526A7995-1024x1024

Zábava při čištění zubů? Ano! S míčkem DentaFUN

Tato pryžová žvýkací hračka má osvěžující vůni máty a měkké pryžové štětiny, které pomáhají vyčistit zuby vašich psů při hraní!

Nový míček DENTAfun s vůní čerstvé máty byl vyvinut s jediným cílem:

Desítky různých typů gumových hrotů pomáhají brousit zuby v těžko dostupných místech. Psi milují hrubou a porézní materiály.

Majitelé milují čerstvou vůni máty. A úkryty vašich zvířat zase milují hračky, které jste darovali prostřednictvím svých nákupů!

Doplňte hru s míčekem DENTAfun s vaší oblíbenou zubní pastou bezpečnou pro domácí mazlíčky, abyste získali zdravý chrup vašeho psa. Každá vrstva se otáčí nezávisle na sobě, aby poskytla všestranný lesk, zatímco váš pes žvýká. Zatímco nerovná struktura pomáhá kartáčovat jazyk, odstraňovat zápach způsobující bakterie.

Míček zakoupíte zde: www.psihvezda.cz

Zubní pasty a další dentální pomůcky i hračky zakoupíte zde:

www.psihvezda.cz/pece-o-chrup-psa

www.psihvezda.cz/podporujici-cisteni-zubu

Žvýkací hra vašeho psa s touto hračkou, která pomáhá podporovat zdravé zuby a dásně, není náhradou za běžné čištění zubů vašeho psa. Vždy vyhledávejte radu od svého veterináře k doporučení konkrétního plánu ústního hygieny.

Průměr míčku je 6 cm.526A8003-100x100

Zatímco hračka je vyrobena z kvalitního a odolného pryže, vždy buďte opatrní a dohlížejte na svého psa, zvláště s novými hračkami. Odstraňte všechny součásti, které by mohly být rozbité a vyhoďte je. Nedovolte, aby váš pes polkl velké kusy.

Kaučukové hroty pomáhají brousit zuby v těžko dostupných místech.
Zubní pastu vtlačte mezi pogumované hroty.
Upozornění: odstraňte malé drobné kousky nebo úlomky v štěrbinách a nechte svého psa je jíst!

JVN_jezevčík

Převoz Igorka do dočasné péče

V pátek 29. června 2016 jsme zajistili převoz Jezevčíkům v nouzi jezevčíka Igorka.

tmg-article_tall (1)

Brilantní optické iluze inspirovaly rodiny, aby adoptovaly opuštěná zvířata.

K podpoře nedávné akce pro podporu adopce opuštěných zvířat organizace World For All vytvořila úchvatnou obrazovou kampaň.

1466585535_Marketa_Misakova1

Velké setkání špagetek v Praze 18.6.2016

Pořádající Jezevčíci v nouzi z.s. s předsedkyní spolku paní Petrou Smolkovou připravili pro návštěvníky bohatý zábavný program, různé soutěže a psí karneval.