rocky

Rocky Blábola

Americký stafordšírský teriér

• 5 let

Rocky hledá svou rodinu, která ho už neopustí.

Rocky možná na první pohled budí respekt, ale je to přátelský pes, který má rád lidskou společnost a hry s peškem.

Pohlaví: pes Evidenční číslo: 94016 Datum (rok) narození: 1.6.2011 Velikost: Velká Poznámka ke stavu: bez zdravotních problémů.

Rocky je asi pětiletý americký stafordšírský teriér. Už jednou v útulku byl a nyní se kvůli rodinné situaci majitelů dostal opět do útulku. Je to hodný a přátelský pes, je kontaktní i k cizím lidem a dle slov majitelů je zvyklý i na děti. Nechá se ošetřovat a manipulovat se sebou bez náznaku stresu, zavrčení nebo ohnání se. S fenami se snáší, jiné psy dokáže tolerovat, ale nechá se snadno vyprovokovat o čemž svědčí jizvy na hlavě a uších. K jinému psímu samci ho tedy spíše nedoporučujeme. Byl zvyklý žít v bytě, kde slov majitelů zvládal jak domácí hygienu, tak i samotu po dobu, než se vrátili z práce. Na vodítku se chová klidně a umí si na povel sednout. Má rád hry s klacíkem a peškem (moc rád skáče do výšky pro hračky).

Neznáme jeho vztah k jiným zvířatům (kočkám, drůbeži…)

KONTAKTY: tel: +420607018218 e-mail: info@dog-point.cz http://www.dog-point.cz/nasi-psi/informace-k-adopci http://www.dog-point.cz/kontakt

Rocky Blábola
Lhotky 60, Malotice (Kostelec nad Černými lesy), 281 63