Štědré Vánoce pro útulky

Díky vám jsme odeslali další vlnu pomoci do osmi partnerských útulků. Děkujeme, že pomáháte dopřát zvířatům v útulku bohatého Ježíška!

Zabalili a odeslali jsme poslední balíčky pro zvířátka, které ještě stihnou dorazit před Vánoci. Zvířata z celkem osmi útulků se tak mohou těšit na spoustu dárků pod stromečkem. Děkujeme moc všem našim milým zákazníkům, že myslí na pejsky a kočičky i ve vánočním čase. Pomáháte s námi!

První balíček byl odeslán do Buldočí naděje.

Paní Karolína E. nakoupila konzervy v celkové hodnotě 270 korun. Další tři zákaznice, paní Adéla K., Hana P., Sabina K. zakoupily konzervy a piškoty v celkové hodnotě přes 2000 korun!

Druhý balíček pro Pomocné ruce Olomouc.

Paní Tereza Ř. zakoupila granule v hodnotě téměř 300 korun.

Paní Helena O. zakoupila konzervy za necelých 100 korun.

Třetí balíček odešel do útulku v Přerově.

Pan Pavel J. zakoupil útulku granule a konzervy na necelých 150 korun.

Čtvrtý balíček byl zaslán do útulku v Ostravě.

Paní Tereza V. zakoupila konzervy, pamlsky a poukázky Kvídovy Vánoce.

V celkové hodnotě téměř 300 korun.

Pátý balíček pro Depozitum Beruška

Paní Vlasta Š. nakoupila útulku granule v celkové hodnotě přes 1500 korun.

Šestý balíček letěl do Dejte nám šanci.

Klára P., Jana R., Alexandra N. zakoupili krmení a pamlsky v celkové hodnotě necelých 1200 korun.

Sedmý balíček odešel útulku Jimlín.

Paní Markéta K. nakoupila krmení, pamlsky a poukázky Kvídovy Vánoce v celkové hodnotě přes 1500 korun.

Osmý balíček byl zaslán do útulku Čtyřlístek pro hafany.

Paní Monika B. zakoupila útulku potřeby: paštiky Naturo, šampon, podložky a poukázky Kvídovy Vánoce.

Paní Simona K. zakoupila poukázku Kvídovy Vánoce.

Máte také zájem pomáhat?

Ve spolupráci s Nadací na ochranu zvířat a útulky jsme pro Vás na našem e-shopu připravili wish-listy útulků. Vaši pomoc útulkům doručíme zdarma a přidáme něco navíc. Tento projekt běží po celý rok, ne jenom v adventním čase.

Přidejte se k nám a pomozte nám pomáhat! Děkujeme.

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Lékárnička pro psa

Při pořízení pejska získává každý majitel plno informací, co by měl a neměl pořizovat, seznamuje se s různými druhy vodítek a granulí, je zahlcen nepřeberným množstvím všech značek, zkratek plemen a pravidel pro psí výchovu. Na co ale mnozí často zapomínají, je pořízení i lékárničky pro psa, která by v kynologické domácnosti neměla chybět.

Psí hvězda opět pomáhala, tentokrát s přípravou útulků na zimu

Během října měla Psí hvězda čest pomoci zvířátkům, která to potřebují, a to hned dvakrát. Blíží se zima a tak bylo hodně práce s přípravou psích domečků.

Dubnová pomoc pro Dejte nám šanci, Dášenku a pejsky v Táboře

Ani v dubnu jsme nezaháleli a díky našim úžasným zákazníkům jsme odeslali další dávku pomoci pro tři útulky. Balíčky tentokrát potěšily pejsky v hospicu Dejte nám šanci, útulku Dášenka a pejsky v Táborském útulku.