Dan

dlouhosrstý jezevčík

• 14 let

Dan v péči JVN k adopci.

Dan zůstává v organizaci Jezevčíci v nouzi NATRVALO.

28.9.2016 jsme převzali do péče JVN (Smluvně) Dana. 14 ti letého dědulu. Dan: dlouhosrstý jezevčík, 14 roků, povahově klidný, milý, mazlivý, hyg.návyky má 100 %, přátelský k fenkám i k jiným pejskům. Výborný parťák. Procházky má moc rád, na vodítku umí skvěle. Dan je zařazen do programu JVN senior. Tzn.náklady na jeho veterinární péči doživotně hradíme – je kardiak, bere léky. Daneček je plně očkovaný, odčervený, ošetřen spot on a vykastrovaný, nemá ani jeden zoubek, ale to mu vůbec nevadí, baští s chutí jak masenko, tak granulky. Je kardiak – bere léky. 30.10.2016 – podstoupil kontrolní vyšetření moči, je již v naprostém pořádku. Žádný zánět již nemá. Antibiotika zabrala. Byl kompletně naočkován, za 3 týdny jdeme na přeočkování a dále nás čeká kastrace a ošetření zoubečků, které má rovněž v katastrofickém stavu. 17.10.2016 – Dan – kluk je na tom moc špatně – velká prostata s cystou 2x2cm uvnitř, zánět prostaty a močového měchýře – dostal celkově antibiotika, má velmi zvětšené srdce, oboustranný šelest, je zavodněný – léky – piramil, furon, vetmedin, byl pouze načipován, za 10 dní má kontrolu, poté budeme řešit očkování, zuby, kastraci. 30.9.2016 – blešky a červíky již nemá – dostal preventivně další spoton Advocate -Dan – biochemie ok, má zvýšené bílé krvinky, zánět, bude užívat antibiotika, má oboustranný šelest na srdíčku – zatím neměl echo, nasazeny nyní léky – Prilium, Furon – po kompletním dovyšetření srdce úprava léčby, rovněž je nutné provedení sona a vyloučení nádorů, má velkou prostatu, také rtg hrudníku – břicha – vzhledem k jeho velmi špatnému zdravotnímu stavu, nutné nonstop péče, zůstane Daneček natrvalo v péči JVN 28.9.2016 jsme převzali (Smluvně) do péče JVN 3 kluky: Danečka (14 let), Daga (10 let), Alana (7 let). Všichni masivně zablešeni, začerveni, neočkovaní, přerostlé drápky, zuby v katastrofálním stavu, srst vyžranou, velmi podvyživeni (jen kost a kůže). Ihned byli opakovaně vykoupáni, odblešeni, ošetřeni spoton, odčerveni, 30.9.2016 podstoupí kompletní vstupní veterinární prohlídku u MVDr. Zuzany Weinlichové. Po vyšetření budeme moudřejší. Kluci budou k adopci. Kluci jsou v JVN Droždín Olomouc. V péči JVN Droždín Petra. Kontakty: Jezevčíci v nouzi z.s., Mgr. Petra Smolková Droždín A70, 779 00 Olomouc Mgr. Petra Smolková, předseda JVN telefon: 720 948 409 e-mail: info@jezevcicivnouzi.cz nebo petra.smolkova@jezevcicivnouzi.cz Michal Babka, místopředseda JVN telefon: 731 381 380 e-mail: info@jezevcicivnouzi.cz nebo michal.babka@jezevcicivnouzi.cz paypal: petra.smolkova@jezevcicivnouzi.cz Transparentní účet Fio banka, a.s. 2300759229/2010 Pohyby na našem účtu: https\://www.fio.cz/ib2/transparent?a=2300759229 Majitel účtu: Jezevčíci v nouzi z.s. Prostřednictvím tohoto účtu přijímáme dary na svou činnost. Děkujeme, že jste s námi. Vaši JVN.

Droždín 70a, Olomouc 77900

Kontaktní údaje útulku