Stěhování Jezevčíků v nouzi

V pátek 29. července 2016 jsme vzali pár chlapů, velkou dodávku a vyrazili stěhovat Jezevčíky v nouzi do nového domova.

Pro paní Smolkovou a jejich pejsky jsme zajistili pomocnou sílu a dodávku na převoz věcí do nového domova.

Jezevčíky v nouzi nyní naleznete v Olomouci na adrese Droždín A70. Těšíme se na další společné akce!

Mezinárodní výstava psů České Budějovice

Mezinárodní výstava psů všech plemen FCI v Českých Budějovicích proběhla ve dnech 23.-24.4.2016. Výstava byla zahájena v 9.00 po veterinární přejímce psů. Během sobotního dne jste se mohli těšit na plemena tříd I., III., IV., VI., VII., VIII. + neuznalá plemena FCI. V neděli se představili nejkrásnější zástupci plemen tříd II., V., IX., X.

Tlapky a drápky, aneb když pejsek stárne

Ve stárnoucím organismu dochází k mnoha degenerativním změnám. Buňky a tkáně neregenerují tak jako „za mlada“, imunita je oslabena a tělo celkově pomalu chřadne. Tyto změny a jejich dopady se mohou mimo jiné projevit také na tlapkách a drápech.

Lidské léky? Zvířatům nepatří!

Můj pejsek nebo kočka se necítí dobře, není ve své kůži. Možná ho něco bolí. Možná má i teplotu. Můžu mu dát léky z mé lékárničky?