filipek

Filípek

bígl

• 3 měs

Filípek je poslední sourozenec z trojice bíglích štěňátek.

Tři a půl měsíční trojice bíglích štěňátek DAVÍDEK, EVA A FILIP si u nás trochu pobyli. Pocházejí z ne úplně komfortního prostředí. K nám dorazily s nafouknutými bříšky a průjmy. To jsem se napřed snažili vyřešit dietou, Enterozoo gelem a probiotiky. Ale nepodařilo se a prckové nakonec skončili na ATB. Konečně jejich bobky začínají mít normální tvar.

V polovině příštího týdne budou doočkováni a načipováni a pak už by konečně rádi vyrazili do svých vlastních rodin.

Nějací zájemci jsou, nicméně stále ještě není úplně pevně rozhodnuto. Takže pokud máte zájem, neváhejte.

Všichni tři se nejlépe cítí doma. Než přišli k nám, nechodili totiž vůbec ven, takže venku je to pro ně jedna veliká neznámá. Po počátečních procházkách ala dál jak dva metry za branku nejdu, jsem se dopracovali k tomu, že bíglíci ochotně následují člověka. Nejšťastněji se cítí doma na dvoře a venku na poli, kde nejezdí veliká auta. Pro život ve městě budou potřebovat trpělivého člověka, kterým jim vše ukáže a provede je. Jejich předchůdci Alex, Béďa a Cyril jsou v nových rodinách již několik měsíců a máme reference, že se do běžného života zařadili výborně. Je tedy předpoklad, že to půjde i s touto trojicí.

Do adopce půjde každý sám, do svojí rodiny. Hledáme k nim zodpovědné majitele, kteří jim pomohou překonat jejich slabší start do života.

Očkovaní, odčervení, čipovaní, k adopci s podmínkou kastrace v dospělosti.

V případě zájmu o adopci se prosím řiďte dokumentem Podmínky adopce – http://russell-rescue.cz/ ?wpdmdl=1321 .

Adopční poplatek ve výši 1.000,- Kč bude použit na péči o naše další svěřence.

NEPODPORUJEME MNOŽENÍ PSŮ BEZ PRŮKAZU PŮVODU A NAŠI SVĚŘENCI NEJSOU K DISPOZICI K DALŠÍMU CHOVU !

NA ANONYMNÍ EMAILY ČI SMSKY S ŽÁDOSTÍ O ZAVOLÁNÍ NAZPĚT NEREAGUJEME ! UVĚDOMTE SI PROSÍM, ŽE NEPRODÁVÁME ROHLÍKY, ALE HLEDÁME NOVÉ RODINY PRO PEJSKY, NA KTERÝCH NÁM VELMI ZÁLEŽÍ !

Filípek
Sladovní 677, 752 01 Kojetín