Útulek pro opuštěné psy Dětmarovice

Útulek byl přestavěný a zkolaudovaný ke dni 17. 7. 2006. Nachází se v areálu firmy MIRPAL spol. s r.o., Dětmarovice 1168 . Kapacita útulku je 50 venkovních kotců, z toho 12 karanténních.
V útulku najdete psy z území města Petřvaldu u Karviné a obcí Dětmarovice, Petrovice, Doubrava, Stonava, Albrechtice a Horní Suchá.
Provozní doba je každý den včetně víkendů a svátků od 8.00h do 15.00h. Může se stát, že pracovníci musí jet k odchytu dalšího zvířete, pak je třeba volat na číslo 724 266 257.
Pevná linka do útulku má číslo 596 542 239. Zodpovědná provozní vedoucí je Marcela Sojková. Dále v útulku pracuje několik dalších ošetrovatelů a pracovníků odchytu, zajištujících nepřetržitý provoz. Provozním jednatelem společnosti je Ing. Miroslav Sliwka. Ve věcech technických a dokumentace jednatelka společnosti Miroslava Skulinová.
Ošetřujícím veterinárním lékařem je MVDr. Adam Michejda. Spolupracujeme také s ochránci zvířat a Centrální evidencí zvířat a věcí ČR. Útulek je pod dozorem Státní veterinární správy.

Pro potřeby pejsků byl zřízen účet u ČSOB: 248689462/0300.

FB stránka: Útulek pro opuštěné psy Dětmarovice

Dětmarovice 1168, PSČ 735 71