Unikátní projekt – karta SOS zvíře

Páníček už měl být dávno doma. Mám hlad a bojím se. Pořád nejde, už mám vážně hlad. Nemohlo se mu něco stát? Co teď bude se mnou? Žijeme přeci jen sami dva… Kde je můj páníček?

banner 80 x 80 cm k SOS kartěPředvídejte…

Jsou situace, které nemůžeme dopředu ovlivnit. Budeme mít po cestě z práce autonehodu, zlomíme si nohu na tréninku nebo se nám udělá zle a musíme akutně do nemocnice. Jenže doma máme zvíře, věrného kamaráda, který na nás čeká a neví, co se stalo. Když přijedete domů o pár hodin později většinou vás doma čeká jen malá pohroma, ale nic vážného. Co když ale domů nepřijdete několik dní? Co bude dělat váš zvířecí kamarád? Myslete na tyto situace s předstihem. Máme pro vás jedno řešení – noste u sebe v peněžence kartu SOS zvíře. O co jde?

Pomoc blízké osoby

Karta SOS zvíře je praktická informační karta velikosti běžné kreditní karty, která se vám snadno vejde vedle vašich dokladů. Na kartě je uvedeno jaké máte zvíře a kolik. Hlavní je ovšem kontakt na osobu, která má do vašeho bytu přístup, ví, že máte doma zvíře a umí se o něj adekvátně postarat. Kontakt na ni může zachránit zvířeti život.

Na kartě jsou uvedeny také kontakty na Nadaci na ochranu zvířat. I ona dokáže v krizové situaci sehnat zvířeti adekvátní pomoc.

17760903_10154258795011510_6861782114279016703_oJak to funguje?

– vypište kartu a noste ji spolu se svými doklady totožnosti

– na kartu uveďte osoby, které vaše zvíře znají a mají přístup k vám do bytu, případně ví, na koho se dál obrátit

– tyto osoby dopředu informujte, aby věděli, že můžou být kontaktováni a byli schopní zvíře zabezpečit

– na kartě je uvedený kontakt na Nadaci na ochranu zvířat, která je také schopná poskytnout vašemu zvířeti adekvátní pomoc

– karty můžete pořídit i pro své blízké a kamarády, kteří mají doma zvířecí mazlíčky jako dárek

– nákupem karty podpoříte Nadaci na ochranu zvířat

Nevšední projekt spojený s ochranou pro zvířata

IMG_1690Karta vznikla ve spolupráci s Nadací na ochranu zvířat v rámci projektu SOS zvíře. Kartu zakoupíte na E-shopu Psí hvězda.cz. Projekt i kartu jsme vám představili na veletrhu For Pets, který se konal v Praze od 6. – 9. dubna 2017. Projekt spolu s SOS kartou jsme pokřtili s novou patronkou Nadace na ochranu zvířat zpěvačkou Markétou Procházkovou v sobotu 8. dubna 2017 na veletrhu For Pets 2017. Velmi si vážíme spolupráce s touto energickou mladou ženou a s celou Nadací na ochranu zvířat.

Kartu SOS zvíře si můžete pořídit zde: www.psihvezda.cz/karta-sos-zvire

350x350_4350x350_3

gif2_1MB

Život s epilepsií

Záchvaty, nekontrolovatelný třes, pěna u tlamy i nevědomí. Začátek problému, který veterinář označí jedním nemilosrdným slovem – epilepsie. Nepodceňujte ani drobné příznaky.

Češi vyráží na MS do Kanady!

Letos se našim sportovcům a jejich psům povedlo kvalifikovat se na mistrovství světa v skijöringu a mushingu. Závodní tým třech lidí a sedmi psů se vydal do Kanady, konkrétně do chráněné oblasti Haliburton Forest tři hodiny na sever od Toronta. Běžkovat a sáňkovat se bude na sto tisíci akrech nádherné kanadské přírody. Generálním partnerem je společnost Fitmin.

Co dělat, když se Vám ztratí psí kamarád?

Stát se to může každému z nás. Stačí chvilka nepozornosti a pejsek se ztratí. Co dělat, když nikde není? Zachovejte chladnou hlavu a jednejte. Pejska je potřeba najít co možná nejdříve.