Velké setkání špagetek v Praze 18.6.2016

Pořádající Jezevčíci v nouzi z.s. s předsedkyní spolku paní Petrou Smolkovou připravili pro návštěvníky bohatý zábavný program, různé soutěže a psí karneval.

Setkání špagetek

Marketa_Misakova6V sobotu 18. června 2016 se uskutečnil již druhý charitativní sraz majitelů a milovníků jezevčíků v Praze. Plně oplocená zahrada byla k dispozici pejskům a jejich páníčkům od desíti hodin až do pozdního večera. Všichni si setkání skvěle užili a přesvědčili se, že jezevčíci jsou nevšední plemeno plné lásky a jsou kolem nich úžasní lidé.

Psí hvězda věnovala jezevčíkům do tomboly chutné masové dorty a něco k zakousnutí.

Poděkování Všem zúčastněným na akci paní Mgr. Petry Smolkové předsedkyně spolku Jezevčíci v nouzi: „Děkujeme, že jste s námi strávili nádherný slunečný den. Děkujeme za materiální dary – kterých bylo tolik! Děkujeme za finanční dary (jmenovitě zveřejníme). Děkujeme Všem, kteří nakoupili ve stánku JVN – finance budou vloženy na transparentní účet. Děkujeme našim adoptivním rodinám, kteří za námi přijeli a ukázali nám naše pejsky – resp. již jejich pejsky. Děkujeme!”

V příštím roce se můžete opět těšit na Velké setkání špagetek, tentokrát na Moravě.

Za krásné fotky z události děkujeme Anetě Urbanové a Markétě Mišákové.

Vanda Nováková

Proč se vyplatí najít psovi psí kamarády

K tomu, aby pes vycházel s druhým psem, musí v komunikaci s ním používat svoji psí řeč. Očekávali byste od dospělého člověka, že se bude umět automaticky začlenit do společnosti lidí, pokud se v dosavadním životě včetně dětství nesetkal s dalšími lidmi nebo jen s omezeným počtem?

Labradorský retrívr

Lovecký pes a milovaný člen celé řady domácností. Plemeno povahou kamarádské, bystré a oddané rodině, které zvládnou i méně zkušení chovatelé. Zároveň vynikající sportovec, kterého od vody prakticky nejde odtrhnout.

Sibiřský husky

Severský pes, který miluje sníh, sport a celé roky byl veden k tažení saní po ledových pláních. Husky je přátelský a velmi oddaný pes. Jedná se o středně velkého psa, kterého mnoho lidí zná s různou barvou očí a huňatou srstí. Dominantní vůdce smečky, který má svou hlavu a jeho výchova není úplně snadná.