Šest balíčku pomoci odesláno

V průběhu května a začátku června jsme díky našim zákazníkům udělali radost pejskům a kočičkám v pěti útulcích. Svůj balíček dostal útulek Tibet, Zastavme utrpení, Psí cesta František, Záchranné kotce Vítkov a dva balíčky odešly pro pejsky v Táboře.

První balíček pomoci jsme odeslali do útulku Tibet

Zákazník nakoupil granule Calibra a konzervy Animonda v celkové hodnotě téměř 400 korun.

Druhý balíček odešel útulku Zastavme utrpení

Paní Darina M. nakoupila konzervy a pamlsky v celkové hodnotě bezmála 500 korun.

Třetí balíček potěšil pejsky v útulku Psí cesta František

Paní Martina L. zakoupila podložky a konzervy v celkové hodnotě téměř 500 korun.

Čtvrtý balíček jsme odeslali útulku Záchranné kotce Vítkov

Paní Veronika K. zakoupila konzervy a pamlsky v celkové hodnotě přes 200 korun.

Pátý a šestý balíček putoval do útulku v Táboře

Paní Lucie Š. zakoupila hygienické potřeby v celkové hodnotě přes 500 korun. Paní Kateřina B. zakoupila podložky v celkové hodnotě téměř 600 korun. Paní Tereza K. nakoupila pro útulek potřeby v hodnotě téměř 400 korun a paní Eliška T. nakoupila potřeby v celkové hodnotě přes 100 korun.

Děkujeme všem našim zákazníkům, že pomáhají s námi!

Máte také zájem pomáhat?

Ve spolupráci s Nadací na ochranu zvířat a útulky jsme pro Vás na našem e-shopu připravili wish-listy útulků. Vaši pomoc útulkům doručíme zdarma a přidáme něco navíc.

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Rekord v počtu borderek na jednom místě

O víkendu 3.-5. června 2016 se při Mistrovství ČR border colií v agility se mimo závodění sešli všichni majitelé border colií a pokusili se o společný rekord – nejvíce psů tohoto plemena na jednom místě. Rekord je překonán!

Broumov – květnová vlna pomoci

S útulkem v Broumově začala naše spolupráce vlastně úplně náhodou. Při lednové sbírce textilu jsme jim chtěli odeslat vlnu pomoci. Setkali jsme se s tak milým a vřelým přístupem, že jsme jim deky a přikrývky poslali hned několikrát. Od té doby jsme s nimi v kontaktu a pomáháme jim dále společně s vámi.

Jezevčice Debbie

Dostali jsme informaci, že jedna jezevčí slečna potřebuje pomoc se zákrokem. Neváhali jsme a pomohli uhradit veterinární výlohy.