Zveme Vás do Prahy na Festival zvířat!

Skvělá akce pro všechny milovníky zvířat proběhne již tento víkend 1.-2. října na výstavišti v Praze – Holešovivích a my si ji nenecháme ujít. Přidejte se i Vy! Na co se můžete těšit?  Po celý víkend bude připraven opravdu pestrý program.

Kynologické disciplíny, bull sraz nebo třeba umísťovací výstava koček

Akce připravovaná Nadací na ochranu zvířat  Světový den zvířat 2016, oslava svátku zvířat nabídne zábavný program pro odbornou i laickou veřejnost. Jeho součástí budou mimo jiné i ukázky zájmových, sportovních i volnočasových kynologických disciplín. Těšit se můžete také na ukázky pracovní i záchranářské práce se psy.

Součástí programu bude i III. Rekord Bull sraz – největší sraz bull plemen v ČR, kde se bude bojovat o pokoření rekordu z minulého roku. Kolik příznivců bullů se na výstavišti v Praze nakonec sejde se necháme překvapit. Pro milovníky koček je připravená Svatováclavská umísťovací výstava koček a 1. výstava koček pod mezinárodní oganizací TICA. Světový den zvířat společně oslavíme charitativní Procházkou s motýlky v rámci projektu ,,Motýlci sluší i pomáhají “ ve prospěch útulků v ČR. O adopci zde bude hodně řeč, podívat se můžete na první národní výstavu adopotovaných psů BEST FRIEND.

Že se bude na výstavišti na co koukat, dokazuje i souběžně probíhající výstava chovatelských potřeb a krmiv Animal Expo.

Kdy a kde?

• Program bude probíhat v Křižíkových pavilonech i na venkovních plochách a to v sobotu  i neděli od 10:00-18:00.
  • Základní vstupné je 100kč.

Vše o programu naleznete zde na oficiálních stránkách akce.

Veronika Albrechtová

Studuje na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně se specializací na fyzioterapii zvířat a reprodukci koní.

Kvídovy poukázky pomáhají

V průběhu měsíce dubna jsme do našich partnerských útulků odeslali první várku Kvídových poukázek zakoupených našimi zákazníky. Útulky mohou tyto poukázky využít na nákup jakéhokoliv zboží v našem eshopu, dle jejich aktuálních potřeb. Děkujeme našim zákazníkům, že pomáhají s námi!

Ztráta energie u psa, projev stárnutí nebo skrytý problém?

Beník je jedenáctiletý kokršpaněl žijící na dvorku společně se svou nejlepší kámoškou kočkou. Ve svém věku je už považován za seniora, i když si pořád udržuje dobrou kondici, nehubne, má hezkou srst a nikdy nebyl nemocný. Jen je stále více unavený a nemá chuť si hrát.

Hledáme Psí hvězdy pro rok 2017!

Přidejte se do naší soutěže, která probíhá na našich Facebookových stránkách. Ještě 13 dní budeme soutěžit o lákavé ceny. Přidejte fotku vašeho miláčka a získejte co nejvíce hlasů! Na jaké výhry se můžete těšit?