Dejte nám šanci z.s.

Dejte nám šanci o.s. je občanské sdružení zaměřené prioritně na pomoc starým a handicapovaným psům v České republice s cílem vybudovat “PSÍ HOSPIC”,  kde by mohla tato zvířata důstojně a s veškerou péčí dožít své dny.

Rovněž se zabýváme shromažďováním materiálních a finančních prostředků, jimiž jsou zabezpečována jednotlivá konkrétní zvířata, která naše sdružení získá do péče (z důvodů předchozího týrání zvířete, hrozícího utracení apod.). Těm následně hledáme nové domovy, nebo alespoň dočasné azyly. Informace o těchto zvířatech a naší činnosti naleznete v tuto chvíli především na našich facebookových stránkách a dále pak zde na našem webu v sekci AKTUÁLNĚ.

Vyhledáváme také staré, handicapované a týrané psy, kteří se nachází v českých útulcích a záchytech a zveřejňováním informací o nich se snažíme zvýšit jejich šance na umístění. Pro staré a handicapované psy je pobyt v útulcích velmi náročný, mnohdy nejsou vítáni a není jim věnována patřičná péče.

Dejte nám šanci z.s.

Facebook – Dejte nám šanci z.s.
Hospic, sběrné místo pro materiální pomoc: Brno, Minská 9, 61600
č.účtu: 157 088 119/ 0300

Pro pohodlnou platbu převodem , můžete využít i mobilní aplikaci ve svém telefonu a tento QR kód.

Bukovinka 94, 679 05 Bukovinka