dobrerune_new

Dobré Ruce, o.s.

Občanské sdružení Dobré ruce se od roku 2007 stará o kočky v nouzi.

K dispozici mají útulek ve Zlíně, a budují menší depozita v Uhřicích u Kojetína a v Osíčku u Bystřice pod Hostýnem, které budou sloužit pro březí kočky, kočky po porodu a jako odchovna maličkých koťat. Pro tyto zvířata s nelehkým životním osudem občanské sdružení zajistí veškerou péči. Kočky jdou do nových domovů očkované, zbavené parazitů a dospělá zvířata jsou kastrovaná.

Kočky, které se k nim dostávají, jsou většinou bezprizorní, zatoulané, vyhozené nebo zraněné, či od lidí, kteří se dostali do jiné tíživé situace.

Virtuální nabídka koček zde

Občanské sdružení můžete podpořit materiálně i finančně na účet o.s. Dobré ruce, č. účtu 2100469120/2010 u FIO Banky,  jednorázovým i trvalým příkaz k úhradě. Pomůže jim i malá částka, z těchto darů hradí především veterinární péči, krmení a stavební materiál na budování výběhů a pokojů pro zvířátka v depozitu. Finanční dar je dobrovolný, v případě zájmu je možno vystavit potvrzení pro odečet z daní. Finance jsou využívané v plné výši pouze pro potřeby zvířat a zajištění péče o ně ( pro potvrzení o daru kontaktujte sdružení na emailu info.dobreruce@gmail.com ) Děkujeme!

Motto sdružení:

heartKočky kolem nás chodí tiše, potichoučku našlapují v přítmí. Vidí je jenom ten, kdo má srdce otevřené …..heart

Facebook – Dobré ruce, o.s.

Nad Vývozem 4822, 76005 Zlín
Dobré Ruce, o.s.