Útulek Jimlín

Náš útulek leží asi 6km JZ od Loun (směr Žatec), v obci Jimlín, v areálu bývalého ZD.

Náš útulek byl založen 1.1.2005 a nyní nachází se v obci Jimlín leží asi 6km JZ od Loun v Ústeckém kraji.

Předtím jsme provozovali 4 roky Kočičí útulek. Jsme soukromé zařízení a do útulku přijímáme (na základě smlouvy) zejména kočky a psy. Ale jak už název napovídá, najde u nás přístřeší i jiný toulavý či opuštěný tvor. Například zemědělská zvířata jako krávy, kozy, prasata … toto zejména využívají obce, které řeší pozůstalost po zesnulých občanech. Pokud by byl zájem o umístění i jiného typu zvířete, stačí nás zkontaktovat a my Vaší žádost zhodnotíme. V případě volné kapacity je možné volné prostory útulku využít jako “hotel” pro zvířata.

Jsme k dispozici pro příjem zvířat (na základě smlouvy) prakticky “NON-STOP” a pro výdej máme určenu otevírací dobu (sekce Co a jak).

Před příjezdem zájemce doporučujeme zavolat (604/451258) a ohlásit se. Při návštěvě v jiný (dřívější-pozdější) čas je lépe se dohodnout den předem.

Přibližný seznam obcí, městysů a měst, se kterými spolupracujeme:
Bečov, Bílina, Blatno, Bochov, Cítoliby, Deštnice, Děčany, Dobroměřice, Domoušice, Havraň, Hostomice, Hříškov, Hřivice, Jimlín, Koštice, Kryry, Lenešice, Libčeves, Líšnice, Líšťany, Louny, Lubenec, Malé Březno, Merunice, Ohníč, Opočno u Loun, Panenský Týnec, Peruc, Podbořany, Polerady, Postoloprty, Ročov, Štětí, Verušičky, Volevčice, Vroutek a další.

Útulek Jimlín můžete podpořit finančně na účet číslo: 162 445 432 / 0600. Děkujeme!

Facebook – Útulek Jimlín

Jimlín 242, okr. Louny 1, 440 01