství. Díky paní Janě z Broumova mají lásku a péči, kterou si zaslouží. Přesto potřebují naši pomoc a my jsme moc rádi, že jim ji můžeme poskytnout.

Spojili jsme síly a díky vám jsme jim v pátek 21. dubna 2017 poslali velký balík pomoci.

Do Městského útulku v Broumově jsme odeslali:

• Animonda GranCarno konzervy 800g různé příchutě, celkem 35 ks
  • Granule Brit Premium M 15 kg

Celková cena objednávek pro Broumov je 2.724,- a my moc děkujeme našim zákaznicím Janě L. a Kateřině B. za tyto dary!

Pokud byste rádi podpořili Městský útulek i vy, můžete zakoupit pomoc na našem E-shopu Psí hvězda.cz a my jim vše zdarma doručíme. Více o útulku se dočtete zde.

kalendar_titulka_moje

Hledáme Psí hvězdy pro rok 2017!

Přidejte se do naší soutěže, která probíhá na našich Facebookových stránkách. Ještě 13 dní budeme soutěžit o lákavé ceny. Přidejte fotku vašeho miláčka a získejte co nejvíce hlasů! Na jaké výhry se můžete těšit?

daryJVN5

Hmotné dary JVN

Víme, že je stále něco potřeba. Připravili jsme tedy dva plné boxy užitečných věcí pro Jezevčíky v nouzi.

Marketa_Misakova1

Štefánek

Rok a půl letý pejsek je natrvalo v péči Jezevčíci v nouzi z. s. Praha.