kolda1

Kolda

N/A

• 5 let

Kolda si zaslouží dobrého pána.

Kolda (č.5060), nejspíše X stafordšírský teriér, asi 5 let starý pes, v kohoutku cca 55 cm, váha při příjmu 28 kg.

Kolda je báječný pes. Miluje lidskou přízeň, za každé pohlazení se vám odmění až neuvěřitelně vděčným pohledem. Pobyt v kotci není nic pro něj.

Do útulku byl přijat s četnými jizvami po těle a nejspíš ho v minulosti srazilo auto, protože kulhal.

Je vycvičený, zvládá povely “ke mně”, “sedni” i “lehni”. Na vodítku chodit umí.

Vůči fenám je snášenlivý. Snášenlivost s vaším psem/popř. fenou, pokud máte, by se musela vyzkoušet přímo v útulku.

Má základní hygienické návyky, potřebu vykonává mimo kotec. Je vhodný tedy i k chovu v bytě, za předpokladu, že mu osvojitel poskytne dostatečné vyžití venku na procházkách.

Psi ani feny nejsou určeni k další reprodukci (osvojitel to stvrzuje podpisem adopční smlouvy).Pro více informací kontaktujte přímo útulek. Pejsek je čipovaný, očkovaný a odčervený. Vydán bude pouze do dobrých rukou. Pro adopci si sebou vezměte platný; občanský průkaz vodítko a obojek. Poplatek za adopci je 300,- Kč. Stránky útulku najdete na internetu. Všichni jsou vítáni, těšíme se na Vás. Volejte od 8 do 18:00 h., T
el.: 604451258

Kolda