festival_hlavnifoto

Zveme Vás do Prahy na Festival zvířat!

Skvělá akce pro všechny milovníky zvířat proběhne již tento víkend 1.-2. října na výstavišti v Praze – Holešovivích a my si ji nenecháme ujít. Přidejte se i Vy! Na co se můžete těšit?  Po celý víkend bude připraven opravdu pestrý program.

Kynologické disciplíny, bull sraz nebo třeba umísťovací výstava koček

Akce připravovaná Nadací na ochranu zvířat  Světový den zvířat 2016, oslava svátku zvířat nabídne zábavný program pro odbornou i laickou veřejnost. Jeho součástí budou mimo jiné i ukázky zájmových, sportovních i volnočasových kynologických disciplín. Těšit se můžete také na ukázky pracovní i záchranářské práce se psy.

Součástí programu bude i III. Rekord Bull sraz – největší sraz bull plemen v ČR, kde se bude bojovat o pokoření rekordu z minulého roku. Kolik příznivců bullů se na výstavišti v Praze nakonec sejde se necháme překvapit. Pro milovníky koček je připravená Svatováclavská umísťovací výstava koček a 1. výstava koček pod mezinárodní oganizací TICA. Světový den zvířat společně oslavíme charitativní Procházkou s motýlky v rámci projektu ,,Motýlci sluší i pomáhají “ ve prospěch útulků v ČR. O adopci zde bude hodně řeč, podívat se můžete na první národní výstavu adopotovaných psů BEST FRIEND.

Že se bude na výstavišti na co koukat, dokazuje i souběžně probíhající výstava chovatelských potřeb a krmiv Animal Expo.

Kdy a kde?

• Program bude probíhat v Křižíkových pavilonech i na venkovních plochách a to v sobotu  i neděli od 10:00-18:00.
  • Základní vstupné je 100kč.

Vše o programu naleznete zde na oficiálních stránkách akce.

JVN_jezevčík

Převoz Igorka do dočasné péče

V pátek 29. června 2016 jsme zajistili převoz Jezevčíkům v nouzi jezevčíka Igorka.

1469606649_sport_kolie

Výživa psího sportovce

Sportovně a pracovně vytížení psí pomocníci mají jiné energetické nároky než mazlíčkové držení doma na gauči. Zvýšená potřeba energie u psů s vysokou fyzickou zátěží nemůže být řešena pouhým zvýšením denní krmné dávky. Vyšší příjem energie je totiž dosahován změnou složení v krmné dávce, typu krmiva s vyšší stravitelností, lepším energetickým zhodnocením podstatných živin a jejich správným poměrem.

BAR_7116

Šaratický voříšek 2016

Šaratice letos opět přivítaly nejkrásnější křížené pejsky z celé České republiky. Jako sponzoři akce jsme nemohli chybět! Jihomoravská vesnička se v sobotu 7. května 2016 rozštěkala více jak 135 pejsky.