kuba4

Kuba

N/A

• 4 roky

Malý Kuba nechce být sám v útulku.

Kuba (č.5090), nejspíše X pinč, asi 4 roky starý pes, v kohoutku cca 44 cm, váha při příjmu 10 kg. Kuba je přátelský psík. Je rád za každé pohlazení a za piškotek. Těžko říct, jestli se ho někdo zbavil nebo jestli se jen zatoulal. Odchycen byl bez označení, nikdo se o něj nepřihlásil. Na vodítku chodit umí, zvládá povely sedni a za piškotek i lehni.

Má základní hygienické návyky, proto je vhodný i k chovu v bytě. Kotec sdílí s ostatními psy. Předpokládáme, že soužití s jiným psem či kastrovanou fenou by mu nevadilo. Snášenlivost by se ale v útulku musela vyz koušet. Není problém, když se svým psem přijedete do útulku a oba seznámíte a společně vyvenčíte.

Psi ani feny nejsou určeni k další reprodukci (osvojitel to stvrzuje podpisem adopční smlouvy).Pro více informací kontaktujte přímo útulek. Pejsek je čipovaný,očkovaný a odčervený.Vydán bude pouze do dobrých rukou. Pro adopci si sebou vezměte platný občanský průkaz vodítko a obojek.Poplatek za adopci je 300,- Kč. Stránky útulku najdete na internetu. Všichni jsou vítáni, těšíme se na Vás. Volejte od 8 do 18:00 ,  Tel.: 604451258

Kuba
Jimlín 242, okr. Louny 1, 440 01