Vánoční balíček pro ForDogs z.s.

Děkujeme všem, kteří se zapojili do prvního měsíce našeho projektu Vánoce pro pejsky z útulku. Díky Vám jsme začátkem týdne odeslali balíček do ForDogs, stanice, která ukrytý hluboko v lesích dělá pro pejsky maximum.

Projekt Vánoce pro pejsky z útulku jsme spustili na začátku prosince na našem E-shopu Psí hvězda.cz. Vybrané organizace jsme oslovili a udělali jim speciální kategorie s věcmi, které akutně potřebují. Pro vás, dobré duše, jsme přidali dopravu zdarma a danému útulku vždy jednou za měsíc vámi zakoupené věci na naše náklady zašleme. První, komu jsme díky této akci zaslali balíček, bylo právě ForDogs.

pomocfordogsCo jste pejskům darovali?

Celkem jsme odeslali pomoc v hodnotě 4 804,- Kč!

• Deka pro pejsky 1×
  • Lososový olej 1×
  • Piškoty 2×
  • Animonda konzervy 26×
  • Hovězí ucho sušené 30×
  • Savé podložky 5×
  • Konzervy Calibra 19×
  • Odměny Canvit a vánoční dárečky

Jmenovitě tomuto útulku přispěly tyto dámy – paní Martina V., paní Iveta G., paní Kateřina B. a paní Pavla J.

Děkujeme, že pomáháte s námi! Věříme, že jsme pejskům udělali krásné Vánoce!

Vanda Nováková

Redaktorka a produktová manažerka, která miluje všechna zvířata. Sama je majitelkou fenky amerického pitbullteriéra a koně. Aktivně se věnuje kynologii jako koníčku a velmi ráda píše o všem možném.

Sick dog  sideways on white background

Průjem a jeho příčiny

Průjem u malých zvířat je poměrně častým problémem. Je to příznak upozorňující na onemocnění organismu, především gastrointestinálního traktu. Může mít mnoho příčin a jejich odhalení nebývá vždy jednoduché.

1467288296_debby_titul

Jezevčice Debbie

Dostali jsme informaci, že jedna jezevčí slečna potřebuje pomoc se zákrokem. Neváhali jsme a pomohli uhradit veterinární výlohy.

1470316168_jvn_nově

Jezevčíci v nouzi v novém

V pátek 29. července 2016 jsme pomáhali se stěhováním paní Smolkové a jejím pejskům. Nyní je čeká nový život v novém domově.