Soutěž Psí hvězdy 2017 zná nejkrásnější miláčky

Je to tu! Jste úžasní, bez vás by to nešlo! Tolik krásných fotografií, tolik lásky od vašich miláčků, tolik šťastných okamžiků zachycených na fotografiích. Celkem se nám sešlo přes dva tisíce fotografií! A jak to tedy celé dopadlo? Pojďme se podívat na oficiální výsledky.

Soutěž se Psí hvězdou

Naši první soutěž jsme odstartovali začátkem listopadu. Pro pět z Vás jsme nachystali exkluzivní místo v našem novém kalendáři Psí hvězdy 2017! A pro prvních třicet jsme si připravili lákavé dárečky. O co jste tedy soutěžili?

1. Místo – Umístění v kalendáři v týdnu, poukázka na nákup na eshopu 500 Kč, kalendář zdarma, odměna pro pejska

2. Místo – Umístění v kalendáři v týdnu, poukázka na nákup na eshopu 200 Kč, kalendář zdarma, odměna pro pejska

3. Místo – Umístění v kalendáři v týdnu, poukázka na nákup na eshopu 100 Kč, kalendář zdarma, odměna pro pejska

4. Místo – Umístění v kalendáři v týdnu, poukázka na nákup na eshopu 100 Kč, kalendář zdarma, odměna pro pejska

5. Místo – Umístění v kalendáři v týdnu, poukázka na nákup na eshopu 100 Kč, kalendář zdarma, odměna pro pejska

6. – 10. Místo – kalendář zdarma, odměna pro pejska

11.- 30. Místo – odměna pro pejska

Známe výsledky!

Hurá, je to tu! Podívejte se na výsledky prvních třiceti míst. Gratulujeme, bez Vás by to nešlo!

vyhodnoceni_ss_kalendar2017

Fotogalerii vítězných fotografií naleznete na našem webu zde a na našem Facebookovém profilu.

16105490_689168131264096_7901695831261908373_n

Češi vyráží na MS do Kanady!

Letos se našim sportovcům a jejich psům povedlo kvalifikovat se na mistrovství světa v skijöringu a mushingu. Závodní tým třech lidí a sedmi psů se vydal do Kanady, konkrétně do chráněné oblasti Haliburton Forest tři hodiny na sever od Toronta. Běžkovat a sáňkovat se bude na sto tisíci akrech nádherné kanadské přírody. Generálním partnerem je společnost Fitmin.

U veterináře včas aneb preventivní prohlídka seniora

Jeden rok Vašeho pejska nebo kočičky představuje mnohem delší životní období než je tomu u nás, lidí. Lidé chodí na preventivní prohlídku minimálně jednou do roka a stejně tak bychom na ni neměli zapomínat u našich domácích miláčků. Především jedná-li se o staršího jedince. Co by taková preventivní prohlídka měla zahrnovat?

14433107_1167114770029964_9035245763669619411_n

Pomoc pejskům z Kojetína

Společně pomáháme! A společně v tom pokračujeme! Po první vlně pomoci nyní pejsci potřebují rybí oleje, savé podložky a vlhčené ubrousky. Přijdete se k nám.