Společně zahříváme zvířátka v útulcích!

V lednu jsme vás požádali o pomoc. Letošní zima byla opravdu velmi dlouhá a náročná. Hlavně pro ty, kteří jsou celý den venku – pro zvířátka v útulcích. Ještě v průběhu února jste k nám nosili deky, povlečení a také dřevitou vlnu. Poslední únorový týden jsme odeslali poslední dary, které jsme u nás měli.

17078316_10208139292055290_1460086296_nPomáháte s námi!

Děkujeme Vám všem, kteří se do naší sbírky zapojili. Víme, říkáme to pořád, ale bez Vás by to nešlo! Tolik pomoci, ochoty, radosti a skvělých lidí jsme dlouho neviděli. Ještě i po ukončení sbírky jste nám psali a volali a nosili věci do sbírky.

V jednu chvíli náš E-shopový sklad doslova praskal ve švech. Teď je úplně prázdný! Vše jsme odeslali, do poslední deky, polštářku a povlaku! Poslední únorový týden jsme odeslali tři balíčky pomoci s dřevitou vlnou a lůžkovinami.

Balíčky tentokrát jeli pro:

Balit nám tentokrát pomáhal náš Kvído. Věříme, že balíčky opět pomůžou.

Děkujeme všem, kteří se do akce zapojili. Pokud byste rádi pomohli pejskům v útulku nákupem materiální pomoci, můžete tak učinit snadno na našem E-shopu. V kategorii Pomoc pro pejsky z útulku najdete vše, co jednotlivé útulky potřebují. Na konci objednávky pouze do poznámky napište komu chcete pomoc věnovat a my ji zdarma doručíme.

Vanda Nováková

Granulky pro Lukavice

V úterý 26. července 2016 jsme se vydali podívat na Psí domov Lukavice.

Víte čím krmit na cestách?

Je léto, teplo, a většina z nás už plánuje letní dovolenou. Jako správní milovníci psů samozřejmě nenecháme svého čtyřnohého parťáka doma. Ať už jedete na výlet autem nebo pěšky, nejčastěji řešeným problémem na cestách je krmení psa.

Zvracení vs. regurgitace, aneb jak poznat rozdíl a co vlastně jde?

Zvrací Váš pejsek? Jedná se opravdu o zvracení? Jak rozeznáme zvracení od regurgitace a co je může způsobit?