Voříškov, místo, kde mění psí osudy

Miniazyl Voříškov najdete nedaleko obce Chýnice kousek od Prahy. S otevřeným srdcem se zde starají dvě slečny o několik pejsků a řídí se heslem, že chtějí změnit psí osudy. Rozhodli jsme se je podpořit a poslali jsme jim začátkem dubna balíček s materiální pomocí.

voříškovKdyž chce pár lidí změnit celý svět

„Víme, že nezměníme celý svět, ale můžeme změnit život alespoň několika psům. A už to je takový malý zázrak,” tvrdí dvě odhodlané holky, Anežka a Lenka, o svém poslání a cílech. Založili přechodný domov pro pejsky, kteří to neměli lehké. Nemají žádné příjmy od obcí, měst ani státu. Dávají psům, ve spolupráci s veterinárními lékaři, maximální péči, lásku, čas a sílu.

„Neznáme nic lepšího než vidět přeměnu z nešťastného, ustrašeného, týraného, pohublého psího tvorečka v dobře stavěnou, sebevědomou bytost. Veselého psa, šťastného v novém domově, u nových páníčků,” dodávají.

Jde to i jinak

pomoc_vorskov_duben2017Jejich vize je jasná, chtějí vybudovat co nejekologičtější útulek. Na pozemku, kde miniazyl aktuálně je, není elektřina ani tekoucí voda. Zdroj elektřiny jsou solární panely a holky každý den poctivě pumpují vodu ze studny.

Psí hvězda.cz miniazyl Voříškov podpořila materiálním darem ve spojení s vámi. Věříme, že jsme jim udělali radost a podpořili jejich snahu změnit několik osudů. Balíček jsme odeslali v polovině dubna.

Pokud byste i vy chtěli azyl podpořit, můžete tak učinit na transparentní účet: 2500648929/2010 Fio banka. V případě, že byste rádi zaslali pejskům hmotné dary, můžete je zakoupit na našem E-shopu Psí hvězda.cz, v košíku zvolit Doprava zdarma pro pejsky z útulku a my jim vše zabalíme a odešleme. Pejsci nejvíce ocení granule značek Brit Care, Calibra Dog a Brit Premium. Více o Voříškovu se dočtete zde.

Děkujeme, že vám osudy pejsků nejsou lhostejné a pomáháte s námi!

Vanda Nováková

Květnová pomoc pro Františka, Dejte nám šanci a Rusell Rescue

Květnové balíčky s pomocí od našich milých zákazníků putují do Psí cesta František , Dejte nám šanci a Russell Rescue .

Mezinárodní výstava psů České Budějovice

Mezinárodní výstava psů všech plemen FCI v Českých Budějovicích proběhla ve dnech 23.-24.4.2016. Výstava byla zahájena v 9.00 po veterinární přejímce psů. Během sobotního dne jste se mohli těšit na plemena tříd I., III., IV., VI., VII., VIII. + neuznalá plemena FCI. V neděli se představili nejkrásnější zástupci plemen tříd II., V., IX., X.

Americký stafordšírský teriér

Ochránce a obranář, který potřebuje důslednou výchovu a pevnou ruku vyzrálého chovatele. Aktivní pes, který s vámi půjde do všeho po hlavě a zároveň plemeno milující děti a rodinu, které bojuje s nálepkou nebezpečného psa.