Ukrytí mezi lesem a loukami se srdcem na správném místě, ForDogs z.s.

Parta mladých lidí, která se rozhodla spoustu věcí změnit. Dávají do všeho své srdce a zachraňují životy těm, kteří to nejvíce potřebují. Takové najdete kousek za vesničkou Svárov. Každého pejska vnímají jako velkou osobnost a bojují za jeho druhou šanci na tomto světě. Představujeme vám sdružení ForDogs.

„Náš spolek funguje od začátku letošního února. V současné chvíli jsme schopni se postarat o cca 8-10 psů. Psi jsou ubytovaní v kotcích, menší psy a štěňata máme doma,” uvedla Barbora Hošková ze sdružení ForDogs. Jejich spolek sídlí kousek za vesnicí Svárov. Napoprvé možná budete útulek trošku hledat, ale rádi vás budou navigovat přímo po telefonu. „Otvírací dobu nemáme. Návštěvy přijímáme kdykoli po předchozí domluvě. Přijďte se k nám podívat, rádi Vám vše ukážeme,” zve zájemce paní Barbora.

ForDogs jsme vám již představili v článku malého bojovníka Lišáčka, kterého se snažili za každou cenu zachránit. Jeho příběh si můžete přečíst zde.

Jak můžete pomoci?

P13782280_1073366116071616_1167608259128590750_nráce je spousta, pejsků má ForDogs v péči také hodně, velmi rádi budou za vaše dary. Jak můžete sdružení podpořit?

– materiálně – granule, misky, antiparazitika, odčervovadla, pamlsky… to vše se hodí v neomezeném množství 🙂

– finančně – příspěvkem na nás transparentní účet 3500035000/2010

– sdílením pejsků na Facebooku

– venčením útulkáčů

– fyzickou pomocí přímo na útulku

Pokud byste rádi něco pejskům z ForDogs pořídili, stačí zboží zakoupit na našem E-shopu, zvolit možnost osobního odběru, do poznámky napsat ForDogs a my za vás balíček zdarma doručíme. Nakupujte na Eshop.psihvezda.cz.

Ten pravý pejsek pro vás!

„Máte-li zájem o některého našeho pejska, je nejlepší nám zavolat,” popisuje situaci s umísťováním pejsků do nových domovů paní Barbora. „Popovídáme si spolu o tom, proč jste si vybrali zrovna toho konkrétního pejska a probereme, zda by se k vám hodil. Pokud dopadne telefonát dobře, je na řadě osobní návštěva, kdy se na pejska přijedete podívat,” pokračuje dále. Další postup je vždy individuální podle podmínek u nových páníčků. Někdo s pejskem rovnou odjede, jindy je lepší více návštěv. Ve všech případech ale chtějí vědět co se děje s pejskem v novém domově. Podmínkou samotné adopce je české nebo slovenské občanství, plnoletost a uhrazení adopčního poplatku.

Přijďte si vyčistit hlavu a pomáhat!

„Dobrovolníky vítáme hlavně na venčení, které je u nás možné kdykoli po předchozí domluvě. Dále pak na brigády, které pořádáme,” říká paní Barbora. Více informací se vždy včas dozvíte na webových stránkách, případně na stránkách Facebookových.

Kontakt na spolek naleznete zde.

Vanda Nováková

Pomoc pro kočičky a buldočky

Pondělí je pro nás všechny hektický den. V pondělí také řešíme naléhavé pomoci, které se k nám přes víkend dostanou. Dnes jsme odeslali hned dva balíčky pomoci pro naše placaté kamarády ze Sdružení Buldočí naděje a druhý balíček pro kočičky do Kočičí oázy v Holubicích.

Pomoc pejskům z Kojetína

Společně pomáháme! A společně v tom pokračujeme! Po první vlně pomoci nyní pejsci potřebují rybí oleje, savé podložky a vlhčené ubrousky. Přijdete se k nám.

Slavte tiše! Zkuste to letos jinak…

Oslavy konce roku jsou pro Vaše domácí mazlíčky stresujícím obdobím. Psi mají mnohem citlivější uši než lidé a slyší proto i zvuky, o kterých lidé nemají ani tušení. Intenzivní hluk u nich může vyvolat silnou bolest a stres. V krajním případě může zvíře upadnout I do šoku. Výjimkou není ani epileptický záchvat. A právě Silvestrovská noc je plná takových zvuků. Podívejte se s námi, jak můžete Vašim miláčkům pomoci toto období lépe zvládnout.