Yoggies – sušený barf

Nová česká značka granulí Yoggies je jednou z největších špiček na českém trhu. Pokud zrovna nemáte možnost krmit přímo masem, můžete využít maso usušené ve formě granulí. Nyní naleznete kompletní nabídku i na naší kamenné prodejně v Brně.

„Sušený barf“

Takovou přezdívku získaly tyto granule. Díky svému složení, kde je až 87 % sušeného masa, velmi snadno nahradí i pravé maso, pokud krmíte barfem. Pro zvířata na granulích je to rozhodně posun k jednomu z nejlepších krmení, co na trhu právě je. Právě pro vysoký podíl masa není problém tyto granule i konzervy nabízet i kočkám, pro které nabízí firma Yoggies speciální příchutě.
Yoggies se navíc pyšní vlastností „za studena lisované“. To znamená, že obsah granulí neproběhl tepelnou úpravou a maso neztratilo své výživové vlastnosti. Současně je to vhodnější pro taková plemena, která trpí torzí žaludku. Za studena lisované granule pes tráví rychleji a lépe, než obyčejné extrudované.

Konzervy pro mlsouny
Pokud se vašemu pejskovi do granulí nechce, můžete mu nabídnout konzervy. Stejně jako granule jsou vyrobeny bez obilovin, sóji, konzervantů a dochucovadel. Vybrat si můžete mezi hovězím masem s karotkou nebo krůtím masem s batáty.

Co od firmy Yoggies nabízí Psí hvězda?

Máme pro vás připravený kompletní sortiment pro psy i kočky. Nabízíme granule klasické velikosti, minigranule pro psy malých plemen i konzervy.

Kromě krmiva nabízíme také pamlsky, které jsou vyráběny se stejnou motivací. Tedy hlavně tak, aby psovi chutnaly a byly prospěšné jeho zdraví. Pro milovníky piškotů máme piškoty s kuřecím masem, kostičky na žvýkání nebo i obyčejné pamlsky na cvičení. Můžete si je objednat z našeho eshopu, nebo se zastavit v kamenné prodejně a všechny granule si prohlédnout nebo se poradit s našimi odborníky.

Jak vybrat správné granule?

Druhy granulí pro pejsky jsou tři. Jehněčí maso s bílou rybou, nebo hovězí s kuřecím. Pokud zvolíte víceproteinové Active, máte možnost zvěřiny s kachnou. Dále si stačí podle velikosti vašeho psa vybrat velikost granulí a máte hotovo. Klasické granule jsou určeny pro střední a velká plemena, zato minigranule jsou vhodnější pro malé pejsky nebo štěňata.

Kristýna Čermáková

Studuje žurnalistiku na Masarykově universitě v Brně. Společně se svou fenkou Easy se věnuje mnoha psím sportům a amatérsky fotografuje.

Základní měřitelné parametry u psa a u kočky

Teplota 37°C u psa ještě nemusí znamenat horečku, tak jak je tomu u lidí. Dnešní krátký článek poodhalí, co je pro tělo zvířete normální a co už ne.

Převoz Sophie do Dreams From the Darkness

Ve čtvrtek 4. srpna 2016 jsme zajistili převoz slepé fenečce Sophii z dočasné péče do Račic.

Květnová pomoc pro Františka, Dejte nám šanci a Rusell Rescue

Květnové balíčky s pomocí od našich milých zákazníků putují do Psí cesta František , Dejte nám šanci a Russell Rescue .