Soutěž Psí hvězdy 2017 zná nejkrásnější miláčky

Je to tu! Jste úžasní, bez vás by to nešlo! Tolik krásných fotografií, tolik lásky od vašich miláčků, tolik šťastných okamžiků zachycených na fotografiích. Celkem se nám sešlo přes dva tisíce fotografií! A jak to tedy celé dopadlo? Pojďme se podívat na oficiální výsledky.

Soutěž se Psí hvězdou

Naši první soutěž jsme odstartovali začátkem listopadu. Pro pět z Vás jsme nachystali exkluzivní místo v našem novém kalendáři Psí hvězdy 2017! A pro prvních třicet jsme si připravili lákavé dárečky. O co jste tedy soutěžili?

1. Místo – Umístění v kalendáři v týdnu, poukázka na nákup na eshopu 500 Kč, kalendář zdarma, odměna pro pejska

2. Místo – Umístění v kalendáři v týdnu, poukázka na nákup na eshopu 200 Kč, kalendář zdarma, odměna pro pejska

3. Místo – Umístění v kalendáři v týdnu, poukázka na nákup na eshopu 100 Kč, kalendář zdarma, odměna pro pejska

4. Místo – Umístění v kalendáři v týdnu, poukázka na nákup na eshopu 100 Kč, kalendář zdarma, odměna pro pejska

5. Místo – Umístění v kalendáři v týdnu, poukázka na nákup na eshopu 100 Kč, kalendář zdarma, odměna pro pejska

6. – 10. Místo – kalendář zdarma, odměna pro pejska

11.- 30. Místo – odměna pro pejska

Známe výsledky!

Hurá, je to tu! Podívejte se na výsledky prvních třiceti míst. Gratulujeme, bez Vás by to nešlo!

vyhodnoceni_ss_kalendar2017

Fotogalerii vítězných fotografií naleznete na našem webu zde a na našem Facebookovém profilu.

Vanda Nováková

Redaktorka a produktová manažerka, která miluje všechna zvířata. Sama je majitelkou fenky amerického pitbullteriéra a koně. Aktivně se věnuje kynologii jako koníčku a velmi ráda píše o všem možném.

pes u vody

Jak naučit psa plavat?

Plavání je pro psy přirozenou aktivitou, ne každý pejsek však vodu miluje. Naučit by se to měl ale každý. Plavání může být výborným doplňkem při letní procházce, pejsek se ve vodě dokáže nádherně vyřádit a navíc se v horkých dnech příjemně ochladí. S plaváním by se mělo začít již ve štěněcím věku, obecně platí „čím dříve, tím lépe”, nic se ale nesmí přehánět. Nejvhodnější věk pro začínání s plaváním je kolem 0,5 roku až jednoho roku. Každý pes je jinak rostlý a fyzicky zdatný a právě na jeho síle je závislá vhodná doba k začátku výcviku.

Balíme, pomáháme – Jezevčíkům v nouzi

Děkujeme za Vaši rychlou reakci! V prvním únorovém týdnu jsme vás poprosili o pomoc pro Jezevčíky v nouzi. Jsme moc rádi, že jim dnes můžeme odeslat první balíček s vaší pomocí!

pes a voda

7 druhů vod, které mohou psa přiotrávit. Patří sem vody z kaluží i bazénu

Léto láká k častějším a delším procházkám, vody je a bude kolem víc než dost. Venku v kalužích, v bazénech, v rybnících i v moři. Věděli jste, že pití neprověřené vody venku může vašemu psovi způsobit nepěkné zažívací potíže? Na co si tedy dát pozor?