dorka

Dorka

N/A

• 1,5 roků

Dorinka si zaslouží milující domov.

Dorinka je asi 1,5 – 2 roční fenečka křížence, zřejmě malinois. Dorka byla v minulosti týraná mužem a teď z nich má panický strach, k ženám přilne. I přesto, že si prošla peklem, je to velmi hodná holčička.

Do dočasné péče přijela dle veterináře za pět minut dvanáct, měla rozsáhlý zánět slinných žláz, nemohla pořádně baštit a tak z počátku u nás musela mít jen mixovanou stravu. Toto onemocnění provází bohužel intenzivní bolesti, Dorka to však na sobě nedala znát a přišlo se na to až na veterině. Ošetřovat se nechala bez problému i přes velké bolesti. Měla také silný zánět v uších, se kterým bojuje ještě teď (říjen 2016).

Dorinka, i přes tak nízký věk, je nejméně po 2 vrzích štěňat, má po nich kýlu, kterou bude řešit veterinář. Dorinka se snáší se všemi pejsky i fenkami, z počátku je trochu vystrašená a bojí se jich. Je to ale ještě takové štěně a tak brzy přemůže svůj strach a začne si hrát.

Dorka není vhodná ke kočkám, slepičkám, apod., pokouší se je lovit. Pořádně nic neumí a vše je pro ni nové, opravdu jako štěně, zažila jen křik a bití. Postupně se všemu učí, je ale mladá, chytrá a šikovná, takže jí to celkem dobře jde. V novém domově by ji prospěl psí parťák, který ji pomůže se aklimatizovat.

Dorinka půjde do adopce očkovaná, odčervená, čipovaná, na adopční smlouvu, s adopčním poplatkem 1.500 Kč.

Dorka
Rákosová 498, 252 42 Vestec