Vánoční speciál Psí hvězdy aneb i 50 korun může pomoci!

Letos jsme Vánoce u nás v Psí hvězdě pojali jinak, po našem. A tak vznikl speciální projekt na pomoc všem, kteří ji potřebují – dárkový poukaz našeho hvězdného maskota, Kvídovy Vánoce.

Chcete se zapojit? Zjistěte, jak projekt funguje.

Vyberte si útulek, kterému chcete zakoupit dárkovou poukázku. Vybírat můžete ze všech našich partnerských útulků a zakoupit pro ně jednu či více poukázek. Zakoupenou poukázkou věnujete celou částku 50 korun na podporu vámi vybraného útulku. Druhý den po zaplacení vám přijde jako potvrzení zakoupený poukaz emailem. Poukaz už nemusíte nikam dál odesílat ani sdílet. O všechno se postaráme za vás.
V prvním lednovém týdnu všechny poukázky sečteme a výslednou částku zašleme formou jednoho dárkového poukazu na adresu vybraných útulků.
O předání dárkových poukazů vás budeme informovat emailem. Zároveň budou informace dostupné i na našich FB stránkách.
Konkrétní poukazy pro jednotlivé útulky můžete zakoupit přes tento odkaz.

Děkuji, že pomáháte s námi! Společně dopřejeme útulkům štědré Vánoce.

Váš Kvído

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Irský setr

Mezi majiteli je oblíbený pro svoji hravost, přítulnost, laskavost a oddanost. Není agresivní ba naopak velmi mírný, kamarádský a spolehlivý. Je inteligentní a svéhlavý, ale přesto dobře cvičitelný.

Jak strávit Silvestr se psem?

Každý to známe. Každoroční nervozita u psů začíná už na Štědrý den, kdy lidé začínají odpalovat první petardy a rachejtle. S dalšími dny stoupá a na Silvestra se velké množství psů promění v klepající se uzlíky strachu. Přinášíme vám proto článek, který by vám mohl poradit, jak se o psa v dobách ohňostrojů postarat, a co byste určitě neměli zanedbat.

Pomoc pro Městský útulek Broumov

Pomáháte s námi a my si toho velmi vážíme. Tolik lásky, pomoci a pochopení nám vždycky utvrdí, že vše děláme správně. A že jste u toho s námi! Balíček pomoci pro Broumov je na cestě.