Materiální pomoc pro útulek Tibet

Psí hvězda věnovala 29.10.2107 pejskům a kočičkám z Útulku Tibet hmotné dary v hodnotě 1 668 Kč. Děkujeme všem zákazníkům Psí hvězdy. Jen díky Vám můžeme dál pomáhat všem, kteří to potřebují!

Balíček obsahoval:

• 2x Granule Optima Nova
  • Granule Royal Canin
  • Stelivo Mikeš
  • Pamlsky Calibra

Celková hodnota balíčku byla přes 1600 korun.

Občanské sdružení útulku Tibet vzniklo v roce 2007. Objekt, ve kterém se současný útulek nachází prošel celkovou rekonstrukcí. Byla zde vybudována ordinace, stáje, vnitřní i venkovní kotce. Ošetřovatelé zvířat bydlí přímo v objektu, aby mohli zajistit co nejlepší péči o své svěřence. Útulek funguje s vlastních zdrojů či darů, bez nároku na odměnu.

Rádi by jste útulku také pomohli?

Ve spolupráci s Nadací na ochranu zvířat a útulky jsme pro Vás na našem e-shopu připravili wish-listy útulků. Vaši pomoc útulkům doručíme zdarma a přidáme něco navíc.

Děkujeme, že pomáháte s námi!

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Já, Kvído…

Jsem malý, černý a nosím červený obojek. Jsem jeden z nich a stále hledám. Co? To, co moji kamarádi. To, co všichni pejsci. Svoji milující rodinu, která mě bude chránit a která se mnou bude pomáhat. Kdo jsem? Přece Kvído…

Voříškov, místo, kde mění psí osudy

Miniazyl Voříškov najdete nedaleko obce Chýnice kousek od Prahy. S otevřeným srdcem se zde starají dvě slečny o několik pejsků a řídí se heslem, že chtějí změnit psí osudy. Rozhodli jsme se je podpořit a poslali jsme jim začátkem dubna balíček s materiální pomocí.

Hmotné dary Jezevčíkům v nouzi a Štefánkovi

Jezevčíkům v nouzi pomáháme prakticky od začátku našeho projektu. Víme, že jednorázová pomoc je dobrá, ale často neřeší akutní situaci. Rozhodli jsme se proto podpořit Jezevčíky věcmi, které akutně potřebují.