marticka1

Marta

N/A

• 1 rok

Mladá Martička hledá novou rodinku.

Martička (č.5058), nejspíše X německý ovčák, asi 1 rok stará fena, v kohoutku cca 45 cm, váha při příjmu 16.5 kg.

Martička je mladá fenka plná energie. Chuť do života jí nechybí a radost rozdává kudy chodí. Do útulku se dostala poté, co se její majitelé odstěhovali pryč. Krk má vydřený od řetězu, na kterém byla držena a po těle má lysiny. Podle vnějších znaků je po štěňatech.

Hodně smutná minulost na to, jak mladá fenka to je. S ostatními pejsky a fenkami je snášenlivá. Vhodná spíše k domku se zahrádkou. Údajně loví slepice. Chov v bytě je možný; pouze, pokud ji osvojitel poskytne dostatečné vyžití venku na procházkách. Návštěvy cvičáku jí také neuškodí, navíc to posílí vztah osvojitele se psem a Martička se bude socializovat s ostatními psy.

Psi ani feny nejsou určeni k další reprodukci (osvojitel to stvrzuje podpisem adopční smlouvy). Pro více informací kontaktujte přímo útulek. Pejsek je čipovaný,očkovaný a odčervený.Vydán bude pouze do dobrých rukou. Pro adopci si sebou vezměte platný občanský průkaz vodítko a obojek.

Poplatek za adopci je 300,- Kč. Stránky útulku najdete na internetu.

Všichni jsou vítáni, těšíme se na Vás. Volejte od 8 do 18:00. Tel.: 604451258

Marta