16195548_1794399330780864_998149337575667905_n

Spojme síly pro Jezevčíky v nouzi!

Jezevčíci v nouzi se na nás obrátili s prosbou o pomoc. Aktuálně pro pejsky potřebují nejen pravidelné krmení, ale také několik dalších věcí. Pomůžeme jim?

Prát je potřeba. A když máte navíc hlavně důchodce, je to o to horší. Pračka jede každý den na plné obrátky a potřeba prášku je velká. Potřeba je také utírat po pejscích nehody a různé další nečistoty. Do toho všeho je stále velký hlad a granulky jsou potřeba neustále.

Prosíme Vás tedy o spojení našich sil a pomoci právě těmito prostředky:

Více o pomoci najdete na našem Facebookovém profilu a v sekci Pomoc pro pejsky z útulku na E-shopu Psí hvězda.cz.

Vanda Nováková

Redaktorka a produktová manažerka, která miluje všechna zvířata. Sama je majitelkou fenky amerického pitbullteriéra a koně. Aktivně se věnuje kynologii jako koníčku a velmi ráda píše o všem možném.

Čokoláda, sladký jed

Dnes už je stále větší povědomí mezi lidmi, že čokoláda pejskovi do žaludku nepatří. A je to dobře, neboť zvláště hořká čokoláda je velmi toxická a může vážně poškodit zdraví vašeho zvířete.

15288518_1098955036869025_7270906763252073127_o

Balíček pomoci pro Útulek v Táboře

Posíláme pomoc kam jen to jde. A jsme za to neskutečně rádi, navíc když se k nám přidáte i vy. Dnes vám přinášíme informaci o pomoci pro skvělou partu lidí, kteří dělají pro pejsky maximum. Na konci roku 2016 jsme odeslali balíček pomoci Útulku v Táboře a věříme, že pejskům udělal radost.

14044700_xxl

Zima a sport se psy

Zimní období je pro nás často symbolem únavy, spánku, krátkých dnů a nevlídných teplot. Změňte to! Využijte zimu jako úžasné období pro nevšední sporty se svými čtyřnohými kamarády. Ať už se sněhem nebo bez něj, užijte si zimu naplno a provozujte se psem sport jako v teplých měsících. Poradíme vám, jak běžné zimní sporty spojit se svým psem a užít si toto období společně.