Soutěž Psí hvězdy 2017 zná nejkrásnější miláčky

Je to tu! Jste úžasní, bez vás by to nešlo! Tolik krásných fotografií, tolik lásky od vašich miláčků, tolik šťastných okamžiků zachycených na fotografiích. Celkem se nám sešlo přes dva tisíce fotografií! A jak to tedy celé dopadlo? Pojďme se podívat na oficiální výsledky.

Soutěž se Psí hvězdou

Naši první soutěž jsme odstartovali začátkem listopadu. Pro pět z Vás jsme nachystali exkluzivní místo v našem novém kalendáři Psí hvězdy 2017! A pro prvních třicet jsme si připravili lákavé dárečky. O co jste tedy soutěžili?

1. Místo – Umístění v kalendáři v týdnu, poukázka na nákup na eshopu 500 Kč, kalendář zdarma, odměna pro pejska

2. Místo – Umístění v kalendáři v týdnu, poukázka na nákup na eshopu 200 Kč, kalendář zdarma, odměna pro pejska

3. Místo – Umístění v kalendáři v týdnu, poukázka na nákup na eshopu 100 Kč, kalendář zdarma, odměna pro pejska

4. Místo – Umístění v kalendáři v týdnu, poukázka na nákup na eshopu 100 Kč, kalendář zdarma, odměna pro pejska

5. Místo – Umístění v kalendáři v týdnu, poukázka na nákup na eshopu 100 Kč, kalendář zdarma, odměna pro pejska

6. – 10. Místo – kalendář zdarma, odměna pro pejska

11.- 30. Místo – odměna pro pejska

Známe výsledky!

Hurá, je to tu! Podívejte se na výsledky prvních třiceti míst. Gratulujeme, bez Vás by to nešlo!

vyhodnoceni_ss_kalendar2017

Fotogalerii vítězných fotografií naleznete na našem webu zde a na našem Facebookovém profilu.

Vanda Nováková

Redaktorka a produktová manažerka, která miluje všechna zvířata. Sama je majitelkou fenky amerického pitbullteriéra a koně. Aktivně se věnuje kynologii jako koníčku a velmi ráda píše o všem možném.

1464177940_hodne_pejsku_FB

Jak si vybrat vhodné plemeno psa

Pejska si pořizujete na celou řadu let a měl by být pro vás ideálním společníkem. Ne každý pejsek může sednout vašemu životnímu stylu, nárokům, velikostí nebo svou povahou.Čím pečlivěji si nového kamaráda vyberete, tím vás čeká veselejší společný život. Zodpovíme si tři základní otázky, které by vám měly projít hlavou, než si pro štěňátko pojedete.

Střední knírač

Velmi chytrý, nebojácný, živý a temperamentní společník. Ke spokojenému životu nepotřebuje příliš velký prostor, ale spíše přítomnost svého pána a kontakt s ním. Chytrost, nebojácnost a ostražitost dělají z knírače dobrého hlídače, a příchod každého hosta vám hlasitě oznámí.

Čokoláda, sladký jed

Dnes už je stále větší povědomí mezi lidmi, že čokoláda pejskovi do žaludku nepatří. A je to dobře, neboť zvláště hořká čokoláda je velmi toxická a může vážně poškodit zdraví vašeho zvířete.