Soutěž Psí hvězdy 2017 zná nejkrásnější miláčky

Je to tu! Jste úžasní, bez vás by to nešlo! Tolik krásných fotografií, tolik lásky od vašich miláčků, tolik šťastných okamžiků zachycených na fotografiích. Celkem se nám sešlo přes dva tisíce fotografií! A jak to tedy celé dopadlo? Pojďme se podívat na oficiální výsledky.

Soutěž se Psí hvězdou

Naši první soutěž jsme odstartovali začátkem listopadu. Pro pět z Vás jsme nachystali exkluzivní místo v našem novém kalendáři Psí hvězdy 2017! A pro prvních třicet jsme si připravili lákavé dárečky. O co jste tedy soutěžili?

1. Místo – Umístění v kalendáři v týdnu, poukázka na nákup na eshopu 500 Kč, kalendář zdarma, odměna pro pejska

2. Místo – Umístění v kalendáři v týdnu, poukázka na nákup na eshopu 200 Kč, kalendář zdarma, odměna pro pejska

3. Místo – Umístění v kalendáři v týdnu, poukázka na nákup na eshopu 100 Kč, kalendář zdarma, odměna pro pejska

4. Místo – Umístění v kalendáři v týdnu, poukázka na nákup na eshopu 100 Kč, kalendář zdarma, odměna pro pejska

5. Místo – Umístění v kalendáři v týdnu, poukázka na nákup na eshopu 100 Kč, kalendář zdarma, odměna pro pejska

6. – 10. Místo – kalendář zdarma, odměna pro pejska

11.- 30. Místo – odměna pro pejska

Známe výsledky!

Hurá, je to tu! Podívejte se na výsledky prvních třiceti míst. Gratulujeme, bez Vás by to nešlo!

vyhodnoceni_ss_kalendar2017

Fotogalerii vítězných fotografií naleznete na našem webu zde a na našem Facebookovém profilu.

Vanda Nováková

Zimní procházky se psem

Vánoční svátky nekončí Štědrým dnem. Užívejte si klidu a pohody před koncem roku a vyrazte s chlupáči na výlet. Přinášíme vám několik tipů na výlety pro celou republiku.

Výživa psího sportovce

Sportovně a pracovně vytížení psí pomocníci mají jiné energetické nároky než mazlíčkové držení doma na gauči. Zvýšená potřeba energie u psů s vysokou fyzickou zátěží nemůže být řešena pouhým zvýšením denní krmné dávky. Vyšší příjem energie je totiž dosahován změnou složení v krmné dávce, typu krmiva s vyšší stravitelností, lepším energetickým zhodnocením podstatných živin a jejich správným poměrem.

Co to znamená narodit se v množírně?

Pejsci narozeni v množírnách si s sebou do života odnáší plno strastí, jak zdravotních tak i duševních. Vše plyne ze zcela nevhodných podmínek a vedení chovu, které překračují nejen meze etické, ale mnohdy i právní. Podívejme se s jakými problémy se pejsci musí potýkat. A vy jako majitelé následně také.