Marketa_Misakova1

Štefánek

Rok a půl letý pejsek je natrvalo v péči Jezevčíci v nouzi z. s. Praha.

Psí hvězda.cz má Štefánka ve virtuální adopci.

Vanda Nováková

Redaktorka a produktová manažerka, která miluje všechna zvířata. Sama je majitelkou fenky amerického pitbullteriéra a koně. Aktivně se věnuje kynologii jako koníčku a velmi ráda píše o všem možném.

white-cat-hd-wallpapers-free-download-1

Základní pravidla krmení koček

Majitelé koček nám jistě dají za pravdu, že to s nimi občas není vůbec jednoduché. Jednou granulky nebo kapsičku jí s radostí a velkou chutí, druhý den už jen ohrnou fousky a jasně vám dají najevo, že tohle teda ne. Přinášíme vám pár tipů čím kočky krmit a co není úplně dobrá volba.

12716171_974535545954674_4048276514075655790_o

Ukrytí mezi lesem a loukami se srdcem na správném místě, ForDogs z.s.

Parta mladých lidí, která se rozhodla spoustu věcí změnit. Dávají do všeho své srdce a zachraňují životy těm, kteří to nejvíce potřebují. Takové najdete kousek za vesničkou Svárov. Každého pejska vnímají jako velkou osobnost a bojují za jeho druhou šanci na tomto světě. Představujeme vám sdružení ForDogs.

Megiie

Meggie a její cesta ke psímu štěstí

Povíme vám dnes příběh jedné psí dámy, která ze zlé minulosti dokázala začít věřit lidem a užívat si života. Příběh plný lásky a oddanosti lidí, kteří pracují v útulku v Táboře. Každý pes si zaslouží druhou šanci na lepší život.