Elina

X německý ovčák

• 7 let

Fenečka, která si už v životě užila dost trápení…

Elina (č.5214 místo zabavení-Kryry), nejspíše X německý ovčák, fena, v kohoutku cca 53 cm, váha při příjmu 17 kg, zanedbaná, dle majitele 7 let stará, byla zabavena pro týrání- nyní k adopci. Elina je přátelská psí dáma, která miluje společnost lidí, je aktivní, má ráda procházky a když se jí zrovna chce umí reagovat i na základní povely. Ráda by našla zodpovědný domov, kde jí noví majitelé poskytnou správnou péči a budou se jí věnovat, moc si to zaslouží. Některé psy může vnímat jako konkurenci, proto pokud uvažujete rozšířit stávající smečku doražte se všemi do útulku, snášenlivost se vždy zkouší na konkrétních psech. Elina je kastrovaná.

Pro více informací kontaktujte přímo útulek. Pejsek je čipovaný, očkovaný a odčervený. Vydán bude pouze do dobrých rukou. Pro adopci si sebou vezměte platný občanský průkaz vodítko a obojek. Poplatek za adopci je 600,- Kč. Stránky útulku najdete na internetu. Všichni jsou vítáni, těšíme se na Vás. Volejte od 8 do 18:00 h. www.utulek-jimlin.cz Tel.: 604451258

Foto: Jana Pěkná

—- Podmínkou adopce je přečíst si podmínky v albu “Aktuální nabídka pejsků”. Adopcí se rozumí poskytnutí DOŽIVOTNÍHO domova pro naše svěřence. Jako samozřejmost bereme, že potencionální osvojitel je seznámen s tím co obnáší chov psa. Při adopci jste informováni o charakteru psa, který je nám znám z pobytu psa v útulku. Útulek požaduje aby po čase v novém domově osvojitel informoval zprávou a případně fotografiemi o stavu psa v novém domově. Pokud tak osvojitel neučiní sám o své vůli může být k tomu vyzván zaměstnancem či dobrovolníkem, popřípadě dojde k osobní návštěvě v místě držení osvojeného zvířete.

Jimlín 242, okr. Louny 1, 440 01

Kontaktní údaje útulku