Voříškov, místo, kde mění psí osudy

Miniazyl Voříškov najdete nedaleko obce Chýnice kousek od Prahy. S otevřeným srdcem se zde starají dvě slečny o několik pejsků a řídí se heslem, že chtějí změnit psí osudy. Rozhodli jsme se je podpořit a poslali jsme jim začátkem dubna balíček s materiální pomocí.

voříškovKdyž chce pár lidí změnit celý svět

„Víme, že nezměníme celý svět, ale můžeme změnit život alespoň několika psům. A už to je takový malý zázrak,” tvrdí dvě odhodlané holky, Anežka a Lenka, o svém poslání a cílech. Založili přechodný domov pro pejsky, kteří to neměli lehké. Nemají žádné příjmy od obcí, měst ani státu. Dávají psům, ve spolupráci s veterinárními lékaři, maximální péči, lásku, čas a sílu.

„Neznáme nic lepšího než vidět přeměnu z nešťastného, ustrašeného, týraného, pohublého psího tvorečka v dobře stavěnou, sebevědomou bytost. Veselého psa, šťastného v novém domově, u nových páníčků,” dodávají.

Jde to i jinak

pomoc_vorskov_duben2017Jejich vize je jasná, chtějí vybudovat co nejekologičtější útulek. Na pozemku, kde miniazyl aktuálně je, není elektřina ani tekoucí voda. Zdroj elektřiny jsou solární panely a holky každý den poctivě pumpují vodu ze studny.

Psí hvězda.cz miniazyl Voříškov podpořila materiálním darem ve spojení s vámi. Věříme, že jsme jim udělali radost a podpořili jejich snahu změnit několik osudů. Balíček jsme odeslali v polovině dubna.

Pokud byste i vy chtěli azyl podpořit, můžete tak učinit na transparentní účet: 2500648929/2010 Fio banka. V případě, že byste rádi zaslali pejskům hmotné dary, můžete je zakoupit na našem E-shopu Psí hvězda.cz, v košíku zvolit Doprava zdarma pro pejsky z útulku a my jim vše zabalíme a odešleme. Pejsci nejvíce ocení granule značek Brit Care, Calibra Dog a Brit Premium. Více o Voříškovu se dočtete zde.

Děkujeme, že vám osudy pejsků nejsou lhostejné a pomáháte s námi!

Mistrovství ČR Bordel Colií v agility 2016

Třebíč hostila ve dnech 3. – 5.června 2016 Mezinárodní mistrovství ČR border colií v agility a Psíhvězda.cz nemohla chybět!

Aujezskyho choroba, strašák číhající v lese

Je období podzimu a milovníci lesa si užívají společně se svými psími kamarády konec roku. Lovecká sezóna je v plném proudu a s tím přichází i zvýšené riziko některých onemocnění.

Akutní pomoc pro Jezevčíky v nouzi

Našim hlavním cílem je pomáhat pejskům, kteří to potřebují. Víme, že se k nám chcete přidat a že chcete pomáhat s námi. Díky našemu E-shopu můžete zakoupit potřebné věci pejskům z útulku a my jim je zdarma zašleme. Pokud nám organizace sama napíše, že potřebují věci akutně, nečekáme a odesíláme jim balíček hned. Třeba hned ze začátku nového roku JVN.