Společně jsme již podruhé zahřáli zvířátka v útulcích!

V listopadu jsme vyhlásili již druhý ročník materiální sbírky pro pejsky a kočičky v útulcích ,, Zahřejme zvířátka v útulcích”. Odeslali jsem přes 250 kilo pomoci do celkem 15 útulků!

Děkujeme všem, kteří naši sbírku podpořili a věnovali útulkům materiální dary!

Nasbíraná pomoc odešla v průběhu prosince a ledna do dalších 11 partnerských útulků.

Zvířátka se nám podařilo zahřát v útulcích:

Děkujeme ještě jednou našim zákazníkům a přátelům, kteří se do akce zapojili a přinesli pro zvířata chovatelské a hygienické potřeby v takovém množství.

Pokud byste rádi pomohli pejskům v útulku nákupem materiální pomoci, můžete tak učinit snadno na našem E-shopu. V kategorii Pomoc pro pejsky z útulku najdete vše, co jednotlivé útulky potřebují.

Děkujeme, že pomáháte s námi!

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Život s epilepsií

Záchvaty, nekontrolovatelný třes, pěna u tlamy i nevědomí. Začátek problému, který veterinář označí jedním nemilosrdným slovem – epilepsie. Nepodceňujte ani drobné příznaky.

Bígl

Je lovecké plemeno menšího vzrůstu a hnědobílé barvy vhodné do rodin i na jakékoliv sporty. Je těžké ho vychovat, protože má na všechno svoji hlavu. Temperamentní pejsek, který potřebuje pohyb a pevnou ruku.

Máte doma všežravce? Krmení masem je nový trend

V poslední době je moderní se zajímat o to, co jíme, jestli je to zdravé a jestli je to výživné. Není proto divu, že si více všímáme i toho, co žerou naši miláčci. Pryč je doba krmení zbytky od stolu nebo levnými supermarketovými granulemi. Zajímá nás podíl masa v granulích, jestli obsahují obilí či jinou vlákninu, anebo i jaké doplňky můžeme přidávat pro lepší imunitu a zdraví. A tak přišel barf, neboli krmení přirozenou stravou. Více o něm se dozvíte v našem článku.