Záchytná stanice Vyškov

• ZOO PARK Vyškov
  • Curkovarská 9, 682 01 VYŠKOV
  • 725 726 374

Záchytná stanice Vyškov se věnuje nalezeným pejskům z Vyškova a funguje při ZOO parku Vyškov. Snažíme se vypátrat původní majitele či najít nové domovy pro pejsky. Kapacita této stanice je 16 kotců. Aktuální informace o nabízených pejscích najdeme na našem Facebooku.
Nejsme útulek, jsme jen záchytné kotce, které slouží k tomu, aby odchycení psy se mohli bezpečně umístit k nám, dostali střechu nad hlavou, žrádlo a vodu. Úklid kotce je samozřejmostí. Bohužel nemůžeme psům poskytovat takovou péči, kterou poskytují útulky. Nejsme se psy v kontaktu 24 hodin denně a jediné místo, kam psy umisťujeme jsou kotce, nikoli útulný obývák. Doufáme, že se pes co nejdříve vrátí ke svému majiteli. Bohužel se u nás objevují i takoví psi, o které se majitelé nehlásí a my se jim po 3 týdnech po odchytu snažíme najít nový domov. Proto naše stránky mají sekci jak pro čerstvě umístěné psy (hledáme své původní pány) i sekci pro psy, o které se majitelé nehlásí (hledáme nové hodné majitele).
Z bezpečnostních důvodů neumožňujeme cizím osobám psy venčit.

ZOO PARK Vyškov
Curkovarská 9