Vánoční balíček pro ForDogs z.s.

Děkujeme všem, kteří se zapojili do prvního měsíce našeho projektu Vánoce pro pejsky z útulku. Díky Vám jsme začátkem týdne odeslali balíček do ForDogs, stanice, která ukrytý hluboko v lesích dělá pro pejsky maximum.

Projekt Vánoce pro pejsky z útulku jsme spustili na začátku prosince na našem E-shopu Psí hvězda.cz. Vybrané organizace jsme oslovili a udělali jim speciální kategorie s věcmi, které akutně potřebují. Pro vás, dobré duše, jsme přidali dopravu zdarma a danému útulku vždy jednou za měsíc vámi zakoupené věci na naše náklady zašleme. První, komu jsme díky této akci zaslali balíček, bylo právě ForDogs.

pomocfordogsCo jste pejskům darovali?

Celkem jsme odeslali pomoc v hodnotě 4 804,- Kč!

• Deka pro pejsky 1×
  • Lososový olej 1×
  • Piškoty 2×
  • Animonda konzervy 26×
  • Hovězí ucho sušené 30×
  • Savé podložky 5×
  • Konzervy Calibra 19×
  • Odměny Canvit a vánoční dárečky

Jmenovitě tomuto útulku přispěly tyto dámy – paní Martina V., paní Iveta G., paní Kateřina B. a paní Pavla J.

Děkujeme, že pomáháte s námi! Věříme, že jsme pejskům udělali krásné Vánoce!

Vanda Nováková

Základní měřitelné parametry u psa a u kočky

Teplota 37°C u psa ještě nemusí znamenat horečku, tak jak je tomu u lidí. Dnešní krátký článek poodhalí, co je pro tělo zvířete normální a co už ne.

Český fousek

Je národní lovecké plemeno většího vzrůstu. Je milý a aktivní pes vhodný do rodin. Především miluje aporty jak na souši, tak ve vodě. Potřebuje výcvik bez násilí a dokáže být dominantní.

Jaká jsou TOP plemena v Česku?

Plemen psů je nespočet. Jedni jsou menší, druzí jsou větší, třetí zase ušatí. Každý pejsek je bez ohledu na plemeno jedinečný a pro svého páníčka ten nejlepší. Která plemena se u nás těší oblibě a která jsou naopak méně oblíbená?