magda4

Magda

N/A

• 1,5 roku

Mladá Magda hledá svoje doma.

Magda (č.5048), nejspíše X německý ovčák, asi 1.5 roku stará fena, v kohoutku cca 65 cm, váha při příjmu 33 kg, temperamentní.

Magda je energická psí slečna milující srandu, pohyb, mlsky, pohlazení a pak zase srandu, pohyb…..a stále dokola. Je vhodná pro akčního jednotlivce nebo rodinku co sní budou podnikat výlety a výpravy do okolí. Je mladá a nerada zahálí, proto i její nová rodina by měla korespondovat s její energií.

Je učenlivá a ráda se naučí všem možným kouskům a ani cvičákem by nepohrdla.

Umí sedni, lehni a dává pac.

Pokud by měla být parťákem do již stávající smečky je nutné v útulku vyzkoušet a mít dostatečné zkušenosti se správným vedením, aby nevznikaly šarvátky.
Pokud se Vám Magda líbí a jste schopni ji DOŽIVOTNĚ poskytnout domov je k adopci.

Psi ani feny nejsou určeni k další reprodukci (osvojitel to stvrzuje podpisem adopční smlouvy).Pro více informací kontaktujte přímo útulek. Pejsek je čipovaný, očkovaný a odčervený. Vydán bude pouze do dobrých rukou. Pro adopci si sebou vezměte platný občanský průkaz vodítko a obojek. Poplatek za adopci je 300,- Kč. Stránky útulku najdete na internetu. Všichni jsou vítáni, těšíme se na Vás. Volejte od 8 do 18:00 h. , t
el.: 604451258.

Magda