Společně zahříváme zvířátka v útulcích!

V lednu jsme vás požádali o pomoc. Letošní zima byla opravdu velmi dlouhá a náročná. Hlavně pro ty, kteří jsou celý den venku – pro zvířátka v útulcích. Ještě v průběhu února jste k nám nosili deky, povlečení a také dřevitou vlnu. Poslední únorový týden jsme odeslali poslední dary, které jsme u nás měli.

17078316_10208139292055290_1460086296_nPomáháte s námi!

Děkujeme Vám všem, kteří se do naší sbírky zapojili. Víme, říkáme to pořád, ale bez Vás by to nešlo! Tolik pomoci, ochoty, radosti a skvělých lidí jsme dlouho neviděli. Ještě i po ukončení sbírky jste nám psali a volali a nosili věci do sbírky.

V jednu chvíli náš E-shopový sklad doslova praskal ve švech. Teď je úplně prázdný! Vše jsme odeslali, do poslední deky, polštářku a povlaku! Poslední únorový týden jsme odeslali tři balíčky pomoci s dřevitou vlnou a lůžkovinami.

Balíčky tentokrát jeli pro:

Balit nám tentokrát pomáhal náš Kvído. Věříme, že balíčky opět pomůžou.

Děkujeme všem, kteří se do akce zapojili. Pokud byste rádi pomohli pejskům v útulku nákupem materiální pomoci, můžete tak učinit snadno na našem E-shopu. V kategorii Pomoc pro pejsky z útulku najdete vše, co jednotlivé útulky potřebují. Na konci objednávky pouze do poznámky napište komu chcete pomoc věnovat a my ji zdarma doručíme.

Vanda Nováková

Český fousek

Je národní lovecké plemeno většího vzrůstu. Je milý a aktivní pes vhodný do rodin. Především miluje aporty jak na souši, tak ve vodě. Potřebuje výcvik bez násilí a dokáže být dominantní.

Palivové dřevo pro Dreams From the Darkness

Ve čtvrtek 18. srpna 2016 jsme zajistili palivové dřevo pro Dreams From the Darkness. Děkujeme všem zúčastněným!

Torze žaludku, nečekejte, jednejte!

Torze žaludku je největší strašák majitelů psů větších plemen. Věřím, že jste už o tomhle život ohrožujícím stavu minimálně slyšeli. Znáte všechny příznaky? Dokázali by jste je rychle rozeznat u svého pejska?