Čtyřlístek pro hafany, z.s.

Spolek Čtyřlístek pro hafany, z.s. vznikl za účelem pomáhat zvířatům v nouzi, především týraným, opuštěným, starým a nemocným pejskům. Všichni naši zachráněni svěřenci s námi žijí v domácnostech členů spolku a dalších dobrovolníků.
Máme i základní domácí azyl v rodinném domě v Albrechticích, který v současnosti rozšiřujeme a upravujeme tak, abychom mohli přijímat ještě více hafanů. Azyl je pro veřejnost otevřen a můžete se kdykoliv přijet podívat, jak se u nás o hafany staráme. Na našich Facebookových stránkách také najdete mnoho videí, která vám přiblíží, jak to u nás funguje.
V dočasné péči u pěstounů projdou všichni hafani procesem uzdravování a socializace.
Jinými slovy dočasné zvíře se stává plnohodnotným členem domácnosti, ale také je mu věnována individuální pozornost dle jeho potřeb.
Každý dočasný hafan je po přijetí vykoupán, odblešen Bravectem, odčerven, popř. ostříhán a projde veterinární prohlídkou.
V případě potřeby je léčen a až je to možné, tak je naočkován a sterilizován. Každý hafan je také očipován a pokud je třeba, tak jsou mu vyčištěny zoubky. Domovy trvalé vybíráme hafanům na míru a rozvážíme je po celé ČR.
Ve fotogalerii si můžete prohlédnout alba mnoha desítek hafanů, kterým jsme pomohli a už jsou v nových domovech.
Jsme nezisková organizace a veškeré náklady na záchranu zvířat hradíme z materiálních a finančních darů, nebo z vedlejší činnosti ( např. pořádání aukcí ), a z vlastních zdrojů členů spolku.
Pokud byste nám chtěli aspoň trochu pomoci s financováním nákladného procesu záchrany zvířat, můžete tak učinit na níže uvedené účty. Každá padesátikoruna nám může pomoci zachránit další zvíře. Protože my můžeme zvířatům obětovat veškerý svůj čas, své domovy, auta, atd., ale veškeré své finance jim dát nemůžeme.

Běžný účet u Fio banky 2801188882/2010.

FB stránky: Čtyřlístek pro hafany

DĚKUJEME, že nám pomáháte pomáhat.

Bažantnice 428, Albrechtice, 735 43
Čtyřlístek pro hafany, z.s.