rexik

Rexík

N/A

• 4-5 let

Rexík je takový “vesnický psík”.

Rexík je typický vesnický hudrovač. V minulosti se asi stalo něco, co způsobilo, že mu chvíli trvá, než k člověku získá důvěru.

Pohlaví: pes Evidenční číslo: 84016 Datum (rok) narození: 1.6.2011 Velikost: Malá Poznámka ke stavu: bez zdravotních problémů Rexík je asi 4-5 letý pes. Prošel několika “rukama”, než se dostal k nám. Je to takový kompaktní “vesnický psík”. Nevíme, co se mu v minulosti stalo, ale trvá mu, než získá k člověku důvěru. Zpočátku hudruje, je to takový ten typ “nerudného dědka”. Ideální pro něj bude takový nový domov, kde bude moci být na zahradě a nebudou na něj kladeny téměř žádné nároky.

Bývalý majitel za ním jezdí a je vidět, že Rexík není zlý pes, protože radostně svého bývalého pána vítá i mazlením. Bohužel kvůli jeho hudrování se bývalý majitel (který ke psovi přišel náhodou a nemá se psy příliš zkušeností) usoudil, že soužití v jejich rodině s malým dítětem nefunguje. S tímto souhlasíme a Rexíka nedoporučujeme k malým dětem.

KONTAKTY: tel: +420 607 018 218 e-mail: info@dog-point.cz http://www.dog-point.cz/nasi-psi/informace-k-adopci http://www.dog-point.cz/kontakt

Rexík
Lhotky 60, Malotice (Kostelec nad Černými lesy), 281 63