Šest balíčku pomoci odesláno

V průběhu května a začátku června jsme díky našim zákazníkům udělali radost pejskům a kočičkám v pěti útulcích. Svůj balíček dostal útulek Tibet, Zastavme utrpení, Psí cesta František, Záchranné kotce Vítkov a dva balíčky odešly pro pejsky v Táboře.

První balíček pomoci jsme odeslali do útulku Tibet

Zákazník nakoupil granule Calibra a konzervy Animonda v celkové hodnotě téměř 400 korun.

Druhý balíček odešel útulku Zastavme utrpení

Paní Darina M. nakoupila konzervy a pamlsky v celkové hodnotě bezmála 500 korun.

Třetí balíček potěšil pejsky v útulku Psí cesta František

Paní Martina L. zakoupila podložky a konzervy v celkové hodnotě téměř 500 korun.

Čtvrtý balíček jsme odeslali útulku Záchranné kotce Vítkov

Paní Veronika K. zakoupila konzervy a pamlsky v celkové hodnotě přes 200 korun.

Pátý a šestý balíček putoval do útulku v Táboře

Paní Lucie Š. zakoupila hygienické potřeby v celkové hodnotě přes 500 korun. Paní Kateřina B. zakoupila podložky v celkové hodnotě téměř 600 korun. Paní Tereza K. nakoupila pro útulek potřeby v hodnotě téměř 400 korun a paní Eliška T. nakoupila potřeby v celkové hodnotě přes 100 korun.

Děkujeme všem našim zákazníkům, že pomáhají s námi!

Máte také zájem pomáhat?

Ve spolupráci s Nadací na ochranu zvířat a útulky jsme pro Vás na našem e-shopu připravili wish-listy útulků. Vaši pomoc útulkům doručíme zdarma a přidáme něco navíc.

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Český fousek

Je národní lovecké plemeno většího vzrůstu. Je milý a aktivní pes vhodný do rodin. Především miluje aporty jak na souši, tak ve vodě. Potřebuje výcvik bez násilí a dokáže být dominantní.

Výživa psího sportovce

Sportovně a pracovně vytížení psí pomocníci mají jiné energetické nároky než mazlíčkové držení doma na gauči. Zvýšená potřeba energie u psů s vysokou fyzickou zátěží nemůže být řešena pouhým zvýšením denní krmné dávky. Vyšší příjem energie je totiž dosahován změnou složení v krmné dávce, typu krmiva s vyšší stravitelností, lepším energetickým zhodnocením podstatných živin a jejich správným poměrem.

Chci svůj prostor, říkají pejsci se žlutou stužkou

Každý pes potřebuje individuální přístup. Né všichni pejsci jsou rádi v těsném kontaktu s jiným psem. Jak to ale máte vědět a nebo jak to dát vědět ostatním? Použijte žlutou stužku! Jasně tím dáte všem najevo, že váš pejsek potřebuje více prostoru.