Materiální pomoc pro útulek Tibet

Psí hvězda věnovala 29.10.2107 pejskům a kočičkám z Útulku Tibet hmotné dary v hodnotě 1 668 Kč. Děkujeme všem zákazníkům Psí hvězdy. Jen díky Vám můžeme dál pomáhat všem, kteří to potřebují!

Balíček obsahoval:

• 2x Granule Optima Nova
  • Granule Royal Canin
  • Stelivo Mikeš
  • Pamlsky Calibra

Celková hodnota balíčku byla přes 1600 korun.

Občanské sdružení útulku Tibet vzniklo v roce 2007. Objekt, ve kterém se současný útulek nachází prošel celkovou rekonstrukcí. Byla zde vybudována ordinace, stáje, vnitřní i venkovní kotce. Ošetřovatelé zvířat bydlí přímo v objektu, aby mohli zajistit co nejlepší péči o své svěřence. Útulek funguje s vlastních zdrojů či darů, bez nároku na odměnu.

Rádi by jste útulku také pomohli?

Ve spolupráci s Nadací na ochranu zvířat a útulky jsme pro Vás na našem e-shopu připravili wish-listy útulků. Vaši pomoc útulkům doručíme zdarma a přidáme něco navíc.

Děkujeme, že pomáháte s námi!

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Bezpečné cestování se psem v autě

Jezdíte se svým psem často autem? Berte ohled nejen na své, ale také na jeho bezpečí. Poradíme vám, jak se vyhnout pokutě a dovést psa i sebe vždy v pořádku do cíle.

Základní měřitelné parametry u psa a u kočky

Teplota 37°C u psa ještě nemusí znamenat horečku, tak jak je tomu u lidí. Dnešní krátký článek poodhalí, co je pro tělo zvířete normální a co už ne.

15. Královopolský závod Brno 2016

Dne 11. června 2016 se uskutečnil v Brně Králově poli závod poslušnosti pro všechna plemena dle zkoušek ZOP, ZPU1 a ZPU2.