Vánoční speciál Psí hvězdy aneb i 50 korun může pomoci!

Letos jsme Vánoce u nás v Psí hvězdě pojali jinak, po našem. A tak vznikl speciální projekt na pomoc všem, kteří ji potřebují – dárkový poukaz našeho hvězdného maskota, Kvídovy Vánoce.

Chcete se zapojit? Zjistěte, jak projekt funguje.

Vyberte si útulek, kterému chcete zakoupit dárkovou poukázku. Vybírat můžete ze všech našich partnerských útulků a zakoupit pro ně jednu či více poukázek. Zakoupenou poukázkou věnujete celou částku 50 korun na podporu vámi vybraného útulku. Druhý den po zaplacení vám přijde jako potvrzení zakoupený poukaz emailem. Poukaz už nemusíte nikam dál odesílat ani sdílet. O všechno se postaráme za vás.
V prvním lednovém týdnu všechny poukázky sečteme a výslednou částku zašleme formou jednoho dárkového poukazu na adresu vybraných útulků.
O předání dárkových poukazů vás budeme informovat emailem. Zároveň budou informace dostupné i na našich FB stránkách.
Konkrétní poukazy pro jednotlivé útulky můžete zakoupit přes tento odkaz.

Děkuji, že pomáháte s námi! Společně dopřejeme útulkům štědré Vánoce.

Váš Kvído

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Vakcinace psů

Naše čtyřnohé miláčky je potřeba pravidelně očkovat. Poradíme vám jak, kdy a proti čemu správně očkovat.

Sibiřský husky

Severský pes, který miluje sníh, sport a celé roky byl veden k tažení saní po ledových pláních. Husky je přátelský a velmi oddaný pes. Jedná se o středně velkého psa, kterého mnoho lidí zná s různou barvou očí a huňatou srstí. Dominantní vůdce smečky, který má svou hlavu a jeho výchova není úplně snadná.

Říjnová pomoc pro útulek Přerov

Děkujeme za celý tým Psí hvězdy naší milé zákaznici paní Dagmar F. za zakoupení krmiv pro pejsky v přerovském útulku. S radostí jsme krmivo a konzervy zabalili a zdarma odeslali na adresu útulku. Věříme, že balíček udělá pejskům i kočičkám velkou radost.