Vánoční speciál Psí hvězdy aneb i 50 korun může pomoci!

Letos jsme Vánoce u nás v Psí hvězdě pojali jinak, po našem. A tak vznikl speciální projekt na pomoc všem, kteří ji potřebují – dárkový poukaz našeho hvězdného maskota, Kvídovy Vánoce.

Chcete se zapojit? Zjistěte, jak projekt funguje.

Vyberte si útulek, kterému chcete zakoupit dárkovou poukázku. Vybírat můžete ze všech našich partnerských útulků a zakoupit pro ně jednu či více poukázek. Zakoupenou poukázkou věnujete celou částku 50 korun na podporu vámi vybraného útulku. Druhý den po zaplacení vám přijde jako potvrzení zakoupený poukaz emailem. Poukaz už nemusíte nikam dál odesílat ani sdílet. O všechno se postaráme za vás.
V prvním lednovém týdnu všechny poukázky sečteme a výslednou částku zašleme formou jednoho dárkového poukazu na adresu vybraných útulků.
O předání dárkových poukazů vás budeme informovat emailem. Zároveň budou informace dostupné i na našich FB stránkách.
Konkrétní poukazy pro jednotlivé útulky můžete zakoupit přes tento odkaz.

Děkuji, že pomáháte s námi! Společně dopřejeme útulkům štědré Vánoce.

Váš Kvído

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Převoz Igorka do dočasné péče

V pátek 29. června 2016 jsme zajistili převoz Jezevčíkům v nouzi jezevčíka Igorka.

Kvalita za příznivou cenu – vsaďte na prémiová krmiva!

Označení krmiva jako prémiové vám zaručí určitý standart kvality granulí. Přesto je potřeba sledovat poměr masa a dalších důležitých látek. Prémiová krmiva jsou vhodnou alternativou pro ty, kteří mají psa nebo kočku bez zdravotních problémů, standardní zátěže a chtějí něco málo ušetřit.

Psí hvězda sponzorem! Znáte Bull Sport Gaming?

Koncem září proběhl závod BULL SPORT GAMING 2017 a Psí hvězda měla tu čest stát se jedním ze sponzorů této úžasné akce.