tibet_new

Útulek Tibet z.s.

Naše občanské sdružení vzniklo 1.8.2007. O měsíc později jsme konečně po dlouhých procesech koupili řadový dům s kotci, kde bývala dříve chovatelská stanice. Bydlíme tu od 21. 10. 2007.

Byla zde vybudovaná ordinace, stáje, vnitřní i venkovní kotce. Vše bylo potřeba rekonstruovat, 10 let dům užíval pouze k obytným účelům starší pár. Pozemek má rozlohu 2 700 m2. V domě bydlíme, většina útulkových pejsků žije s námi doma, po kompletním ošetření. Celý útulek je obsluhován dobrovolníky.

Jsme držiteli Osvědčení o odborné způsobilosti pro odchyt toulavých a opuštěných zvířat a zacházení s nimi, včetně péče o ně v útulcích pro zvířata, a pro sběr a neškodné odstraňování kadaverů zvířat v zájmovém chovu – Veterinární univerzita v Brně. 31.3. 2008 jsme získali písemné Rozhodnutí o povolení k výkonu veterinární asanační činnosti Krajskou veterinární správou.

Fungujeme z vlastních příjmů a darů, naše činnost je bez nároku na odměnu.

Prosíme o podporu a pomoc. Děkujeme Bětka, Marek, Samuel a tým Tibeťanů 🙂 hrdých vegetariánů a veganů 🙂 a dobrovolníků s velkým srdcem, přidejte se k nám 🙂

Darujte Dar pro zvířátka v útulku Tibet v libovolné hodnotě, zašleme po převedení daru na náš

sbírkový účet 4113874028/5500 nebo 216613025/0300 pod VS 122011

nebo poznámkou Dárkový poukaz.

Na poukaz vám můžeme napsat i jméno dárce, popř. cokoliv dle vašeho přání.

Pište na utulek.tibet@seznam.cz, 608818627  nebo 731933836 (SMS – zavoláme).

V případě požadavku i darovací smlouvy nás prosím kontaktujte. Děkujeme Alžběta Humlíčková za útulek Tibet. Udělejte radost pomocí.

Útulek Tibet o.s.

+420 608 818 627, +420 731 933 836