Společně zahříváme zvířátka v útulcích!

V lednu jsme vás požádali o pomoc. Letošní zima byla opravdu velmi dlouhá a náročná. Hlavně pro ty, kteří jsou celý den venku – pro zvířátka v útulcích. Ještě v průběhu února jste k nám nosili deky, povlečení a také dřevitou vlnu. Poslední únorový týden jsme odeslali poslední dary, které jsme u nás měli.

17078316_10208139292055290_1460086296_nPomáháte s námi!

Děkujeme Vám všem, kteří se do naší sbírky zapojili. Víme, říkáme to pořád, ale bez Vás by to nešlo! Tolik pomoci, ochoty, radosti a skvělých lidí jsme dlouho neviděli. Ještě i po ukončení sbírky jste nám psali a volali a nosili věci do sbírky.

V jednu chvíli náš E-shopový sklad doslova praskal ve švech. Teď je úplně prázdný! Vše jsme odeslali, do poslední deky, polštářku a povlaku! Poslední únorový týden jsme odeslali tři balíčky pomoci s dřevitou vlnou a lůžkovinami.

Balíčky tentokrát jeli pro:

Balit nám tentokrát pomáhal náš Kvído. Věříme, že balíčky opět pomůžou.

Děkujeme všem, kteří se do akce zapojili. Pokud byste rádi pomohli pejskům v útulku nákupem materiální pomoci, můžete tak učinit snadno na našem E-shopu. V kategorii Pomoc pro pejsky z útulku najdete vše, co jednotlivé útulky potřebují. Na konci objednávky pouze do poznámky napište komu chcete pomoc věnovat a my ji zdarma doručíme.

Psí hvězda sponzorem! Znáte Bull Sport Gaming?

Koncem září proběhl závod BULL SPORT GAMING 2017 a Psí hvězda měla tu čest stát se jedním ze sponzorů této úžasné akce.

Soutěž Psí hvězdy 2017 zná nejkrásnější miláčky

Je to tu! Jste úžasní, bez vás by to nešlo! Tolik krásných fotografií, tolik lásky od vašich miláčků, tolik šťastných okamžiků zachycených na fotografiích. Celkem se nám sešlo přes dva tisíce fotografií! A jak to tedy celé dopadlo? Pojďme se podívat na oficiální výsledky.

Ztráta energie u psa, projev stárnutí nebo skrytý problém?

Beník je jedenáctiletý kokršpaněl žijící na dvorku společně se svou nejlepší kámoškou kočkou. Ve svém věku je už považován za seniora, i když si pořád udržuje dobrou kondici, nehubne, má hezkou srst a nikdy nebyl nemocný. Jen je stále více unavený a nemá chuť si hrát.