Společně zahříváme zvířátka v útulcích!

V lednu jsme vás požádali o pomoc. Letošní zima byla opravdu velmi dlouhá a náročná. Hlavně pro ty, kteří jsou celý den venku – pro zvířátka v útulcích. Ještě v průběhu února jste k nám nosili deky, povlečení a také dřevitou vlnu. Poslední únorový týden jsme odeslali poslední dary, které jsme u nás měli.

17078316_10208139292055290_1460086296_nPomáháte s námi!

Děkujeme Vám všem, kteří se do naší sbírky zapojili. Víme, říkáme to pořád, ale bez Vás by to nešlo! Tolik pomoci, ochoty, radosti a skvělých lidí jsme dlouho neviděli. Ještě i po ukončení sbírky jste nám psali a volali a nosili věci do sbírky.

V jednu chvíli náš E-shopový sklad doslova praskal ve švech. Teď je úplně prázdný! Vše jsme odeslali, do poslední deky, polštářku a povlaku! Poslední únorový týden jsme odeslali tři balíčky pomoci s dřevitou vlnou a lůžkovinami.

Balíčky tentokrát jeli pro:

Balit nám tentokrát pomáhal náš Kvído. Věříme, že balíčky opět pomůžou.

Děkujeme všem, kteří se do akce zapojili. Pokud byste rádi pomohli pejskům v útulku nákupem materiální pomoci, můžete tak učinit snadno na našem E-shopu. V kategorii Pomoc pro pejsky z útulku najdete vše, co jednotlivé útulky potřebují. Na konci objednávky pouze do poznámky napište komu chcete pomoc věnovat a my ji zdarma doručíme.

Vanda Nováková

Nalezli jste psa? Pár rad, co dělat dál

Ohňostroje po Silvestru už dávno utichly, a přesto pracovníci útulků přijímají další a další opuštěné psy. Víte, co máte dělat, pokud se k vám osamocený pes připojí na procházce? Informace, kam máte zavolat, kdo vám může pomoci a zda cizího psa vůbec chytat, vám přináší náš článek.

Důchodečci v péči Psí cesty František prosí o pomoc

Psí cesta František se stará převážně o psí důchodce a pejsky s handicapem. Jeden z problémů, který pejsky v pokročilém věku trápí, je inkontinence. Proto potřebují větší zásobu savých podložek. My jim společně pomůžeme!

5 tipů jak zpříjemnit návštěvu veterináře

Jak to má váš pes s veterinářem? Jak prožíváte tyto návštěvy vy? Jestli chcete tyto chvíle vašemu psovi i vám zpříjemnit, poradím vám, jak to udělat.