ludek

Luděk

N/A

• 10 měs

Luděk je nejspíše kříženec pudla a knírače.

Luděk (č.5071, místo odchytu – Žatec), nejspíše X pudl X knírač, štěně, asi 10 měsíců starý pes, v kohoutku cca 32 cm, váha při příjmu 4 kg.

Psi ani feny nejsou určeni k další reprodukci (osvojitel to stvrzuje podpisem adopční smlouvy). Pro více informací kontaktujte přímo útulek. Pejsek je čipovaný, očkovaný a odčervený. Vydán bude pouze do dobrých rukou.

Pro adopci si sebou vezměte platný občanský průkaz vodítko a obojek.

Poplatek za adopci je 300,- Kč. Stránky útulku najdete na internetu. Všichni jsou vítáni, těšíme se na Vás. Volejte od 8 do 18:00 h., Tel.: 604451258
Foto: Jindra Rücknagelová
—————————–
Podmínkou adopce je přečíst si podmínky v albu “Aktuální nabídka pejsků”. Adopcí se rozumí poskytnutí DOŽIVOTNÍHO domova pro naše svěřence. Jako samozřejmost bereme, že potencionální osvojitel je seznámen s tím co obnáší chov psa. Při adopci jste informováni o charakteru psa, který je nám znám z pobytu psa v útulku. Útulek požaduje aby po čase v novém domově osvojitel informoval zprávou a případně fotografiemi o stavu psa v novém domově. Pokud tak osvojitel neučiní sám o své vůli může být k tomu vyzván zaměstnancem či dobrovolníkem, popřípadě dojde k osobní návštěvě v místě držení osvojeného zvířete.

Více informací zde.

Luděk