Fox

N/A

• 1 rok

Fox je energický, veselý a hravý pes.

Fox je energický mlaďoch, milující přetahovací hry. Pohlaví: pes Evidenční číslo: 89016 Datum (rok) narození: 5.10.2015 Velikost: Velká Poznámka ke stavu: bez zdravotních problémů Fox je devítiměsíční kříženec pravděpodobně labradora a pitbulteriéra. Je to energický, veselý a hravý pes.

Za svůj krátký život se toho zatím nestihl moc naučit – předchozí majitelé ho příliš nevychovávali, takže neumí chodit na vodítku a prozatím nezná ani moc povelů. Je to ale šikovný a učenlivý pes, který se správným přístupem určitě šechno brzo dožene. Miluje přetahovací hry. S jinými psy je prozatím stále hravý, nicméně některé psy jeho energie a “neurvalost” rozčiluje. S vhodným přístupem bude vhodný i do bytu, ale může být i na zahradě.

U nás se neprojevuje agresivně ani k lidem, ani k dětem (ani ho nenapadlo se ohnat, nebo zavrčet). Nicméně pokud by měl bydlet s dětmi, je potřeba počítat s tím, že je to velmi energický pes, který by (než se to naučí), mohl dítě porazit.

KONTAKT: tel: +420 607 018 218 e-mail: info@dog-point.cz http://www.dog-point.cz/nasi-psi/informace-k-adopci http://www.dog-point.cz/kontakt

Fox
Lhotky 60, Malotice (Kostelec nad Černými lesy), 281 63