Materiální pomoc pro útulek Tibet

Psí hvězda věnovala 29.10.2107 pejskům a kočičkám z Útulku Tibet hmotné dary v hodnotě 1 668 Kč. Děkujeme všem zákazníkům Psí hvězdy. Jen díky Vám můžeme dál pomáhat všem, kteří to potřebují!

Balíček obsahoval:

• 2x Granule Optima Nova
  • Granule Royal Canin
  • Stelivo Mikeš
  • Pamlsky Calibra

Celková hodnota balíčku byla přes 1600 korun.

Občanské sdružení útulku Tibet vzniklo v roce 2007. Objekt, ve kterém se současný útulek nachází prošel celkovou rekonstrukcí. Byla zde vybudována ordinace, stáje, vnitřní i venkovní kotce. Ošetřovatelé zvířat bydlí přímo v objektu, aby mohli zajistit co nejlepší péči o své svěřence. Útulek funguje s vlastních zdrojů či darů, bez nároku na odměnu.

Rádi by jste útulku také pomohli?

Ve spolupráci s Nadací na ochranu zvířat a útulky jsme pro Vás na našem e-shopu připravili wish-listy útulků. Vaši pomoc útulkům doručíme zdarma a přidáme něco navíc.

Děkujeme, že pomáháte s námi!

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Jaká jsou TOP plemena v Česku?

Plemen psů je nespočet. Jedni jsou menší, druzí jsou větší, třetí zase ušatí. Každý pejsek je bez ohledu na plemeno jedinečný a pro svého páníčka ten nejlepší. Která plemena se u nás těší oblibě a která jsou naopak méně oblíbená?

Nový animal box, šance pro zraněná zvířata

První záchranný SOS animal box otevřeli na podzim tohoto roku v Karlovarském kraji. Jedná se o další způsob, jak zvířatům v nouzi pomáhat. Nebo je to jen další šance pro lidi, kam můžou odložit nechtěná zvířata?

Psí sedmero pro návštěvu

Jak moc svého psa mám ráda? Hodně moc. Respektuji ho jako psa, snažím se k němu chovat vždy hezky a dbát na jeho pocity a potřeby.