Materiální pomoc pro útulek Tibet

Psí hvězda věnovala 29.10.2107 pejskům a kočičkám z Útulku Tibet hmotné dary v hodnotě 1 668 Kč. Děkujeme všem zákazníkům Psí hvězdy. Jen díky Vám můžeme dál pomáhat všem, kteří to potřebují!

Balíček obsahoval:

• 2x Granule Optima Nova
  • Granule Royal Canin
  • Stelivo Mikeš
  • Pamlsky Calibra

Celková hodnota balíčku byla přes 1600 korun.

Občanské sdružení útulku Tibet vzniklo v roce 2007. Objekt, ve kterém se současný útulek nachází prošel celkovou rekonstrukcí. Byla zde vybudována ordinace, stáje, vnitřní i venkovní kotce. Ošetřovatelé zvířat bydlí přímo v objektu, aby mohli zajistit co nejlepší péči o své svěřence. Útulek funguje s vlastních zdrojů či darů, bez nároku na odměnu.

Rádi by jste útulku také pomohli?

Ve spolupráci s Nadací na ochranu zvířat a útulky jsme pro Vás na našem e-shopu připravili wish-listy útulků. Vaši pomoc útulkům doručíme zdarma a přidáme něco navíc.

Děkujeme, že pomáháte s námi!

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Každý den s obrovskými bolestmi, Theo a jeho příběh

Ani ne roční pejsek si za svůj život prošel už mnohým. Každý krok je pro něj bolestivý, ale přesto má neuvěřitelnou radost ze života. Nyní v Dreams from the Darkness v Račicích bojuje za svůj další život. Aktuálně má za sebou náročnou operaci zlomené zadní nožky a doufá, že ho čekají Vánoce v teple domova. Nyní potřebuje finanční podporu na uhrazení operace.

6. ročník Memoriálu Ivo Hermana v Kuřimi 2016

Dne 8. Října 2016 se konal v Kuřimi závod v poslušnosti a obraně, který se započítává do jihomoravské ligy. Závod probíhal v kategoriích ZZO, ZVV1, IPO1 a IPO3.

Dubnová pomoc pro Dejte nám šanci, Dášenku a pejsky v Táboře

Ani v dubnu jsme nezaháleli a díky našim úžasným zákazníkům jsme odeslali další dávku pomoci pro tři útulky. Balíčky tentokrát potěšily pejsky v hospicu Dejte nám šanci, útulku Dášenka a pejsky v Táborském útulku.