dedulka

Dědulka

N/A

• N/A

Mysleli jste si stejně jako já, že každý pejsek má nějaký ten drobný vrtoch? Tak Dědulka vás přesvědčí o opaku. On je dokonalý !!! Dědulku jsme vzali z…

Dědulku jsme vzali z jednoho z těch zařízení, které by raději nemělo existovat než aby si oficiálně říkalo útulek.. Jeho historie je však nejistá. Má v uchu špatně čitelné tetování, které dle info z ČMKU vypadá spíše jako z obecního úřadu nebo zahraničí. Nicméně bez majitele je už déle, může tedy jít rovnou do trvalého domova.
Dědulínek miloučký je totálně nekonfliktní. Se psy, fenkami, dětmi všeho věku, kočičkami. Jak se páneček s něčím mazlí, on chce taky :). Má hygienické návyky a i přes svůj věk stále dobré svěrače, je kastrovaný. Jeho věk odhaduje veta na 10+, nemá všechny zoubky a malinko začínající zákal v očičkách, jinak je zatím fit a nepotřebuje na nic léky. Slyší i vidí, s pejsky si i drobně pohraje, hlavně ale chce podrbat a nesměle si o to pacinkou říká :-* . Je menší po kolena, váhou kolem 10kg.
Dědulíšek může jít kamkoli, kde ho budou mít rádi, kde mu na stará kolena poskytnou teplo a lásku :).
Pokud máte o Dědouška zájem, napište prosím mail na psicestafrantisek@gmail.com nebo můžete volat na +420 603 143 341 (ideálně mezi 19 – 20h). Děkuji.

Dědulka
Krahule č.p. 100, 257 08