new_logo

Záchranné depozitum pro psy Beruška z.s.

• Jsme malé soukromé, rodinné depozitum pro psy Beruška.
  • Pomáháme týraným, opuštěným a nechtěným pejskům.
  • Pejskům se věnujeme po celý den, během kterého dostávají maximální péči.
  • Máme vnitřní vytápěné kotce, vnitřní kotce s vytápěnými boudami a kryté kotce se skvěle zateplenými boudami.
  • V depozitu máme také karanténu.
  • Pejskové mají u nás veliký výběh s množstvím keřů a stromků. Výběhy se navíc stále upravují dle našich možností.
  • Kotce i  karanténa se pravidelně dezinfikují a čistí. Všechny kotce  mají dlažbu a obklad.
  • Deky, které mají pejsci v boudách se pravidelně perou.

Podmínky

• Pes projde v Berušce vždy sedmidenní karanténou, během které je odčerven, odblešen a naočkován. Po té je připraven k předání do náhradní péče.
  • Zvířata nejsou předávána nezletilým a nesvéprávným osobám. Každý, kdo si chce ze stanice osvojit psa, musí mít s sebou průkaz totožnosti. Bude s ním sepsána smlouva „O převzetí psa (zvířete) do vlastní péče“. Při převzetí se platí adopční poplatek, který se vypočítává z péče o konkrétního psa.  Nezapomeňte si také přinést obojek a vodítko.

Vzděláváme se

• Pejskům chceme poskytnout vžy tu nejlepší péči, proto jsem v roce 2003 úspěšně dokončila rekvalifikační kurz u vzdělávací  agentury SVOPAP – chov, výcvik a úprava psů.
  • V roce 2009 jsem pak úspěšně absolvovala rekvalifikační kurz – ošetřovatel zvířat zájmových chovů(kurz se vyučuje na veterinární klinice).
  • V roce 2012 jsem úspěšně složila zkoušku z odborné způsobilosti prodejce vyhrazených léčivých přípravků.

Financování

• Depozitum Beruška je rodinný útulek, který na provoz nedostává žádné finanční prostředky od města ani státu a jsme plně závislí na finančních a materiálních darech všech, kterým není lhostejný osud psů.
  • Jsme proto velmi rádi za jakoukoli pomoc pro pejsky,kteří se ne vlastní vinou dostanou do péče Berušky.
Horní Chvatliny 1, Zásmuky
Záchranné depozitum pro psy Beruška z.s.

Hledají domov

kolda1