Štědré Vánoce pro útulky

Díky vám jsme odeslali další vlnu pomoci do osmi partnerských útulků. Děkujeme, že pomáháte dopřát zvířatům v útulku bohatého Ježíška!

Zabalili a odeslali jsme poslední balíčky pro zvířátka, které ještě stihnou dorazit před Vánoci. Zvířata z celkem osmi útulků se tak mohou těšit na spoustu dárků pod stromečkem. Děkujeme moc všem našim milým zákazníkům, že myslí na pejsky a kočičky i ve vánočním čase. Pomáháte s námi!

První balíček byl odeslán do Buldočí naděje.

Paní Karolína E. nakoupila konzervy v celkové hodnotě 270 korun. Další tři zákaznice, paní Adéla K., Hana P., Sabina K. zakoupily konzervy a piškoty v celkové hodnotě přes 2000 korun!

Druhý balíček pro Pomocné ruce Olomouc.

Paní Tereza Ř. zakoupila granule v hodnotě téměř 300 korun.

Paní Helena O. zakoupila konzervy za necelých 100 korun.

Třetí balíček odešel do útulku v Přerově.

Pan Pavel J. zakoupil útulku granule a konzervy na necelých 150 korun.

Čtvrtý balíček byl zaslán do útulku v Ostravě.

Paní Tereza V. zakoupila konzervy, pamlsky a poukázky Kvídovy Vánoce.

V celkové hodnotě téměř 300 korun.

Pátý balíček pro Depozitum Beruška

Paní Vlasta Š. nakoupila útulku granule v celkové hodnotě přes 1500 korun.

Šestý balíček letěl do Dejte nám šanci.

Klára P., Jana R., Alexandra N. zakoupili krmení a pamlsky v celkové hodnotě necelých 1200 korun.

Sedmý balíček odešel útulku Jimlín.

Paní Markéta K. nakoupila krmení, pamlsky a poukázky Kvídovy Vánoce v celkové hodnotě přes 1500 korun.

Osmý balíček byl zaslán do útulku Čtyřlístek pro hafany.

Paní Monika B. zakoupila útulku potřeby: paštiky Naturo, šampon, podložky a poukázky Kvídovy Vánoce.

Paní Simona K. zakoupila poukázku Kvídovy Vánoce.

Máte také zájem pomáhat?

Ve spolupráci s Nadací na ochranu zvířat a útulky jsme pro Vás na našem e-shopu připravili wish-listy útulků. Vaši pomoc útulkům doručíme zdarma a přidáme něco navíc. Tento projekt běží po celý rok, ne jenom v adventním čase.

Přidejte se k nám a pomozte nám pomáhat! Děkujeme.

Zima a sport se psy

Zimní období je pro nás často symbolem únavy, spánku, krátkých dnů a nevlídných teplot. Změňte to! Využijte zimu jako úžasné období pro nevšední sporty se svými čtyřnohými kamarády. Ať už se sněhem nebo bez něj, užijte si zimu naplno a provozujte se psem sport jako v teplých měsících. Poradíme vám, jak běžné zimní sporty spojit se svým psem a užít si toto období společně.

Převoz Sophie do Dreams From the Darkness

Ve čtvrtek 4. srpna 2016 jsme zajistili převoz slepé fenečce Sophii z dočasné péče do Račic.

Německý špic

Velice energický, ostražitý, hravý a mimořádně učenlivý pejsek. Je nedůvěřivý k jiným lidem, a proto je ideálním hlídačem do domů a zahrad.