Yoggies – sušený barf

Nová česká značka granulí Yoggies je jednou z největších špiček na českém trhu. Pokud zrovna nemáte možnost krmit přímo masem, můžete využít maso usušené ve formě granulí. Nyní naleznete kompletní nabídku i na naší kamenné prodejně v Brně.

„Sušený barf“

Takovou přezdívku získaly tyto granule. Díky svému složení, kde je až 87 % sušeného masa, velmi snadno nahradí i pravé maso, pokud krmíte barfem. Pro zvířata na granulích je to rozhodně posun k jednomu z nejlepších krmení, co na trhu právě je. Právě pro vysoký podíl masa není problém tyto granule i konzervy nabízet i kočkám, pro které nabízí firma Yoggies speciální příchutě.
Yoggies se navíc pyšní vlastností „za studena lisované“. To znamená, že obsah granulí neproběhl tepelnou úpravou a maso neztratilo své výživové vlastnosti. Současně je to vhodnější pro taková plemena, která trpí torzí žaludku. Za studena lisované granule pes tráví rychleji a lépe, než obyčejné extrudované.

Konzervy pro mlsouny
Pokud se vašemu pejskovi do granulí nechce, můžete mu nabídnout konzervy. Stejně jako granule jsou vyrobeny bez obilovin, sóji, konzervantů a dochucovadel. Vybrat si můžete mezi hovězím masem s karotkou nebo krůtím masem s batáty.

Co od firmy Yoggies nabízí Psí hvězda?

Máme pro vás připravený kompletní sortiment pro psy i kočky. Nabízíme granule klasické velikosti, minigranule pro psy malých plemen i konzervy.

Kromě krmiva nabízíme také pamlsky, které jsou vyráběny se stejnou motivací. Tedy hlavně tak, aby psovi chutnaly a byly prospěšné jeho zdraví. Pro milovníky piškotů máme piškoty s kuřecím masem, kostičky na žvýkání nebo i obyčejné pamlsky na cvičení. Můžete si je objednat z našeho eshopu, nebo se zastavit v kamenné prodejně a všechny granule si prohlédnout nebo se poradit s našimi odborníky.

Jak vybrat správné granule?

Druhy granulí pro pejsky jsou tři. Jehněčí maso s bílou rybou, nebo hovězí s kuřecím. Pokud zvolíte víceproteinové Active, máte možnost zvěřiny s kachnou. Dále si stačí podle velikosti vašeho psa vybrat velikost granulí a máte hotovo. Klasické granule jsou určeny pro střední a velká plemena, zato minigranule jsou vhodnější pro malé pejsky nebo štěňata.

Kristýna Čermáková

Studuje žurnalistiku na Masarykově universitě v Brně. Společně se svou fenkou Easy se věnuje mnoha psím sportům a amatérsky fotografuje.

Dva kluci, kteří se naučili, že lidé umí být i přátelé

Příběh dvou pejsků, Jonáše a Matěje, začíná zcela běžně. Jako většina pejsků z Útulku v Táboře neměli snadný start do života a nebýt lidí, kteří se to rozhodli změnit, možná už by dnes ani nebyli mezi námi. Dostali ale novou šanci a my vám dnes povíme jejich příběh.

Jezevčíci v nouzi v novém

V pátek 29. července 2016 jsme pomáhali se stěhováním paní Smolkové a jejím pejskům. Nyní je čeká nový život v novém domově.

Jarní dávka pomoci pro Psí cestu František

Náš projekt Pomoc pro pejsky z útulku pokračuje a my díky vám můžeme každý měsíc posílat několik balíků pomoci do různých organizací. V březnu jsme odeslali balíček do Psí cesty František a trefili jsme se opravdu do černého…