fox3

Tipy na péči o klouby a o zuby vašeho psa

Přinášíme vám několik tipů na podporu organismu vašich miláčků. Pečujte o zdraví svého psa dříve, než nastane akutní problém a pes bude trpět bolestí.

Co na to odborník?

Máme pro vás krátkou reportáž České televize s odborníkem na výživu Miroslavem Sadílkem. Psi dnes trpí stále častěji problémy s klouby a displazií. Nejčastěji tyto problémy trápí velká plemena psů, ale také spí seniory a štěňata velkých plemen. Doporučujeme včas podávat vhodnou kloubní výživu, ideálně ve formě sirupu, kterou snadno vylijete na dávku granulí. Pro práškovou formu je naopak dobré sáhnout, pokud už váš pes trpí bolestí díky vyšší koncentraci účinných látek.

Vsaďte na prevenci!

Dalším častým problémem je zubní kámen. Vsaďte i zde opět na prevenci v podobě přírodní řasy Ascophyllum nodosum, která působí na redukci zubního plaku přímo v zažívacím traktu zvířete.

Podívejte se na nabídku kvalitních kloubních přípravků a přípravků na odstranění zubního kamene na našem E-shopu.

Video naleznete na stránkách České televize zde

fitmin-tym-kanada-fotogalerie1

Čerstvě z Kanady – stříbro a bronz v našich barvách!

Přinášíme vám aktuální novinky od našeho týmu na MS v Kanadě. Tréninky proběhly bez problémů a naši závodníci vyrazili do ostrého boje. Ukázali se jako skvělý tým a nechali za sebou i favority závodu!

BARF-diet-for-dogs-4

BARF a jak na něj

Jak krmit svého psa je poměrně zásadní otázka všech budoucích i současných majitelů. Nejjednodušší je nasypat každé ráno a večer psovi granule, které jsou vyvážené, plné živin a důležitých látek, ale také plné náhražek a umělých složek, které maso nikdy ani neviděli. Co když chcete jít jiným směrem? Zkuste BARF!

1465338069_pes-sedi-ctverec

Jak správně odčervovat?

Pravidelné odčervování patří spolu s vakcinací a opatřením proti vnějším parazitům mezi základní preventivní péči u našich mazlíčků.