Vánoční balíček pro ForDogs z.s.

Děkujeme všem, kteří se zapojili do prvního měsíce našeho projektu Vánoce pro pejsky z útulku. Díky Vám jsme začátkem týdne odeslali balíček do ForDogs, stanice, která ukrytý hluboko v lesích dělá pro pejsky maximum.

Projekt Vánoce pro pejsky z útulku jsme spustili na začátku prosince na našem E-shopu Psí hvězda.cz. Vybrané organizace jsme oslovili a udělali jim speciální kategorie s věcmi, které akutně potřebují. Pro vás, dobré duše, jsme přidali dopravu zdarma a danému útulku vždy jednou za měsíc vámi zakoupené věci na naše náklady zašleme. První, komu jsme díky této akci zaslali balíček, bylo právě ForDogs.

pomocfordogsCo jste pejskům darovali?

Celkem jsme odeslali pomoc v hodnotě 4 804,- Kč!

• Deka pro pejsky 1×
  • Lososový olej 1×
  • Piškoty 2×
  • Animonda konzervy 26×
  • Hovězí ucho sušené 30×
  • Savé podložky 5×
  • Konzervy Calibra 19×
  • Odměny Canvit a vánoční dárečky

Jmenovitě tomuto útulku přispěly tyto dámy – paní Martina V., paní Iveta G., paní Kateřina B. a paní Pavla J.

Děkujeme, že pomáháte s námi! Věříme, že jsme pejskům udělali krásné Vánoce!

Vanda Nováková

Redaktorka a produktová manažerka, která miluje všechna zvířata. Sama je majitelkou fenky amerického pitbullteriéra a koně. Aktivně se věnuje kynologii jako koníčku a velmi ráda píše o všem možném.

15936826_1057266177716415_4603713943005288580_o

Buldočci, balíček dárečků pro vás!

Občanské sdružení Buldočí naděje pomáhá převážně francouzským buldočkům, anglickým buldokům a jejich křížencům. V lednu jsme se rozhodli pomoc darem právě jim a v polovině měsíce jsme odeslali první várku potřebných věcí. Věříme, že těmto “placatým” psím plemenům uděláme společně radost.

daryJVN5

Hmotné dary JVN

Víme, že je stále něco potřeba. Připravili jsme tedy dva plné boxy užitečných věcí pro Jezevčíky v nouzi.

The dogs in a row are being trained to rescue.

Psi v záchranářské kynologii

Psí hrdinové, kteří každý den zachraňují životy a pomáhají lidem v situacích, kdy technika nestačí. Podívejme se na tento sport, který je pro záchranáře nejen prací, ale především posláním.