Dodo

Kříženec

• 7 let

Starší kříženec, který si zaslouží milující rodinu.

Dodo(č.5277 místo odchytu-Žatec), nejspíše X, přes 7 let starý pes, váha při příjmu 7.5 kg, v kohoutku cca 44 cm, zanedbaný, zákal.
Psi ani feny nejsou určeni k další reprodukci (osvojitel to stvrzuje podpisem adopční smlouvy).Pro více informací kontaktujte přímo útulek. Pejsek je čipovaný, očkovaný a odčervený. Vydán bude pouze do dobrých rukou. Pro adopci si sebou vezměte platný občanský průkaz vodítko a obojek. Poplatek za adopci je 300,- Kč. Stránky útulku najdete na internetu. Všichni jsou vítáni, těšíme se na Vás. Volejte od 8 do 18:00 h.www.utulek-jimlin.cz Tel.: 604451258

—- Podmínkou adopce je přečíst si podmínky v albu “Aktuální nabídka pejsků”. Adopcí se rozumí poskytnutí DOŽIVOTNÍHO domova pro naše svěřence. Jako samozřejmost bereme, že potencionální osvojitel je seznámen s tím co obnáší chov psa. Při adopci jste informováni o charakteru psa, který je nám znám z pobytu psa v útulku. Útulek požaduje aby po čase v novém domově osvojitel informoval zprávou a případně fotografiemi o stavu psa v novém domově. Pokud tak osvojitel neučiní sám o své vůli může být k tomu vyzván zaměstnancem či dobrovolníkem, popřípadě dojde k osobní návštěvě v místě držení osvojeného zvířete.

Jimlín 242, okr. Louny 1, 440 01

Kontaktní údaje útulku