Soutěž Psí hvězdy 2017 zná nejkrásnější miláčky

Je to tu! Jste úžasní, bez vás by to nešlo! Tolik krásných fotografií, tolik lásky od vašich miláčků, tolik šťastných okamžiků zachycených na fotografiích. Celkem se nám sešlo přes dva tisíce fotografií! A jak to tedy celé dopadlo? Pojďme se podívat na oficiální výsledky.

Soutěž se Psí hvězdou

Naši první soutěž jsme odstartovali začátkem listopadu. Pro pět z Vás jsme nachystali exkluzivní místo v našem novém kalendáři Psí hvězdy 2017! A pro prvních třicet jsme si připravili lákavé dárečky. O co jste tedy soutěžili?

1. Místo – Umístění v kalendáři v týdnu, poukázka na nákup na eshopu 500 Kč, kalendář zdarma, odměna pro pejska

2. Místo – Umístění v kalendáři v týdnu, poukázka na nákup na eshopu 200 Kč, kalendář zdarma, odměna pro pejska

3. Místo – Umístění v kalendáři v týdnu, poukázka na nákup na eshopu 100 Kč, kalendář zdarma, odměna pro pejska

4. Místo – Umístění v kalendáři v týdnu, poukázka na nákup na eshopu 100 Kč, kalendář zdarma, odměna pro pejska

5. Místo – Umístění v kalendáři v týdnu, poukázka na nákup na eshopu 100 Kč, kalendář zdarma, odměna pro pejska

6. – 10. Místo – kalendář zdarma, odměna pro pejska

11.- 30. Místo – odměna pro pejska

Známe výsledky!

Hurá, je to tu! Podívejte se na výsledky prvních třiceti míst. Gratulujeme, bez Vás by to nešlo!

vyhodnoceni_ss_kalendar2017

Fotogalerii vítězných fotografií naleznete na našem webu zde a na našem Facebookovém profilu.

Vanda Nováková

Den se značkou Calibra

Ve čtvrtek 22.2. 2018 jsme pro vás v naší kamenné prodejně v Brně připravili speciální akci! Zajímá vás více podrobností? Přijďte si užít odpoledne s českou značkou krmiv Calibra!

Broumov – květnová vlna pomoci

S útulkem v Broumově začala naše spolupráce vlastně úplně náhodou. Při lednové sbírce textilu jsme jim chtěli odeslat vlnu pomoci. Setkali jsme se s tak milým a vřelým přístupem, že jsme jim deky a přikrývky poslali hned několikrát. Od té doby jsme s nimi v kontaktu a pomáháme jim dále společně s vámi.

Starostlivost o psího dôchodca I.

Doprajte psíkovi krásne starobe. Poradíme vám, ako sa starať o svojho psieho dôchodca a predĺžiť mu tak čo najviac aktívny život.