Velké setkání špagetek v Praze 18.6.2016

Pořádající Jezevčíci v nouzi z.s. s předsedkyní spolku paní Petrou Smolkovou připravili pro návštěvníky bohatý zábavný program, různé soutěže a psí karneval.

Setkání špagetek

Marketa_Misakova6V sobotu 18. června 2016 se uskutečnil již druhý charitativní sraz majitelů a milovníků jezevčíků v Praze. Plně oplocená zahrada byla k dispozici pejskům a jejich páníčkům od desíti hodin až do pozdního večera. Všichni si setkání skvěle užili a přesvědčili se, že jezevčíci jsou nevšední plemeno plné lásky a jsou kolem nich úžasní lidé.

Psí hvězda věnovala jezevčíkům do tomboly chutné masové dorty a něco k zakousnutí.

Poděkování Všem zúčastněným na akci paní Mgr. Petry Smolkové předsedkyně spolku Jezevčíci v nouzi: „Děkujeme, že jste s námi strávili nádherný slunečný den. Děkujeme za materiální dary – kterých bylo tolik! Děkujeme za finanční dary (jmenovitě zveřejníme). Děkujeme Všem, kteří nakoupili ve stánku JVN – finance budou vloženy na transparentní účet. Děkujeme našim adoptivním rodinám, kteří za námi přijeli a ukázali nám naše pejsky – resp. již jejich pejsky. Děkujeme!”

V příštím roce se můžete opět těšit na Velké setkání špagetek, tentokrát na Moravě.

Za krásné fotky z události děkujeme Anetě Urbanové a Markétě Mišákové.

Vanda Nováková

Lovecká plemena psů

Pes je přítel člověka už po několik století. Od počátku byli psi šlechtěni převážně k lovu, protože je k němu předurčují jejich vrozené instinkty a přirozené vlastnosti, zejména vynikající čich.

Yoggies – sušený barf

Nová česká značka granulí Yoggies je jednou z největších špiček na českém trhu. Pokud zrovna nemáte možnost krmit přímo masem, můžete využít maso usušené ve formě granulí. Nyní naleznete kompletní nabídku i na naší kamenné prodejně v Brně.

Den se značkou Calibra

Ve čtvrtek 22.2. 2018 jsme pro vás v naší kamenné prodejně v Brně připravili speciální akci! Zajímá vás více podrobností? Přijďte si užít odpoledne s českou značkou krmiv Calibra!