Štědré Vánoce pro útulky

Díky vám jsme odeslali další vlnu pomoci do osmi partnerských útulků. Děkujeme, že pomáháte dopřát zvířatům v útulku bohatého Ježíška!

Zabalili a odeslali jsme poslední balíčky pro zvířátka, které ještě stihnou dorazit před Vánoci. Zvířata z celkem osmi útulků se tak mohou těšit na spoustu dárků pod stromečkem. Děkujeme moc všem našim milým zákazníkům, že myslí na pejsky a kočičky i ve vánočním čase. Pomáháte s námi!

První balíček byl odeslán do Buldočí naděje.

Paní Karolína E. nakoupila konzervy v celkové hodnotě 270 korun. Další tři zákaznice, paní Adéla K., Hana P., Sabina K. zakoupily konzervy a piškoty v celkové hodnotě přes 2000 korun!

Druhý balíček pro Pomocné ruce Olomouc.

Paní Tereza Ř. zakoupila granule v hodnotě téměř 300 korun.

Paní Helena O. zakoupila konzervy za necelých 100 korun.

Třetí balíček odešel do útulku v Přerově.

Pan Pavel J. zakoupil útulku granule a konzervy na necelých 150 korun.

Čtvrtý balíček byl zaslán do útulku v Ostravě.

Paní Tereza V. zakoupila konzervy, pamlsky a poukázky Kvídovy Vánoce.

V celkové hodnotě téměř 300 korun.

Pátý balíček pro Depozitum Beruška

Paní Vlasta Š. nakoupila útulku granule v celkové hodnotě přes 1500 korun.

Šestý balíček letěl do Dejte nám šanci.

Klára P., Jana R., Alexandra N. zakoupili krmení a pamlsky v celkové hodnotě necelých 1200 korun.

Sedmý balíček odešel útulku Jimlín.

Paní Markéta K. nakoupila krmení, pamlsky a poukázky Kvídovy Vánoce v celkové hodnotě přes 1500 korun.

Osmý balíček byl zaslán do útulku Čtyřlístek pro hafany.

Paní Monika B. zakoupila útulku potřeby: paštiky Naturo, šampon, podložky a poukázky Kvídovy Vánoce.

Paní Simona K. zakoupila poukázku Kvídovy Vánoce.

Máte také zájem pomáhat?

Ve spolupráci s Nadací na ochranu zvířat a útulky jsme pro Vás na našem e-shopu připravili wish-listy útulků. Vaši pomoc útulkům doručíme zdarma a přidáme něco navíc. Tento projekt běží po celý rok, ne jenom v adventním čase.

Přidejte se k nám a pomozte nám pomáhat! Děkujeme.

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Jaká jsou TOP plemena v Česku?

Plemen psů je nespočet. Jedni jsou menší, druzí jsou větší, třetí zase ušatí. Každý pejsek je bez ohledu na plemeno jedinečný a pro svého páníčka ten nejlepší. Která plemena se u nás těší oblibě a která jsou naopak méně oblíbená?

U veterináře včas aneb preventivní prohlídka seniora

Jeden rok Vašeho pejska nebo kočičky představuje mnohem delší životní období než je tomu u nás, lidí. Lidé chodí na preventivní prohlídku minimálně jednou do roka a stejně tak bychom na ni neměli zapomínat u našich domácích miláčků. Především jedná-li se o staršího jedince. Co by taková preventivní prohlídka měla zahrnovat?

Slavte tiše! Zkuste to letos jinak…

Oslavy konce roku jsou pro Vaše domácí mazlíčky stresujícím obdobím. Psi mají mnohem citlivější uši než lidé a slyší proto i zvuky, o kterých lidé nemají ani tušení. Intenzivní hluk u nich může vyvolat silnou bolest a stres. V krajním případě může zvíře upadnout I do šoku. Výjimkou není ani epileptický záchvat. A právě Silvestrovská noc je plná takových zvuků. Podívejte se s námi, jak můžete Vašim miláčkům pomoci toto období lépe zvládnout.