16195548_1794399330780864_998149337575667905_n

Spojme síly pro Jezevčíky v nouzi!

Jezevčíci v nouzi se na nás obrátili s prosbou o pomoc. Aktuálně pro pejsky potřebují nejen pravidelné krmení, ale také několik dalších věcí. Pomůžeme jim?

Prát je potřeba. A když máte navíc hlavně důchodce, je to o to horší. Pračka jede každý den na plné obrátky a potřeba prášku je velká. Potřeba je také utírat po pejscích nehody a různé další nečistoty. Do toho všeho je stále velký hlad a granulky jsou potřeba neustále.

Prosíme Vás tedy o spojení našich sil a pomoci právě těmito prostředky:

Více o pomoci najdete na našem Facebookovém profilu a v sekci Pomoc pro pejsky z útulku na E-shopu Psí hvězda.cz.

Vanda Nováková

Redaktorka a produktová manažerka, která miluje všechna zvířata. Sama je majitelkou fenky amerického pitbullteriéra a koně. Aktivně se věnuje kynologii jako koníčku a velmi ráda píše o všem možném.

19956974_1383135955097229_8859722935133835032_o

Kostřičky z Březolup / Dočasky.cz

Organizace Dočasky.cz v červenci zachránila smečku 6 psů od nezodpovědné majitelky před vyhladověním!

phoca_thumb_l_sbt_cheswaykourim-237-2

Rodina se mnou žije psím životem, uvádí Aneta Kuncová z chovatelské stanice Chesway

Chovatelská stanice Staffordšírských bullteriérů Chesway nese název po prvních staffbulících, které si Aneta s přítelem pořídili. Věnují se bull sportům, výcviku i lovecké kynologii a svým psům dávají veškerý svůj volný čas. Majitelku Anetu Kuncovou jsme vyzpovídali, například jak se k tomuto plemeni dostala a co pro ni život se psy znamená.

Aujezskyho choroba, strašák číhající v lese

Je období podzimu a milovníci lesa si užívají společně se svými psími kamarády konec roku. Lovecká sezóna je v plném proudu a s tím přichází i zvýšené riziko některých onemocnění.