Vánoční speciál Psí hvězdy aneb i 50 korun může pomoci!

Letos jsme Vánoce u nás v Psí hvězdě pojali jinak, po našem. A tak vznikl speciální projekt na pomoc všem, kteří ji potřebují – dárkový poukaz našeho hvězdného maskota, Kvídovy Vánoce.

Chcete se zapojit? Zjistěte, jak projekt funguje.

Vyberte si útulek, kterému chcete zakoupit dárkovou poukázku. Vybírat můžete ze všech našich partnerských útulků a zakoupit pro ně jednu či více poukázek. Zakoupenou poukázkou věnujete celou částku 50 korun na podporu vámi vybraného útulku. Druhý den po zaplacení vám přijde jako potvrzení zakoupený poukaz emailem. Poukaz už nemusíte nikam dál odesílat ani sdílet. O všechno se postaráme za vás.
V prvním lednovém týdnu všechny poukázky sečteme a výslednou částku zašleme formou jednoho dárkového poukazu na adresu vybraných útulků.
O předání dárkových poukazů vás budeme informovat emailem. Zároveň budou informace dostupné i na našich FB stránkách.
Konkrétní poukazy pro jednotlivé útulky můžete zakoupit přes tento odkaz.

Děkuji, že pomáháte s námi! Společně dopřejeme útulkům štědré Vánoce.

Váš Kvído

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Brněnské psí dny 2016

Víkend plný zábavy pro pejsky a jejich páníčky. Ve dnech 16. a 17. července 2016 se v areálu u Brněnského Antroposu uskutečnil šestý ročník oblíbené akce.

Převoz feneček pro Jezevčíky v nouzi

Dne 20. září 2016 jsme vyrazili z Brna pro dvě fenečky jezevčíka. O převoz nás poprosili z Jezevčíků v nouzi. Přibalili jsme pro ně dárečky, sedli do auta a jeli. Na místě nás ale čekalo malé překvapení.

Štefánek

Rok a půl letý pejsek je natrvalo v péči Jezevčíci v nouzi z. s. Praha.