Spojme síly pro Jezevčíky v nouzi!

Jezevčíci v nouzi se na nás obrátili s prosbou o pomoc. Aktuálně pro pejsky potřebují nejen pravidelné krmení, ale také několik dalších věcí. Pomůžeme jim?

Prát je potřeba. A když máte navíc hlavně důchodce, je to o to horší. Pračka jede každý den na plné obrátky a potřeba prášku je velká. Potřeba je také utírat po pejscích nehody a různé další nečistoty. Do toho všeho je stále velký hlad a granulky jsou potřeba neustále.

Prosíme Vás tedy o spojení našich sil a pomoci právě těmito prostředky:

Více o pomoci najdete na našem Facebookovém profilu a v sekci Pomoc pro pejsky z útulku na E-shopu Psí hvězda.cz.

Vanda Nováková

Psí hvězda opět pomáhala, tentokrát s přípravou útulků na zimu

Během října měla Psí hvězda čest pomoci zvířátkům, která to potřebují, a to hned dvakrát. Blíží se zima a tak bylo hodně práce s přípravou psích domečků.

Předcházejte vzniku zubního kamene

Pečujte o zuby svého psa pravidelně a předcházejte zubnímu plaku. Stačí pár minut denně a váš pes bude mít zdravý a čistý chrup.

Množírny nejsou jen stodoly plné psů

Psí množírny v posledních letech zmiňuje čím dál více médií. Ochránci zvířat vytvářejí kampaně, hygienici a veterináři řeší případy týraných psů každý den, politici vytvářejí zákony o čipování psů a běžní lidé se hádají kvůli průkazu původu. Množírny jsou zkrátka velké téma. Co to vlastně je a jak je můžete rozpoznat?