Tlapky na cestě z.s.

Jmenuji se Lucie a už jako malá jsem přinášela rodičům vše, co jsem našla venku jen tak toulat.
Upřímně, rodina z toho nikdy nebyla nadšená, zvláště když jsem přišla pokousaná. Ale já si nikdy nedala říct a každý kousanec jsem brala jako lekci a svoji chybu. Kdybych se zachovala správně, žádný pes by mě nekousl, protože psi, na rozdíl od lidí, komunikují jasně a zřetelně, nelžou a nepředstírají. A pro tu jejich upřímnost, čistou a nezištnou lásku jsem se rozhodla jim pomáhat.
Dělám to hlavně proto, že je to něco, co mě baví a co dokáže můj život naplnit. Každý z nás by měl najít to, co ho dělá šťastným, protože to je ten největší dar.
Náš spolek byl založen již před 5 lety. Pomáháme psům, bez rozdílu plemene, od nezodpovědných majitelů. Týraným a opuštěným psům i těm z množíren. Pomáháme hledat nové domovy těm, kterých se majitelé musí vzdát.
Kromě aktivní pomoci psům v nouzi je naší hlavní náplní osvěta veřejnosti. Snažíme se lidem vysvětlit problematiku množíren psů, nekontrolovaného chovu psů bez PP a popularizovat adopce.

S láskou k Vám i k pejskům.

Lucie Nollová

Rozhodnete-li se nám pomoci, budeme velmi rádi za jakoukoli podporu, kterou nám poskytnete. Předem mnohokrát děkujeme všem, kterým není lhostejný osud našich zvířecích přátel.

Adopce. Adopce je nejúčinnější forma pomoci opuštěnému pejskovi.

Virtuální adopce. Virtuálně adoptovat můžete pejsky, kteří nebudou nabídnuti k adopci.

Dočasná péče. Hledáme také dobrovolníky pro dočasnou péči o naše pejsky v Brně a okolí. Pokud pejska nemůžete adoptovat, ale rádi byste mu nabídli dočasný domov a péči a těšili se z jeho společnosti než mu nalezneme nový trvalý domov, budeme velmi rádi za Vaši pomoc. V takovém případě, prosím, napište na e-mail info@tlapkynaceste.cz nebo volejte na telefonní číslo 725 974 247.

Finanční podpora. Jakoukoliv finanční částku můžete zaslat na účet našeho sdružení, číslo účtu: 2000660841/2010. Peníze budou použity na veterinární ošetření, nákup pipet proti parazitům, odčervovadel a vitamínů, na nákup krmení, hraček, pelíšků a dalších potřebných věcí pro zpříjemnění života našich pejsků.

Občanské sdružení Tlapky na cestě z.s.

Velešovice 131, 641 00

info@tlapkynaceste.cz

FB stránka:  Tlapky na cestě z.s.

Velešovice 131, 641 00
Tlapky na cestě z.s.