Materiální pomoc pro útulek Tibet

Psí hvězda věnovala 29.10.2107 pejskům a kočičkám z Útulku Tibet hmotné dary v hodnotě 1 668 Kč. Děkujeme všem zákazníkům Psí hvězdy. Jen díky Vám můžeme dál pomáhat všem, kteří to potřebují!

Balíček obsahoval:

• 2x Granule Optima Nova
  • Granule Royal Canin
  • Stelivo Mikeš
  • Pamlsky Calibra

Celková hodnota balíčku byla přes 1600 korun.

Občanské sdružení útulku Tibet vzniklo v roce 2007. Objekt, ve kterém se současný útulek nachází prošel celkovou rekonstrukcí. Byla zde vybudována ordinace, stáje, vnitřní i venkovní kotce. Ošetřovatelé zvířat bydlí přímo v objektu, aby mohli zajistit co nejlepší péči o své svěřence. Útulek funguje s vlastních zdrojů či darů, bez nároku na odměnu.

Rádi by jste útulku také pomohli?

Ve spolupráci s Nadací na ochranu zvířat a útulky jsme pro Vás na našem e-shopu připravili wish-listy útulků. Vaši pomoc útulkům doručíme zdarma a přidáme něco navíc.

Děkujeme, že pomáháte s námi!

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Zima a sport se psy

Zimní období je pro nás často symbolem únavy, spánku, krátkých dnů a nevlídných teplot. Změňte to! Využijte zimu jako úžasné období pro nevšední sporty se svými čtyřnohými kamarády. Ať už se sněhem nebo bez něj, užijte si zimu naplno a provozujte se psem sport jako v teplých měsících. Poradíme vám, jak běžné zimní sporty spojit se svým psem a užít si toto období společně.

Zázračná rostlina ostropestřec mariánský

Problémy s játry trápí nejen nás, lidi, ale také zvířata. Toxiny se dnes vyskytují všude a je potřeba pečovat o organismus našich miláčků stejně, jako o ten náš. Představíme vám výborného pomocníka.

Buldočci, balíček dárečků pro vás!

Občanské sdružení Buldočí naděje pomáhá převážně francouzským buldočkům, anglickým buldokům a jejich křížencům. V lednu jsme se rozhodli pomoc darem právě jim a v polovině měsíce jsme odeslali první várku potřebných věcí. Věříme, že těmto “placatým” psím plemenům uděláme společně radost.