kemp

Kemp

kříženec

• 3-4 roky

Vrácen z adopce znovu hledá domov.

Děkujeme za sdílení. www.utulek-jimlin.cz …vrácen z adopce znovu hledá domov…. důvod: “neposlouchá a je moc živý” Kemp (č.5075 místo odchytu-Vršovice), nejspíše X , asi 3-4 roky starý pes, v kohoutku cca 45 cm, váha při příjmu 18 kg. Kemp je správňácký vořeší “divočák”. Je to neposeda, který miluje srandičky, dovádění, lítání a všemožné blbůstky. Ten kdo ho přijme za člena rodiny se sním určitě nudit nebude. Je vhodný k domku s dostatkem pohybu, který potřebuje a miluje. Na vodítku mu to jde sice dobře, ale potřebuje vytrvalé vedení a výchovu aby úplně nezvlčel. Je vhodný pro někoho kdo dokáže ocenit originalitu a kdo bude naladěn na stejnou notu jako on. Psi ani feny nejsou určeni k další reprodukci (osvojitel to stvrzuje podpisem adopční smlouvy). Obecné informace k adopcím najdete v popisu alba “Aktuální nabídka pejsků”. Pro více informací kontaktujte přímo útulek. Pejsek je čipovaný,očkovaný a odčervený.Vydán bude pouze do dobrých rukou. Pro adopci si sebou vezměte platný občanský průkaz vodítko a obojek.Poplatek za adopci je 300,- Kč. Stránky útulku najdete na internetu. Všichni jsou vítáni, těšíme se na Vás. Volejte od 8 do 18:00www.utulek-jimlin.cz Tel.: 604451258 Foto: Jana Pěkná —- Podmínkou adopce je přečíst si podmínky v albu “Aktuální nabídka pejsků”. Adopcí se rozumí poskytnutí DOŽIVOTNÍHO domova pro naše svěřence. Jako samozřejmost bereme, že potencionální osvojitel je seznámen s tím co obnáší chov psa. Při adopci jste informováni o charakteru psa, který je nám znám z pobytu psa v útulku. Útulek požaduje aby po čase v novém domově osvojitel informoval zprávou a případně fotografiemi o stavu psa v novém domově. Pokud tak osvojitel neučiní sám o své vůli může být k tomu vyzván zaměstnancem či dobrovolníkem, popřípadě dojde k osobní návštěvě v místě držení osvojeného zvířete.

Jimlín 242, okr. Louny 1, 440 01

Kontaktní údaje útulku