Vánoční speciál Psí hvězdy aneb i 50 korun může pomoci!

Letos jsme Vánoce u nás v Psí hvězdě pojali jinak, po našem. A tak vznikl speciální projekt na pomoc všem, kteří ji potřebují – dárkový poukaz našeho hvězdného maskota, Kvídovy Vánoce.

Chcete se zapojit? Zjistěte, jak projekt funguje.

Vyberte si útulek, kterému chcete zakoupit dárkovou poukázku. Vybírat můžete ze všech našich partnerských útulků a zakoupit pro ně jednu či více poukázek. Zakoupenou poukázkou věnujete celou částku 50 korun na podporu vámi vybraného útulku. Druhý den po zaplacení vám přijde jako potvrzení zakoupený poukaz emailem. Poukaz už nemusíte nikam dál odesílat ani sdílet. O všechno se postaráme za vás.
V prvním lednovém týdnu všechny poukázky sečteme a výslednou částku zašleme formou jednoho dárkového poukazu na adresu vybraných útulků.
O předání dárkových poukazů vás budeme informovat emailem. Zároveň budou informace dostupné i na našich FB stránkách.
Konkrétní poukazy pro jednotlivé útulky můžete zakoupit přes tento odkaz.

Děkuji, že pomáháte s námi! Společně dopřejeme útulkům štědré Vánoce.

Váš Kvído

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Bavorský barvář

Tento velmi málo štěkající pejsek je doma velmi klidný, přátelský a poslušný. Je to velice citlivý pes silně závislý na rodině a svém pánovi – život v kotci je pro něj nesnesitelný.

Zvířata nám bolest nedokážou říct, jak ji ale poznat?

Bolest nás trápí často, někoho víc, někoho míň. Vezmeme si prášek, jdeme si lehnout, nebo jdeme k doktorovi. Ale co když něco bolí našeho zvířecího miláčka? Snaží se nám to říct, ale my to nevidíme a nutíme ho běhat za míčkem, nebo soutěžit? Jak poznat, že vašeho psa nebo kočku něco bolí? Pár tipů vám řekneme v našem článku.

Zázračná rostlina ostropestřec mariánský

Problémy s játry trápí nejen nás, lidi, ale také zvířata. Toxiny se dnes vyskytují všude a je potřeba pečovat o organismus našich miláčků stejně, jako o ten náš. Představíme vám výborného pomocníka.