Velké setkání špagetek v Praze 18.6.2016

Pořádající Jezevčíci v nouzi z.s. s předsedkyní spolku paní Petrou Smolkovou připravili pro návštěvníky bohatý zábavný program, různé soutěže a psí karneval.

Setkání špagetek

Marketa_Misakova6V sobotu 18. června 2016 se uskutečnil již druhý charitativní sraz majitelů a milovníků jezevčíků v Praze. Plně oplocená zahrada byla k dispozici pejskům a jejich páníčkům od desíti hodin až do pozdního večera. Všichni si setkání skvěle užili a přesvědčili se, že jezevčíci jsou nevšední plemeno plné lásky a jsou kolem nich úžasní lidé.

Psí hvězda věnovala jezevčíkům do tomboly chutné masové dorty a něco k zakousnutí.

Poděkování Všem zúčastněným na akci paní Mgr. Petry Smolkové předsedkyně spolku Jezevčíci v nouzi: „Děkujeme, že jste s námi strávili nádherný slunečný den. Děkujeme za materiální dary – kterých bylo tolik! Děkujeme za finanční dary (jmenovitě zveřejníme). Děkujeme Všem, kteří nakoupili ve stánku JVN – finance budou vloženy na transparentní účet. Děkujeme našim adoptivním rodinám, kteří za námi přijeli a ukázali nám naše pejsky – resp. již jejich pejsky. Děkujeme!”

V příštím roce se můžete opět těšit na Velké setkání špagetek, tentokrát na Moravě.

Za krásné fotky z události děkujeme Anetě Urbanové a Markétě Mišákové.

Vyzkoušej, ochutnej! Aneb test tří značek granulí

Víme, co prodáváme a chceme, aby granule kromě všech důležitých složek měly také výbornou chuť. Rozhodli jsme se tedy otestovat tři nejznámější značky granulí a podělit se s vámi o výsledky. Jak chutnaly naší fence? Je to totiž psí slečna, která moc dobře ví, co je nejlepší. Jdeme na to!

Odběr krve u psů a koček

Malé množství krve může mnohé prozradit o zdravotním stavu Vašeho čtyřnohého miláčka. Jak a proč se odběr krve vlastně dělá, se dozvíte právě v tomto článku.

Jak změnit to, co jsme psa naučili?

Není pochyb o tom, že pes potřebuje naši pozornost, když jsme s ním. Pozor však na to, jakému chování psa ji věnujeme.