Spojme síly pro Jezevčíky v nouzi!

Jezevčíci v nouzi se na nás obrátili s prosbou o pomoc. Aktuálně pro pejsky potřebují nejen pravidelné krmení, ale také několik dalších věcí. Pomůžeme jim?

Prát je potřeba. A když máte navíc hlavně důchodce, je to o to horší. Pračka jede každý den na plné obrátky a potřeba prášku je velká. Potřeba je také utírat po pejscích nehody a různé další nečistoty. Do toho všeho je stále velký hlad a granulky jsou potřeba neustále.

Prosíme Vás tedy o spojení našich sil a pomoci právě těmito prostředky:

Více o pomoci najdete na našem Facebookovém profilu a v sekci Pomoc pro pejsky z útulku na E-shopu Psí hvězda.cz.

Vanda Nováková

Přijďte do Psí hvězdy!

Je to tu! Otevřeli jsme pro vás Psí hvězdu! Kde? V Brně na Juliánovském náměstí! Přijďte za námi do zbrusu nové prodejny chovatelských potřeb, těšíme se na vás i vaše chlupaté kamarády.

Rodina se mnou žije psím životem, uvádí Aneta Kuncová z chovatelské stanice Chesway

Chovatelská stanice Staffordšírských bullteriérů Chesway nese název po prvních staffbulících, které si Aneta s přítelem pořídili. Věnují se bull sportům, výcviku i lovecké kynologii a svým psům dávají veškerý svůj volný čas. Majitelku Anetu Kuncovou jsme vyzpovídali, například jak se k tomuto plemeni dostala a co pro ni život se psy znamená.

Nový animal box, šance pro zraněná zvířata

První záchranný SOS animal box otevřeli na podzim tohoto roku v Karlovarském kraji. Jedná se o další způsob, jak zvířatům v nouzi pomáhat. Nebo je to jen další šance pro lidi, kam můžou odložit nechtěná zvířata?