Velké setkání špagetek v Praze 18.6.2016

Pořádající Jezevčíci v nouzi z.s. s předsedkyní spolku paní Petrou Smolkovou připravili pro návštěvníky bohatý zábavný program, různé soutěže a psí karneval.

Setkání špagetek

Marketa_Misakova6V sobotu 18. června 2016 se uskutečnil již druhý charitativní sraz majitelů a milovníků jezevčíků v Praze. Plně oplocená zahrada byla k dispozici pejskům a jejich páníčkům od desíti hodin až do pozdního večera. Všichni si setkání skvěle užili a přesvědčili se, že jezevčíci jsou nevšední plemeno plné lásky a jsou kolem nich úžasní lidé.

Psí hvězda věnovala jezevčíkům do tomboly chutné masové dorty a něco k zakousnutí.

Poděkování Všem zúčastněným na akci paní Mgr. Petry Smolkové předsedkyně spolku Jezevčíci v nouzi: „Děkujeme, že jste s námi strávili nádherný slunečný den. Děkujeme za materiální dary – kterých bylo tolik! Děkujeme za finanční dary (jmenovitě zveřejníme). Děkujeme Všem, kteří nakoupili ve stánku JVN – finance budou vloženy na transparentní účet. Děkujeme našim adoptivním rodinám, kteří za námi přijeli a ukázali nám naše pejsky – resp. již jejich pejsky. Děkujeme!”

V příštím roce se můžete opět těšit na Velké setkání špagetek, tentokrát na Moravě.

Za krásné fotky z události děkujeme Anetě Urbanové a Markétě Mišákové.

Vanda Nováková

Palivové dřevo pro Dreams From the Darkness

Ve čtvrtek 18. srpna 2016 jsme zajistili palivové dřevo pro Dreams From the Darkness. Děkujeme všem zúčastněným!

Péče o zuby vašeho psa

S onemocnění dutiny ústní a nepříjemný zápachem z úst našich miláčků se setkáváme bohužel velmi často. Trpí jím jím více než 80% populace psů v domácích chovech a častěji na tvorbu plaku a zubního kamene trpí psi malých a trpasličích plemen

Převoz Igorka do dočasné péče

V pátek 29. června 2016 jsme zajistili převoz Jezevčíkům v nouzi jezevčíka Igorka.