Vánoční balíček pro ForDogs z.s.

Děkujeme všem, kteří se zapojili do prvního měsíce našeho projektu Vánoce pro pejsky z útulku. Díky Vám jsme začátkem týdne odeslali balíček do ForDogs, stanice, která ukrytý hluboko v lesích dělá pro pejsky maximum.

Projekt Vánoce pro pejsky z útulku jsme spustili na začátku prosince na našem E-shopu Psí hvězda.cz. Vybrané organizace jsme oslovili a udělali jim speciální kategorie s věcmi, které akutně potřebují. Pro vás, dobré duše, jsme přidali dopravu zdarma a danému útulku vždy jednou za měsíc vámi zakoupené věci na naše náklady zašleme. První, komu jsme díky této akci zaslali balíček, bylo právě ForDogs.

pomocfordogsCo jste pejskům darovali?

Celkem jsme odeslali pomoc v hodnotě 4 804,- Kč!

• Deka pro pejsky 1×
  • Lososový olej 1×
  • Piškoty 2×
  • Animonda konzervy 26×
  • Hovězí ucho sušené 30×
  • Savé podložky 5×
  • Konzervy Calibra 19×
  • Odměny Canvit a vánoční dárečky

Jmenovitě tomuto útulku přispěly tyto dámy – paní Martina V., paní Iveta G., paní Kateřina B. a paní Pavla J.

Děkujeme, že pomáháte s námi! Věříme, že jsme pejskům udělali krásné Vánoce!

Vanda Nováková

Aby Vám pes neutíkal

Když psa přivoláváte, postavte se bokem směrem k němu. Zavolejte ho hlasitě ale přátelsky. Nikdo se nebude chtít vracet k někomu, kdo křičí. Chvalte ho okamžitě, co se na vás podívá a dá se do pohybu směrem k vám.

Nadváha, obezita a nutriční poruchy

Nadváha až obezita je charakterizována zvýšeným podílem tělesného tuku. Už samotná nadváha představuje nepříznivý faktor ovlivňující zdraví a život našich zvířecích přátel, proto bychom nad tímto problémem neměli jen tak mávnout rukou.

Meggie a její cesta ke psímu štěstí

Povíme vám dnes příběh jedné psí dámy, která ze zlé minulosti dokázala začít věřit lidem a užívat si života. Příběh plný lásky a oddanosti lidí, kteří pracují v útulku v Táboře. Každý pes si zaslouží druhou šanci na lepší život.