Vánoční balíček pro ForDogs z.s.

Děkujeme všem, kteří se zapojili do prvního měsíce našeho projektu Vánoce pro pejsky z útulku. Díky Vám jsme začátkem týdne odeslali balíček do ForDogs, stanice, která ukrytý hluboko v lesích dělá pro pejsky maximum.

Projekt Vánoce pro pejsky z útulku jsme spustili na začátku prosince na našem E-shopu Psí hvězda.cz. Vybrané organizace jsme oslovili a udělali jim speciální kategorie s věcmi, které akutně potřebují. Pro vás, dobré duše, jsme přidali dopravu zdarma a danému útulku vždy jednou za měsíc vámi zakoupené věci na naše náklady zašleme. První, komu jsme díky této akci zaslali balíček, bylo právě ForDogs.

pomocfordogsCo jste pejskům darovali?

Celkem jsme odeslali pomoc v hodnotě 4 804,- Kč!

• Deka pro pejsky 1×
  • Lososový olej 1×
  • Piškoty 2×
  • Animonda konzervy 26×
  • Hovězí ucho sušené 30×
  • Savé podložky 5×
  • Konzervy Calibra 19×
  • Odměny Canvit a vánoční dárečky

Jmenovitě tomuto útulku přispěly tyto dámy – paní Martina V., paní Iveta G., paní Kateřina B. a paní Pavla J.

Děkujeme, že pomáháte s námi! Věříme, že jsme pejskům udělali krásné Vánoce!

Vanda Nováková

Agility – překážková dráha pro nejrychlejší

Agility je parkurový běh pro psy a jejich majitele a je odvozen od koňského parkurového skákání. Vášeň pro běh a nadšení pro sport spojují majitele všech ras pejsků.

Fena a nutnost březosti

„A pane doktore, slyšela jsem, že fena by měla mít alespoň jedenkrát za život štěňata, je to pravda?“ Přinášíme vám názor veterinárního lékaře na toto ožehavé téma…

Srpnová materiální pomoc pro Depozitum Beruška

Děkujeme naší milé zákaznici paní Vandě V. z Hradce Králové za zakoupenou materiální pomoc pro pejsky. Dále děkujeme naší zákaznici, která do kamenné prodejny Psí hvězdy v Brně- Juliánově přinesla balení granulí značky Acana.