Stěhování Jezevčíků v nouzi

V pátek 29. července 2016 jsme vzali pár chlapů, velkou dodávku a vyrazili stěhovat Jezevčíky v nouzi do nového domova.

Pro paní Smolkovou a jejich pejsky jsme zajistili pomocnou sílu a dodávku na převoz věcí do nového domova.

Jezevčíky v nouzi nyní naleznete v Olomouci na adrese Droždín A70. Těšíme se na další společné akce!

Psí hvězda

Kolektiv redaktorů Psí hvězdy

Život s epilepsií

Záchvaty, nekontrolovatelný třes, pěna u tlamy i nevědomí. Začátek problému, který veterinář označí jedním nemilosrdným slovem – epilepsie. Nepodceňujte ani drobné příznaky.

Předcházejte vzniku zubního kamene

Pečujte o zuby svého psa pravidelně a předcházejte zubnímu plaku. Stačí pár minut denně a váš pes bude mít zdravý a čistý chrup.

Výživa psího sportovce

Sportovně a pracovně vytížení psí pomocníci mají jiné energetické nároky než mazlíčkové držení doma na gauči. Zvýšená potřeba energie u psů s vysokou fyzickou zátěží nemůže být řešena pouhým zvýšením denní krmné dávky. Vyšší příjem energie je totiž dosahován změnou složení v krmné dávce, typu krmiva s vyšší stravitelností, lepším energetickým zhodnocením podstatných živin a jejich správným poměrem.