Společně zahříváme zvířátka v útulcích!

V lednu jsme vás požádali o pomoc. Letošní zima byla opravdu velmi dlouhá a náročná. Hlavně pro ty, kteří jsou celý den venku – pro zvířátka v útulcích. Ještě v průběhu února jste k nám nosili deky, povlečení a také dřevitou vlnu. Poslední únorový týden jsme odeslali poslední dary, které jsme u nás měli.

17078316_10208139292055290_1460086296_nPomáháte s námi!

Děkujeme Vám všem, kteří se do naší sbírky zapojili. Víme, říkáme to pořád, ale bez Vás by to nešlo! Tolik pomoci, ochoty, radosti a skvělých lidí jsme dlouho neviděli. Ještě i po ukončení sbírky jste nám psali a volali a nosili věci do sbírky.

V jednu chvíli náš E-shopový sklad doslova praskal ve švech. Teď je úplně prázdný! Vše jsme odeslali, do poslední deky, polštářku a povlaku! Poslední únorový týden jsme odeslali tři balíčky pomoci s dřevitou vlnou a lůžkovinami.

Balíčky tentokrát jeli pro:

Balit nám tentokrát pomáhal náš Kvído. Věříme, že balíčky opět pomůžou.

Děkujeme všem, kteří se do akce zapojili. Pokud byste rádi pomohli pejskům v útulku nákupem materiální pomoci, můžete tak učinit snadno na našem E-shopu. V kategorii Pomoc pro pejsky z útulku najdete vše, co jednotlivé útulky potřebují. Na konci objednávky pouze do poznámky napište komu chcete pomoc věnovat a my ji zdarma doručíme.

Vanda Nováková

Lovecká sezóna je v plném proudu, myslete na bezpečnost!

Jako každý rok přichází s podzimem neodmyslitelně spojená lovecká sezóna. Pořádají se hony a nejrůznější akce spojené s myslivostí. Jaké zásady bychom měli v honitbě dodržovat?

Kvalita za příznivou cenu – vsaďte na prémiová krmiva!

Označení krmiva jako prémiové vám zaručí určitý standart kvality granulí. Přesto je potřeba sledovat poměr masa a dalších důležitých látek. Prémiová krmiva jsou vhodnou alternativou pro ty, kteří mají psa nebo kočku bez zdravotních problémů, standardní zátěže a chtějí něco málo ušetřit.

Hornický skanzen Mayrau přivítal Psí hvězdy na červeném koberci

Vinařice u Kladna v sobotu 8.října obsadili pejskové. Konala se zde 1. umisťovací výstava pejsků bez domovů s názvem Psí hvězdy 2016.
Na červeném koberci se předvedli zástupci celkem ze sedmi organizací a čtyři pejsci našli přímo na akci svůj domov.