Štědré Vánoce pro útulky

Díky vám jsme odeslali další vlnu pomoci do osmi partnerských útulků. Děkujeme, že pomáháte dopřát zvířatům v útulku bohatého Ježíška!

Zabalili a odeslali jsme poslední balíčky pro zvířátka, které ještě stihnou dorazit před Vánoci. Zvířata z celkem osmi útulků se tak mohou těšit na spoustu dárků pod stromečkem. Děkujeme moc všem našim milým zákazníkům, že myslí na pejsky a kočičky i ve vánočním čase. Pomáháte s námi!

První balíček byl odeslán do Buldočí naděje.

Paní Karolína E. nakoupila konzervy v celkové hodnotě 270 korun. Další tři zákaznice, paní Adéla K., Hana P., Sabina K. zakoupily konzervy a piškoty v celkové hodnotě přes 2000 korun!

Druhý balíček pro Pomocné ruce Olomouc.

Paní Tereza Ř. zakoupila granule v hodnotě téměř 300 korun.

Paní Helena O. zakoupila konzervy za necelých 100 korun.

Třetí balíček odešel do útulku v Přerově.

Pan Pavel J. zakoupil útulku granule a konzervy na necelých 150 korun.

Čtvrtý balíček byl zaslán do útulku v Ostravě.

Paní Tereza V. zakoupila konzervy, pamlsky a poukázky Kvídovy Vánoce.

V celkové hodnotě téměř 300 korun.

Pátý balíček pro Depozitum Beruška

Paní Vlasta Š. nakoupila útulku granule v celkové hodnotě přes 1500 korun.

Šestý balíček letěl do Dejte nám šanci.

Klára P., Jana R., Alexandra N. zakoupili krmení a pamlsky v celkové hodnotě necelých 1200 korun.

Sedmý balíček odešel útulku Jimlín.

Paní Markéta K. nakoupila krmení, pamlsky a poukázky Kvídovy Vánoce v celkové hodnotě přes 1500 korun.

Osmý balíček byl zaslán do útulku Čtyřlístek pro hafany.

Paní Monika B. zakoupila útulku potřeby: paštiky Naturo, šampon, podložky a poukázky Kvídovy Vánoce.

Paní Simona K. zakoupila poukázku Kvídovy Vánoce.

Máte také zájem pomáhat?

Ve spolupráci s Nadací na ochranu zvířat a útulky jsme pro Vás na našem e-shopu připravili wish-listy útulků. Vaši pomoc útulkům doručíme zdarma a přidáme něco navíc. Tento projekt běží po celý rok, ne jenom v adventním čase.

Přidejte se k nám a pomozte nám pomáhat! Děkujeme.

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Co dělat, když se Vám ztratí psí kamarád?

Stát se to může každému z nás. Stačí chvilka nepozornosti a pejsek se ztratí. Co dělat, když nikde není? Zachovejte chladnou hlavu a jednejte. Pejska je potřeba najít co možná nejdříve.

Hmotné dary Jezevčíkům v nouzi a Štefánkovi

Jezevčíkům v nouzi pomáháme prakticky od začátku našeho projektu. Víme, že jednorázová pomoc je dobrá, ale často neřeší akutní situaci. Rozhodli jsme se proto podpořit Jezevčíky věcmi, které akutně potřebují.

Vyžeňte blechy z kožichu vašeho psa!

Snad každý chovatel psa se mnohokrát setkal s problémem zevních cizopasníků zvaných ektoparazité osídlujících kůži či srst jeho čtyřnohého přítele. K nejčastějším ektoparazitům, proti kterým je potřeba psa chránit jsou blechy, klíšťata, vši a všenky, svrab. Jak problém efektivně a rychle vyřešit? Poradíme vám!