ccilka

Cecilka

standardní hld.jezevčík

• 15 let

Cecilka v péči JVN – k adopci (i starý pejsek si zaslouží svůj domov natrvalo, kde bude mít jen svého páníčka)

21.1.2017 jsme převzali do péče JVN (Smluvně) 15 ti letou fenku. Dali jsme jí jméno Cecilka. Cecilka: 15 roků, standardní hld.jezevčík, 10 kg, hluchá, na jedno očičko nevidí vůbec, na druhé jen stíny, má po těle mnoho buliček, i na mléčné liště velkou bulku, povahově je submisivní, moc milá, nekonfliktní, přátelská k lidem k jiným pejskům i fenkám. Hyg.návyky má 100 %, na vodítku umí dokonale. Je mazlivá, papá granulky i konzervy. Je vykoupána, ošetřena spot on a odčervena. Načipována. Plně očkováná.

29.1.2017 Cecilka podstoupila vstupní vet.vyšetření. Hematologie, biochemie je v naprostém pořádku – veškeré hodnoty jsou v normě. Štítná žláza je také v pořádku. Srdíčko má zdravé. Bulky po tělíčku řešit nebudeme. V týdnu podstoupí vstupní vet.prohlídku, bude provedena hematologie, biochemie, rozbor moči. Zda-li bude vše v normě, bude naočkována. V péči JVN Droždín Petra.

Kontakty: Jezevčíci v nouzi z.s., Mgr. Petra Smolková Droždín A70, 779 00 Olomouc Mgr. Petra Smolková, předseda JVN telefon: 720 948 409 e-mail: info@jezevcicivnouzi.cz nebo petra.smolkova@jezevcicivnouzi.cz

Michal Babka, místopředseda JVN telefon: 731 381 380 e-mail: info@jezevcicivnouzi.cz nebo michal.babka@jezevcicivnouzi.cz paypal: petra.smolkova@jezevcicivnouzi.cz

Transparentní účet Fio banka, a.s. 2300759229/2010 Pohyby na našem účtu: https://www.fio.cz/ib2/transparent?a=2300759229 Majitel účtu: Jezevčíci v nouzi z.s. Prostřednictvím tohoto účtu přijímáme dary na svou činnost. Děkujeme, že jste s námi. Vaši JVN.

Droždín 70a, Olomouc 77900

Kontaktní údaje útulku